Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellimplantátum felülvizsgálat: mikor érdemes a csere? | Bónusz Plasztika

Mikor érdemes a mellimplantátum cseréje?

Szerző: Bónusz Plasztika

A mellimplantátumok idővel cserére szorulhatnak vagy akár meg is változhat az implantátumokkal együtt a mell formája, hiszen az idő múlásával a bőrszövetek ugyanúgy öregednek. Lássuk, mi a teendő ilyenkor!

Mikor érdemes a mellimplantátum cseréje?

Több tényező is állhat a háttérben

Még egy átfogó mellnagyobbítási konzultáció és tapasztalt sebész mellett is számos tényező okozhatja a mellimplantátumok eltérését az eredeti elvárásoktól vagy megjelenéstől. Ezek a tényezők közvetlenül kapcsolódhatnak magához a mellnagyobbítási eljáráshoz, a mellimplantátum állapotához, vagy akár a mellszövetben bekövetkező változásoknak is tulajdoníthatók (amelyeket általában terhesség és a szoptatás okozhat).

 

Mellimplantátum felülvizsgálat: Mikor szükséges?

Abban az esetben érdemes elgondolkozni a mellimplantátum cseréjén vagy egyáltalán a mellnagyobbítás utáni felülvizsgálaton, ha szeretné megváltoztatni az implantátum méretét vagy bármilyen deformációs problémát szeretne kezeltetni. 
Ha az alábbiakat tapasztalja, Önnek is feltétlenül érdemes elgondolkoznia az eljáráson:

  • Az implantátum deflációja (azaz az implantátum térfogatának csökkenése) tapasztalható
  • Egy röntgensugár segítségével héjszivárgást tártak fel az implantátumában
  • Szeretné megváltoztatni az implantátum méretét vagy alakját
  • A hegszövet feszül a mell körül
  • Az implantátumok elmozdultak eredeti helyzetükből
  • Súlygyarapodást vagy fogyást tapasztalt, emiatt megváltozott a mellszövet

 

A mellnagyobbítás felülvizsgálati eljárása

Az első konzultáció során a plasztikai sebész megvizsgálja a melleit, hogy meghatározza implantátumainak aktuális állapotát. A vizsgálat során röntgent használva az orvos megállapítja, hogy valamilyen szivárgás vagy repedés okozza-e az implantátumok torzulását. Fontos, hogy amennyiben előző mellimplantátuma miatt érkezett sebészetünkre, sebészetünkön feltétlenül szeretnénk tudni tapasztalatait és kórtörténetét.
Amennyiben nagyobb implantátumokat szeretne a jelenleginél behelyeztetni, feltétlenül megvizsgáljuk testarányait. Emellett felhívjuk figyelmét arra, hogy ha fogyni szeretne vagy teherbe esik, az nagy mértékben befolyásolhatja majd a mellimplantátumok későbbi állapotát és megjelenésüket, így ehhez viszonyítva érdemes döntenie. 

 

Ha Ön is szeretné felülvizsgáltatni mellimplantátumait vagy nagyobb méretre váltana, keress fel rendelőnket és kérjen konzultációs időpontot plasztikai sebészetünkre! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!