Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak, mennyibe kerülnek a mellimplantátumok?

Mellnagyobbítás árak

Mellnagyobbítás árak mellimplantátummal Mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak? Az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés ez. A Bónusz Plasztikai Sebészet weboldalán pontosan feltüntettük, hogy mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak. Most részletesen bemutatjuk, hogy mitől függ az árak alakulás, és hogy pontosan mennyire jön ki a végösszeg a plasztikai beavatkozás után. 
 

Mitől függ, hogy mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak?

Mielőtt a mellnagyobbítás mellett döntene, biztosan Ön is sok szempontot figyelembe vesz döntése során. Azonban sokaknál a mellnagyobbítás ára a legfontosabb szempont. Bár árainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a páciensek is elégedettek legyenek, nem nálunk a legolcsóbbak a mellnagyobbítás árak, ennek ellenére hisszük, hogy nálunk vannak a legjobb ár-érték arányban. Milyen tényezőket érdemes figyelembe venni? Javasoljuk, hogy ne csak a mellnagyobbítás árak után érdeklődjön, hanem járjon utána az orvos minden eddigi eredményének, előző páciens véleményeknek és érdemes egy személyes találkozót is megbeszélni, hogy felmérhesse szakmailag valóban hozzáértő. 
 

Mellnagyobbítás árak Dr. Tóth Andrásnál

A Bónusz Plasztikai Sebészeten, a már évtizedes tapasztalattal, és hatalmas szaktudással rendelkező, szakmailag is elismert Dr. Tóth András végzi a műtéteket. A mellnagyobbítás előtt mindenképpen személyes konzultációt tart, amik tisztázásra kerülnek az igények. Legnagyobb újdonság, hogy a mellnagyobbítás megtervezésénél már nemcsak plasztikai sebészünk tapasztalatára, jó tanácsaira lehet hallgatni, hanem lehetőség van 3D-s. virtuális műtét előtti tervezésre is. Már a műtét előtt láthatja, hogy hogyan fognak állni nagyobb mellei, így biztosan kifizetődők lesznek a mellnagyobbítás árak, hiszen garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Jelentkezzen be személyes konzultációra!
BEJELENTKEZEM!
 
 

 


Mellnagyobbítás árak Budapesten 

 
Budapesten a mellnagyobbítás árak általában igen magasak, hiszen a fővárosban általában minden szolgáltatás drágább. A legtöbb plasztikai sebészeten a mellnagyobbítás átlagára 1,5-2 millió forint körül van, amely költséges lehet egy átlagos fizetéssel rendelkező hölgynek. Plasztikai sebészetünkön kedvező mellnagyobbítás árakkal dolgozunk, minőségi implantátumokkal, szakértő kollégákkal és exkluzív környezetben. Hogy pontosan mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten azt részletes, és friss árlistánkon tudja megtekinteni.
 
MELLNAGYOBBÍTÁS ÁRAK
 
 

Mellnagyobbítás árak plasztikai sebészetünkön

A mellnagyobbítást altatással végezzük el, amely után a páciensnek minimum egy napot megfigyelés alatt kell lennie a plasztikai sebészeten. A beavatkozás előtt a páciens egy konzultáción vesz részt, ahol megbeszéljük a műtét körülményeit, felmérjük az igényeket és közös megegyezés alapján kiválasztjuk a megfelelő implantátum méretét. Ezután egy teljeskörű kivizsgáláson kell részt vennie a páciensnek, amely 40 000 Forint. A mellnagyobbítás árakban minden tényezőt figyelembe véve: az altatást, az ápolók és az orvos költségét, az implantátumot és az egyéb anyagokat beleértve. Az árlistánkon feltüntetett mellnagyobbítás árak minden járulékos költséget tartalmaznak.A feltüntetett mellnagyobbítás árak plasztikai sebészetünkön 600 ccm (köbcentiméterig) érvényesek. Amennyiben ennél nagyobb méretű implantátumot szeretne behelyeztetni, érdeklődjön árainkról elérhetőségeinken, vagy a személyes konzultáció alkalmával!
 
 

Mellnagyobbítás árak mellfelvarrással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten lehetőség van a mellnagyobbítás, és a melfelvarrás együttes elvégzésére. Ebben az esetben a melfelvarrás és a mellnagyobbítás árak együttesen jóval kedvezőbbek, mintha a két beavatkozás külön-külön került volna elvégzésre, és jóval kevesebb kellemetlenséggel is járnak, hiszen csak egyszer kell a műtéten, és a műtét utáni felépülési szakaszon átesni. 
Sok esetben ugyan nincs szükség a mellnagyobbítás során a mellfelvarrásra, hiszen az implantátum beültetése után a mellek feszesek lesznek. Szolgáltatásaink között azonban mégis elérhető ez az opció is, amennyiben szükséges.  

Amennyiben Ön is szeretné megváltoztatni megjelenését új keblekkel, válassza Dr. Tóth András plasztikai sebészt!  Kérjen online konzultációs időpontot mellplasztikára kedvező mellnagyobbítás árakkal! 

BEJELENTKEZEM!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!