Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Megfizethető mellnagyobbítás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten: Mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak Budapesten

Mellnagyobbítás árak Budapest

Érdekli, hogy mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak Budapest legjobb plasztikai Sebészetén, a Bónusz Plasztikai Sebészeten, dr. Tóth Andrásnál? Akkor olvassa tovább cikkünket, amiben nemcsak ezt, hanem több lényeges információt is megosztunk Önnel a mellnagyobbítás árak mellett! 

 

Mennyibe kerülnek a mellnagyobbítás árak Budapesten?

Amennyiben mellnagyobbításban gondolkodik tudnia kell, hogy ez nem egy olcsó dolog. Nem egy kis kaliberű műtétről van szó, és az ára is ehhez mérten alakul. Mielőtt belevág egy ilyen átalakulásba fontos, hogy mérlegelje azt is, hogy biztosan szeretné-e, biztosan akarja-e ezt az átalakulást. A mellnagyobbítás ugyan is hosszú ideig tart. Hogy egy példával éljünk, nem olyan, mint egy ajakfeltöltés, ahol a befecskendezett anyag 1 év alatt felszívódik. a mellnagyobbítás tartós megoldást biztosít, nemcsak nagyobb melleket varázsolunk Önnek, hanem ezzel egyidejűleg az önbizalmát is visszaadhatjuk. A mellnagyobbítás árak Budapesten 1,5 millió forint körül alakulnak. Kérjük, vegye figyelembe az árak mellett a szolgáltatás minőségét is, mert az egészsége a tét. 

 

Megfizethető és biztonságos mellnagyobbítás árak Budapesten

Amikor plasztikai sebészhez fordul, és kés alá fekszik, a saját egészségét teszi kockára. Ezért fontos, hogy ne kizárólag az ár legyen a döntő szempont, hanem a kockázati tényezőket, a higiéniás szempontokat, a jó hírnevet is vegye figyelembe. Olvasson, utána a helynek ahova megy! A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, amik megnövelt biztonsággal járnak,így képesek vagyunk a  minimálisra csökkenteni a komplikációk kockázatát. Megfizethető és biztonságos mellnagyobbítás árak Budapesten? Keresse a Bónusz Plasztikai Sebészetet, ahol nagy szakértelemmel, és prémium anyagokkal dolgozunk exkluzív környezetben.

 

Mellnagyobbítás árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Biztonságos, szakszerű plasztikai sebészetet keres, ahol nagy szakértelemmel, a magas minőségű anyagokkal, exkluzív környezetben, szakszerű kiszolgálással szabadhatja át az Önnek nem tetsző testrészeit? Mutatjuk, hogyan alakulnak a mellnagyobbítás árak Budapesten a  Bónusz Plasztikai Sebészeten, ahol természetesen a fenti kritériumok teljesülnek! Maga a mellnagyobbítás ára 1 150 000 Ft nálunk, ami már a magas minőségű implantátumot is tartalmazza (600 ccm/-ig köbcentiméterig), illetve más olyan költségeket is, mint a klinikai tartózkodás, ápolás. Amennyiben mellfelvarrásra is szüksége van a nagyobbítás mellett, úgy egy kedvező csomagban kaphatja meg ezta komplex szolgáltatást, melynek ára 1 450 000 Ft. Ezen kívül csak egy egyszeri 40 000 Ft-os vizsgálati díjat kell fizetnie a műtét előtt.

 

Mellnagyobbítás árak Budapesten rejtett költségek nélkül

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a fent leírt mellnagyobbítás árak Budapesten rejtett költségek nélkül értendőek. Ez azt jelenti, hogy nem fog felbukkanni néhány 10 000 Ft-os tétel a végszámlán. A személyes konzultációt követően egy részletes kezelési tervet készítünk Önnek az igényei alapján. A legújabb egyedülállóan nálunk alkalmazott Crisalix VR 4D technológiával már a műtét előtt láthatja az eredményt virtuálisan, részletek IDE kattintva elérhetőek. Ezt követei a teljes körű kivizsgálás, amikor megbizonyosodunk róla, hogy állapota nem akadály a mellplasztika elvégzésében! 

 

Megfizethető és biztonságos mellnagyobbítás árak Budapesten? Kérjen időpontot a Bónusz Plasztikai Sebészetre online egyszerűen IDE kattintva!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!