Mellfelvarrás nagyobbítással Budapesten nagy szakértelemmel a legújabb technikákkal

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online június 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
Közelmény

Közelmény

Esztétikai beavatkozások és a koronavírus fertőzés

BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Mellfelvarrás nagyobbítással

Mellfelvarrás és mellnagyobbítás Budapesten

Nagyon sok nő elégedetlen idomaival, különösképpen a melleivel. Van, akit a melleinek mérete, van, akit a formája, vagy pedig a tartása zavarja. Ha ön is elégetlen melleivel, akkor válassza a legjobb megoldást: mellfelvarrás nagyobbítással. Dr. Tóth András sok éves tapasztalattal, a legkorszerűbb eszközökkel és minőségi anyagokkal végzi ezt el exkluzív környezetben, Budapest belvárosában.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: mikor van rá szükség?

A mellek az idő múlásával, a terhesség és a szoptatás következtében, esetleg hirtelen fogyás miatt megereszkednek, és sokat veszítenek tartásukon. Ez sok nőnek nem tetszik, szeretnék visszanyerni fiatalkori alakjukat. A mellfelvarrás nagyobbítással pedig lehetőséget ad ezeknek a hölgyeknek, hogy visszanyerjék fiatalos külsejüket, azzal, hogy melleik feszesebben állnak. A mellfelvarrás nagyobbítással egy olyan komplex szolgáltatás, ami során elérhetővé válik a páciens számára az általa preferált minden szempontból tökéletes mellméret és forma egyaránt.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: hogyan zajlik a folyamat?

Mindenekelőtt egy konzultáció előzi meg a plasztikai beavatkozást, ahol a plasztikai sebész elmond minden szükséges tudnivalót, illetve meghallgatja a páciensek igényeit, elvárásait is. A konzultáció és a teljeskörű vizsgálat során a sebész igyekszik az elvárásoknak, a lehetőségeknek és persze a legjobb tudásának megfelelően kialakítani egy kivitelezési folyamatot, amit a pácienssel is tudat. Ez alapján fog elkészülni a végleges mellfelvarrás nagyobbítással. Dr. Tóth András sok éves tapasztalattal rendelkezik, számtalan beavatkozás áll már mögötte, így biztosan az Ön igényeinek is meg tud felelni.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: honnan tudom, mekkora a megfelelő méret?

Plasztikai sebészünk a konzultáció során segítségére lesz abban, hogy megtalálja a megfelelő méretet, illetve formát. Persze jó, ha vannak konkrét elképzelései, de az sem baj, ha nem tudja pontosan mekkora méretet szeretne. Pár kérdés megválaszolásával már tiszta képet alkothat az orvos a preferenciáiról, és közösen megalkothatják a tökéletes mellméretet, illetve formát.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: hogyan zajlik a műtét?

Maga a beavatkozás altatásban történik, de nem kell megijedni, hiszen a mellfelvarrás nagyobbítással rutinműtétnek számít. A műtét során a mellnagyobbításhoz szükséges implantátumot is behelyezzük, de a megereszkedett felesleges bőrt is eltávolítjuk, illetve az emlőbimbót feljebb helyezzük. Ezzel a komplex eljárással két beavatkozást végzünk el egy műtét során. Így elég csak egyszer kés alá feküdnie a tökéletes eredményért. A beavatkozás után egy éjszakára a klinikán kell maradni az esetleges kockázatok és szövődmények miatt.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással a legkorszerűbb anyagokkal

Egyáltalán nem mindegy, hogy a mellfelvarrás és nagyobbítás során milyen anyag kerül a szervezetbe. Plasztikai sebészetünk csakis a legjobb minőségű, megbízható anyagokkal dolgozik, annak érdekében, hogy az esetleges komplikációk, szövődmények elkerülhetők legyenek. Az általunk használt implantátum megfelel az EU-s szabályozásoknak, szilikonzselével töltöttek, amik garantáltan nem okoznak rákos megbetegedéseket.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: mire kell számítani a műtét után?

A mellnagyobbítás felvarrással rutinműtétnek számít, ezért nem gyakoriak a komplikációk, de persze vannak kockázatok. Mint minden műtétnél előfordulhat, duzzanat, hegesedés, bevérzés, esetlegesen gyulladás, ezért mi folyamatos konzultációt és műtét utáni ellenőrzéseket biztosítunk pácienseinknek.  Klinikánkon mindent megteszünk azért, hogy pácienseink minél hamarabb kiheverjék a beavatkozást, és visszarázódjanak a mindennapokba megújult külsejükkel, persze mindezt a lehető legnagyobb biztonságban. A műtét után 10-14 nap felépülési időre van szükség, csak ezután lehet újra munkába állni, illetve 14 nap után esedékes a varratszedés is, ahol sor kerül vizsgálatra és konzultációra is. 

 

Ha bármilyen egyéb kérdése felmerülne a mellfelvarrással és a mellnagyobbítással kapcsolatban, IDE kattintva felveheti velünka  kapcsolatot!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online június 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

Budapest – Dimenzió Egészségközpont

Nyíradony – Borostyán MED Hotel

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online június 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

Suba Nikolett
Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény!
Sztrahiáné Kovács Brigitta
Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat.
Brny Esther
Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek!
Deák Erika
Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat.
Hada Renáta
A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak!

Szakmai cikkjeink

A hyaluronsavas ajakfeltöltés manapság a mellnagyobbítás mellett a másik legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás. Napjainkban la hyaluronsavas ajakfeltöltés a leggyakrabban alkalmazott módszer és anyag, amely során az ajakba fecskendezve teltebb hatást érhetünk el. Lássuk, pontosan hogyan zajlik! 
Továbbarrow
Szeretne Ön is gyorsan az ebédszünet alatt sima és egyenletes arcbőrt? Lunchtime Facelifttel a ráncok ellen, csupán fél óra alatt!
Továbbarrow
A leggyakoribb plasztikai beavatkozás ugyan a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás szintén gyakori. Sok esetben a kettőt kombinálva érdemes elvégezni. De mikor van szükség mellfelvarrásra? 
Továbbarrow
A koronavírusos fertőzöttek ellátásban is segítkezik Dr. Tóth András, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújthassa a jelenlegi helyzetben a betegek ellátását illetően. 
Továbbarrow
A kor előrehaladtával a bőr szövetei egyre inkább veszítenek rugalmasságukból, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Ezeket a ráncokat semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem megakadályozni, sem eltüntetni nem tudja. Az egyetlen megoldás a plasztikai sebészet. Ön is küzd a ráncokkal, fiatalabb megjelenést szeretne, de fél kés alá feküdni? Nem is kell, hiszen plasztikai sebészetünkön rengeteg nem sebészeti eljárással történő arcfiatalítási módszer közül lehet választani, amikről Itt olvashat bővebben. Mutatjuk is az előnyeiket!
Továbbarrow
Plasztikai sebészetünkön nagyon gyakori kérdés, hogy mégis mire lehet számítani a mellplasztika utáni időszakban, meddig tart, és hogyan zajlik a felépülési idő. Éppen ezért most részletesen leírjuk, hogy mire lehet számítani a mellplasztikai műtét után napról-napra, hétről-hétre.
Továbbarrow