Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mellimplantátum méretét: ezeket kell átgondolni mellplasztika előtt

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mellimplantátum méretét?

Szerző: Bónusz Plasztika

Mekkora a megfelelő mellimplantátum, mekkorát válasszak? Ez egy igen gyakori kérdés, azonban bármennyire is meglepő, nincsen erre egy általánosan jó válasz. Ugyanis minden női test különbözik így minden eset eltér egymástól. Illetve az egyén személyes preferenciái is nagyon meghatározzák, hogy mekkora méretre esik a választás. Ezért, azt nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mekkorát válasszon, de elmondhatjuk mikre figyeljen, a választás során. 

Mekkora legyen a mellimplantátum?

Ön döntse el, mekkora legyen!

 

Talán a legfontosabb dolog, mielőtt a végső döntést meghozza, jól gondolja át, hiszen a döntése hosszú távú. Ne feledje, önnek kell eldöntenie, hogy milyen eredményt szeretne, hiszen önnek kell vele együtt élnie, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogadhat meg tanácsokat másoktól, de semmiképpen se egy barátjának a tanácsát vegye alapul! Továbbá azt is fontos szem előtt tartani, hogy ami másnak jól áll, nem biztos, hogy önnek is jól fog, így plasztikai sebészhez ne kész tervvel és pontos centikkel induljon el! A megfelelő méret kiválasztása ugyanis egy közös döntés, ami a páciens preferenciáin és a plasztikai sebész szakértelmén alapszik.

 

Tisztázzon néhány kérdést magában!

 

Nagyon fontos, hogy a döntés meghozatala előtt tisztázzon néhány, a méretet érintő fontos kérdést önmagával!

  • Azt akarja, hogy természetesnek tűnjön az eredmény, vagy szeretné inkább, ha a mesterséges hatás meglátszana?
  • Hogyan befolyásolja a mellimplantátum az életstílusát, például sporttevékenységét?
  • Évek múltán is elégedett lesz a választott mérettel?
  • Hogyan befolyásolja az öltözködését a választása?
  • Milyen egészségügyi kockázatokat vállal, például hátfájdalom? 

Ezeket a dolgokat nagyon fontos előre átgondolni, nem pedig a beavatkozás után szembesülni az okozott problémákkal. A nagy méretű implantátum nemcsak nagyon természetellenesen hathat egy vékonyabb alkatú nőnek, de egészségügyi kockázatokat is rejthet. 

 

Ne kosárméretekben gondolkodjon!

 

Miután ezeket az alapvető kérdéseket tisztázta magában, a következő lépés már lehet a méret meghatározása! Ne kosárméretekben gondolkodjon, hanem köbcentikben! A kosárméretek gyártónkén eltérőek, a mellimplantátumokat ezért köbcentikben mérik. A méretek egészen 90-től a 650 cc-ig terjednek. A leggyakrabban a 220-350-es méretekre esik a pácienseink választása. Természetesen a plasztikai sebésszel együtt kerül meghatározásra az implantátum pontos mérete, az egyéni preferenciák és adottságok alapján.

 

A mellimplantátum formája

 

A mellimplantátum formája, csaknem annyira meghatározó, mint a mérete. Két féle formából választhat: kerek, vagy csepp alakú, de egyes márkáknál már kúp alakú is található. A csepp alakú implantátummal lehet elérni a legtermészetesebb hatást, de ez jóval költségesebb, illetve fent áll annak a veszélye, hogy az implantátum elmozdul. A kerek változat ezzel szemben egyes testtípusok esetében nagyon feltűnő hatást tud kelteni. Illetve a forma kiválasztásánál a projekció mértékéről is dönteni kell, ami az alacsonytól az extra magasig mozog, ez a szembetűnőségéről gondoskodik.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!