Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbító műtét Budapesten: Mellnagyobbító műtét Budapesten árak, Mellnagyobbító műtét Budapesten mennyibe kerül?

Mellnagyobbító műtét Budapesten

Mellnagyobbító műtét Budapesten mellfelvarrással Ön is szeretne nagyobb, mutatósabb, kerekebb, feszesebb kebleket? A mellnagyobbító műtét Budapesten segít ebben! A Bónusz Plasztikai Sebészeten a sokak által elismert, nagy tapasztalattal rendelkező Dr. Tóth András végzi a mellplasztikai beavatkozást!
 

Mellnagyobbító műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Mellnagyobbító műtét Budapesten? A Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon sok fiatal, középkorú, sőt évei számában elől tartó nőnek is segítettünk már önbizalmának emelésében, álmainak megvalósításában. A nagy tapasztalattal, hatalmas szaktudással rendelkező Dr. Tóth András végzi a mellnagyobbító műtétet budapesti rendelőnkben, aki már modelleken is végzett el mellplasztikai beavatkozásokat nagy sikerrel. Jól tudjuk, hogy sok nő szeretne nagyobb, feszesebb melleket – a mellek nagysága genetikai kérdés, diétával, természetes módszerekkel nem nagyon lehet befolyásolni. A mellnagyobbító műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten Önnek is segíthet, hogy az álom külseje többé ne álom, hanem valóság legyen!
 

Mellnagyobbító műtét Budapesten biztonságosan

Minden plasztikai műtét esetében fontos az eredmény, de még fontosabb a biztonsági tényező. A plasztikai műtéteket bár esztétikai célokkal végezzük, mégis valódi műtétnek számítanak. A mellnagyobbító műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon biztonságos körülmények között zajlik. Klinikánkat a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően fertőtlenítjük, a legmodernebb eszközökkel, és a legbiztonságosabb anyagokkal dolgozunk. 
 

Mellnagyobbító műtét Budapesten – vannak kockázatai a beavatkozásnak?

Hatalmas tévhit, hogy a mellnagyobbító műtét alkalmával behelyezett szilikonzselével töltött implantátumok veszélyesek, rákot okoznak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten használt implantátum anyagok többszörösen bevizsgáltak, megfelelnek minden nemzetközi, és Európai Uniós rendelkezésnek. Azonban a mellnagyobbító műtét Budapesten valóban nem kockázatmentes! Pontosan ezért klinikánkon minden operáció előtt előzetes állapotfelmérést végzünk, hogy bebizonyosodjunk róla, hogy a mellnagyobbító műtét elvégzésének nincsenek egészségügyi kockázatai! A mellnagyobbító műtét Budapesten olyan kockázatokat rejt magában, amit megfelelő utókezeléssel lehet csökkenteni. Klinikánkon minden szükséges kezelést, és tájékoztatást megkap! Ezekkel és a kockázatokkal kapcsolatban is olvashat honlapunkon!

 

Mellnagyobbító műtét Budapesten mellfelvarrással

Nemcsak mellei méretével, hanem feszességükkel is elégedetlen? Úgy érzi lógnak, a melltartó nem tartja meg őket? A mellnagyobbító műtét Budapesten mellfelvarrással együtt is elvégezhető! A Bónusz Plasztikai Sebészet vezető sebésze Dr. Tóth András nagy gyakorlattal rendelkezik ebben a műtétben. Az eljárás nagy előnye, hogy a mellek a legjobb állapotba kerülnek, és ehhez csupán egy alkalommal kell kés alá feküdni. Mellnagyobbító műtét Budapesten melfelvarrás kedvezőbb árú, mintha a két beavatkozást külön végeznénk el. Mennyibe kerül a mellnagyobbító műtét Budapesten? Részletes árlistánkat ITT találja!
 

Mellnagyobbító műtét Budapesten a tökéletes implantátum mérettel

A mellnagyobbító műtét Budapesten elérhető 3D tervezéssel is a Bónusz Plasztikai Sebészeten! Legújabb Crisalix VR 4D szimulációs eszközünk segítségével még a a beavatkozás előtt láthatja a mellnagyobbító műtét eredményét Önmagán. Ennek a szerkezetnek a segítségével könnyedén ki tudja választani a legmegfelelőbb formájú, valamint méretű mellimplantátumot. A 3D plasztikai műtét tervezésről is olvashat részleteket honlapunkon!

Mellnagyobbítás: Milyen méretű implantátumot válasszak

Mellnagyobbító műtét Budapesten- Hogyan történik meg a beavatkozás?

A mellnagyobbító műtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten szinte már rutin beavatkozásnak számít, mégis a legnagyobb odafigyeléssel végezzük el minden páciensünk esetében. A beavatkozás teljesen személyre szabott, mivel minden egyes páciens más alapokkal érkezik, és más eredménnyel szeretne távozni, ezért egyénre szabjuk a teljes folyamatot.
A mellnagyobbító műtét előtt személyes konzultáció keretében belül beszélik át a beavatkozás pontos menetét, és egyéb fontos részleteket Dr. Tóth András plasztikai sebésszel! Ezután a műtét előtt szükség lesz pár vizsgálatra, amelyeket összefoglaltunk az alábbi videóban:

A beavatkozás időtartama átlagosan 1- 1,5 óra, a műtét után köztelező 1 éjszakát a klinikán maradni megfigyelés céljából. A varratszedésre 14 nap után kerül sor, a munkaképességet pedig átlagosan 7-10 nap után lehet visszanyerni. 

További tájékoztatáshoz jöjjön el egy személyes mellimplantátum konzultációra klinikánkra!

Időpontos kérek!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!