Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbítás felvarrással árak, Mellnagyobbítás felvarrással mennyibe kerül? Mellnagyobbítás felvarrással hogyan történik?

Mellnagyobbítás felvarrással

Mellnagyobbítás felvarrással mennyibe kerül? Mellnagyobbítás felvarrással egyetlen plasztikai műtéttel is elvégezhető – a kombinált mellplasztikai beavatkozások gyakorlott szakértője Dr. Tóth András csodaszép külsőt varázsol Önnek! Lássuk, hogyan történik a mellnagyobbítás felvarrással egybekötve, mi mindent kell tudni a beavatkozásról!


Mellnagyobbítás felvarrással – kombinált mellplasztikai műtét

Ha mellplasztikai beavatkozásokról beszélünk, akkor megkülönböztethetünk 3 alapvető fajtát, ezek a mellnagyobbítás, a mellkisebbítés, valamint a mellfelvarrás. Ezen mellplasztikai műtéteket külön eljárások keretében szokásos elvégezni, azonban a Bónusz Plasztikai Sebészeten lehetőség van kombinált beavatkozás elvégzésére is, tehát a mellnagyobbítás felvarrással egyetlen műtét keretében is elvégezhető, amennyiben ez szükséges. Pácienseink gyakran igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan előnye mellett, ki kell emelnünk, hogy valóban így lehet a leglátványosabb eredményt elérni.
 

Mellnagyobbítás felvarrással - milyen előnyei vannak a beavatkozásnak?

A kombinált mellplasztikai eljárása, azaz a mellnagyobbítás felvarrással nagyon népszerű módszer, ami nem véletlen. Egy műtéttel oldjuk meg a lógó mellek problémáit, és végzünk mellnagyobbítást. Számtalan nő éli át a lógó mellek problémát, valamint azt, hogy a mellek összemennek. Hirtelen fogyás, vagy szülés után is megtörténhet, ami nagyban befolyásolja a teljes testképen túl az önértékelést is. A mellnagyobbítás felvarrással segíthet visszanyerni a mell eredeti - szülés, vagy fogyás előtti- állapotát. A mellnagyobbítás felvarrással nagyon eredményes tud lenni, úgy, hogy csak egyetlen műtéti beavatkozásra van szükség, egyszer kell kés alá feküdni, és egyszer kell a felépülési időszakon is túllendülni.
Mellnagyobbítás felvarrással eredmények

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás felvarrással?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten igyekeztünk az árakat úgy kialakítani, hogy mindenki számára megfizethetőek legyenek a beavatkozások, azonban azt fontos figyelembe venni, hogy kizárólag a legjobb eszközökkel, és legmegbízhatóbb, magas minőségű anyagokkal dolgozunk. A mellnagyobbítás felvarrással kedvezményes áron érhető el: a kombinált beavatkozás ára olcsóbb, mintha a két beavatkozást külön-külön venné igénybe. A mellnagyobbítás felvarrással komplex beavatkozás árát is megtalálja részletes árlistánkon! Amennyiben további kérdései lennének, ne habozzon meg felkeresni minket!
 

Hogyan zajlik a mellnagyobbítás felvarrással műtét?

Plasztikai Sebészetünkön minden műtét 100%-os biztonságban, exkluzív környezetben zajlik. Mint minden más mellplasztikai beavatkozás, a mellnagyobbítás felvarrással is altatásban történik, a műtétet követően kötelező egyéjszakás klinikai tartózkodás az előírt. A mellnagyobbítás felvarrással egy komplex folyamat, aminek elvégzése jellemzően több időt vesz igénybe, ezért a műtét időtartama körülbelül 2 óra. A műtétet megelőző konzultáció során minden fontos részlet tisztázásra kerül. Dr. Tóth András professzionális plasztikai sebész egyedileg megtervezi a műtétet minden páciens számára. 
 

Mellnagyobbítás felvarrással egyénre szabva!

A mellek lógásának mérete, valamint a választott mellméret függvényében ajánl implantátumokat. A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető egy forradalmian új eszköz is. A Crisalix VR 4D technológiájának segítségével virtuálisan már a műtét előtt láthatja az eredményt magán, ennek köszönhetően pedig könnyebben tud választani a különböző mellimplantátum méretek és formák között. A mellnagyobbítás felvarrással nem kezdődhet meg előzetes állapotfelmérések, bizonyos kivizsgálások nélkül, ugyanis az altatáshoz szükség van a szervezet felmérésére. Az előzetes konzultáción minden további részletről tájékoztatást kap, foglaljon időpontot!
IDŐPONTOT KÉREK KONZULTÁCIÓRA
 

Mellnagyobbítás felvarrással mennyire kockázatos?

Mint minden műtétnek, a mellplasztikai műtéteknek is vannak kockázati tényezői, azonban a megfelelő eljárásokkal, minőségi anyagokkal nagyban csökkenteni tudjuk ezeket a kockázati tényezőket. Elmondható, hogy a mellnagyobbítás felvarrással nagyobb komplikációk nélkül szokott zajlani rendelőnkben, bár kisebb duzzanatok, bevérzések előfordulhatnak. Fontos azonban, hogy a műtét után felépülési időre kell számítani. Mint írtuk, egy éjszakás klinikai tartózkodás kötelező, de a műtét második napján hazamehet, amennyiben a folyamatos kontroll során semmilyen rendellenességet nem tapasztalunk. Otthon is pihennie kell, kerülnie a megerőltetést, és speciális kötést, valamint melltartót viselnie. Az első két hét során kerülni kell minden fizikai megterhelést! A mellnagyobbítás felvarrással egy kombinált műtét, aminek nagy előnye, hogy ezen a felépülési időszakon csak egyszer kell túllendülnie, utána pedig élvezheti a csodás eredményt! Hogy mire kell pontosan a műtét után figyelni, azt ebben a részletes cikkben leírjuk napról-napra , de sebészetünkön is részletes tájékoztatást kaphat!

Mellnagyobbítás felvarrással 3D tervezéssel
Eldöntötte, hogy szépülni szeretne? A mellnagyobbítás felvarrással tökéletes választás, hogy rendbe tegye alakját! Jöjjön el konzultációnkra, és minden részletet megbeszélünk! 
IDŐPONTOT KÉREK KONZULTÁCIÓRA!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!