Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Kedvező mellimplantátum árak magas minőség mellett

Mellimplantátum árak

Mielőtt belevágna a mellnagyobbításba, biztosan sok mindent mérlegel, azonban a ne csak a mellimplantátum ára legyen a legfontosabb szempont. De pontosan milyen tényezőket vegyünk végig mielőtt döntenénk? 

 

A legelső mérlegelni való dolog, hogy valóban szükségünk van-e a mellnagyobbításra. Ha régóta fontolgatja és ez befolyásolja önbizalmát is, akkor érdemes alaposan átgondolni és belevágni. Természetesen mielőtt fejest ugrana a dologba, mérje fel a piacot és nézzen utána több plasztikai sebésznek is. Ne csak a mellimplantátum árak után, hanem az orvos eddigi eredményeinek, különböző véleményeknek, és egy személyes konzultáció keretében pedig felmérheti az orvos szakmaiságát. 

 

 

Mellimplantátum árak Budapesten 


Budapesten a mellimplantátum árak általában igen magasak, hiszen a fővárosban általában minden szolgáltatás drágább. A legtöbb plasztikai sebészeten egy mellimplantátum átlagára a műtéti költségekkel együtt 1 millió forint körül van, amely költséges lehet egy átlagos fizetéssel rendelkező hölgynek. Plasztikai sebészetünkön kedvező árakkal dolgozunk, minőségi implantátumokkal, szakértő kollégákkal, exkluzív környezetben. 

 

 

Mellimplantátum árak plasztikai sebészetünkön


Mielőtt a mellnagyobbítást elvégeznénk, plasztikai sebészetünkön előzetes konzultáció alapján felmérjük a páciens igényeit, kivizsgálást végzünk és lehetőségeihez mérten megbeszéljük az implantátumok méretét. A teljeskörű kivizsgálás díja 40 000 Forint, amely minden esetben szükséges, hiszen a páciens egészségi állapotát lényeges felmérnünk a beavatkozás előtt. A mellimplantátum árakban minden kapcsolódó költséget beleszámítva: az altatást, az ápolók és az orvos költségét, az implantátumot és az egyéb anyagokat beleértve 790 000 Forintért érheti el a Bónusz Plasztikai sebészetén. Ez a költség minden fontos dolgot tartalmaz, amely a műtéthez szükséges. A mellimplantátum árak ebben a költségben 600 ccm (köbcentiméterig) érhetők el, ennél nagyobb méret esetén az árakat a pácienssel egyeztetjük. 

 

 

Mellimplantátum árakban az egyik legjobb konstrukció a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás egy csomagban. Plasztikai sebészetünkön ez az ár rendkívül kedvező, hiszen implantátummal, orvosi költségekkel, altatással és a műtéthez szükséges anyagokkal 990 000 Forinttól érhetik el a kedves páciensek. 
Bár a páciensek kevés százalékát érinti ez a csomag, hiszen a mellimplantátum behelyezése után a mellek feszesek lesznek, így nincs szükség mellfelvarrásra. Plasztikai sebészetünkön azonban mégis elérhető, amennyiben szükségeltetik. 

 

Amennyiben Ön is szeretné megváltoztatni megjelenését új keblekkel, válassza Dr. Tóth András plasztikai sebészt! Kérjen online konzultációs időpontot mellplasztikára kedvező mellnagyobbítás árakkal! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!