Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellnagyobbítás árak kedvező konstrukcióban Dr. Tóth András plasztikai sebésznél

Mellnagyobbítás árak

Mielőtt a mellnagyobbítás mellett döntene, biztosan Ön is sok szempontot figyelembe vesz döntése során. Azonban ne csak a mellnagyobbítás ára legyen a legfontosabb szempont. Milyen tényezőket kell végig venni mielőtt belevágna? Segítünk! 

 

Elsődleges szempont, mielőtt belevágnánk a mellnagyobbításba, hogy alaposan átgondoljuk valóban szükségünk van-e a beavatkozásra. Amennyiben tényleg régóta fontolgatja, és ez kihat önbizalmára is, akkor érdemes belevágnia. 


Ezután mérje fel a piacot és nézzen utána a plasztikai sebészeknek. Ne csak a mellnagyobbítás árak után, hanem az orvos minden eddigi eredményének, előző páciens véleményeknek és érdemes egy személyes találkozót is megbeszélni, hogy felmérhesse szakmailag valóban hozzáértő. 

 

 

Mellnagyobbítás árak Budapesten 


Budapesten a mellnagyobbítás árak általában igen magasak, hiszen a fővárosban általában minden szolgáltatás drágább. A legtöbb plasztikai sebészeten a mellnagyobbítás átlagára 1 millió forint körül van, amely költséges lehet egy átlagos fizetéssel rendelkező hölgynek. Plasztikai sebészetünkön kedvező árakkal dolgozunk, ugyanúgy minőségi implantátumokkal, szakértő kollégákkal és exkluzív környezetben. 

 

 

Mellnagyobbítás árak plasztikai sebészetünkön


A mellnagyobbítást altatással végezzük el, amely után a páciensnek minimum egy napot megfigyelés alatt kell lennie a plasztikai sebészeten. A beavatkozás előtt a páciens egy konzultáción vesz részt, ahol megbeszéljük a műtét körülményeit, felmérjük az igényeket és közös megegyezés alapján kiválasztjuk a megfelelő implantátum méretét. Ezután egy teljeskörű kivizsgáláson kell részt vennie a páciensnek, amely 40 000 Forint. A mellnagyobbítás árakban minden tényezőt figyelembe véve: az altatást, az ápolók és az orvos költségét, az implantátumot és az egyéb anyagokat beleértve, 790 000 Forintért érheti el Dr. Tóth András plasztikai sebész szolgáltatásai között. Ez a költség mindent tartalmaz, ami a műtéthez kell. Ezt az árat plasztikai sebészetünkön 600 ccm (köbcentiméterig) érhetik el. Amennyiben ennél nagyobb méretű implantátumot szeretne behelyeztetni, érdeklődjön árainkról elérhetőségeinken. 

 

Mellnagyobbítás árakban az egyik legjobb konstrukció a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás egy csomagban. Plasztikai sebészetünkön ez az ár igen kedvező, hiszen ugyanúgy implantátummal, orvosi költségekkel, altatással és egyéb anyagokkal 990 000 Forinttól érhetik el a kedves páciensek. Az előzetes teljes kivizsgálás díja ebben az esetben is 40 000 Forint. 
Sok esetben ugyan nincs szükség a mellnagyobbítás során a mellfelvarrásra, hiszen az implantátum beültetése után a mellek feszesek lesznek. Szolgáltatásaink között azonban mégis elérhető ez az opció is, amennyiben szükséges. 

 

 

Amennyiben Ön is szeretné megváltoztatni megjelenését új keblekkel, válassza Dr. Tóth András plasztikai sebészt!

Kérjen online konzultációs időpontot mellplasztikára kedvező mellnagyobbítás árakkal! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most december 26-ig!