Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfelvarrás nagyobbítással Budapesten nagy szakértelemmel a legújabb technikákkal

Mellfelvarrás nagyobbítással

Nagyon sok nő elégedetlen idomaival, különösképpen a melleivel. Van, akit a melleinek mérete, van, akit a formája, vagy pedig a tartása zavarja. Ha ön is elégetlen melleivel, akkor válassza a legjobb megoldást: mellfelvarrás nagyobbítással. Dr. Tóth András sok éves tapasztalattal, a legkorszerűbb eszközökkel és minőségi anyagokkal végzi ezt el exkluzív környezetben, Budapest belvárosában.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: mikor van rá szükség?

A mellek az idő múlásával, a terhesség és a szoptatás következtében, esetleg hirtelen fogyás miatt megereszkednek, és sokat veszítenek tartásukon. Ez sok nőnek nem tetszik, szeretnék visszanyerni fiatalkori alakjukat. A mellfelvarrás nagyobbítással pedig lehetőséget ad ezeknek a hölgyeknek, hogy visszanyerjék fiatalos külsejüket, azzal, hogy melleik feszesebben állnak. A mellfelvarrás nagyobbítással egy olyan komplex szolgáltatás, ami során elérhetővé válik a páciens számára az általa preferált minden szempontból tökéletes mellméret és forma egyaránt.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: hogyan zajlik a folyamat?

Mindenekelőtt egy konzultáció előzi meg a plasztikai beavatkozást, ahol a plasztikai sebész elmond minden szükséges tudnivalót, illetve meghallgatja a páciensek igényeit, elvárásait is. A konzultáció és a teljeskörű vizsgálat során a sebész igyekszik az elvárásoknak, a lehetőségeknek és persze a legjobb tudásának megfelelően kialakítani egy kivitelezési folyamatot, amit a pácienssel is tudat. Ez alapján fog elkészülni a végleges mellfelvarrás nagyobbítással. Dr. Tóth András sok éves tapasztalattal rendelkezik, számtalan beavatkozás áll már mögötte, így biztosan az Ön igényeinek is meg tud felelni.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: honnan tudom, mekkora a megfelelő méret?

Plasztikai sebészünk a konzultáció során segítségére lesz abban, hogy megtalálja a megfelelő méretet, illetve formát. Persze jó, ha vannak konkrét elképzelései, de az sem baj, ha nem tudja pontosan mekkora méretet szeretne. Pár kérdés megválaszolásával már tiszta képet alkothat az orvos a preferenciáiról, és közösen megalkothatják a tökéletes mellméretet, illetve formát.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: hogyan zajlik a műtét?

Maga a beavatkozás altatásban történik, de nem kell megijedni, hiszen a mellfelvarrás nagyobbítással rutinműtétnek számít. A műtét során a mellnagyobbításhoz szükséges implantátumot is behelyezzük, de a megereszkedett felesleges bőrt is eltávolítjuk, illetve az emlőbimbót feljebb helyezzük. Ezzel a komplex eljárással két beavatkozást végzünk el egy műtét során. Így elég csak egyszer kés alá feküdnie a tökéletes eredményért. A beavatkozás után egy éjszakára a klinikán kell maradni az esetleges kockázatok és szövődmények miatt.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással a legkorszerűbb anyagokkal

Egyáltalán nem mindegy, hogy a mellfelvarrás és nagyobbítás során milyen anyag kerül a szervezetbe. Plasztikai sebészetünk csakis a legjobb minőségű, megbízható anyagokkal dolgozik, annak érdekében, hogy az esetleges komplikációk, szövődmények elkerülhetők legyenek. Az általunk használt implantátum megfelel az EU-s szabályozásoknak, szilikonzselével töltöttek, amik garantáltan nem okoznak rákos megbetegedéseket.

 

Mellfelvarrás nagyobbítással: mire kell számítani a műtét után?

A mellnagyobbítás felvarrással rutinműtétnek számít, ezért nem gyakoriak a komplikációk, de persze vannak kockázatok. Mint minden műtétnél előfordulhat, duzzanat, hegesedés, bevérzés, esetlegesen gyulladás, ezért mi folyamatos konzultációt és műtét utáni ellenőrzéseket biztosítunk pácienseinknek.  Klinikánkon mindent megteszünk azért, hogy pácienseink minél hamarabb kiheverjék a beavatkozást, és visszarázódjanak a mindennapokba megújult külsejükkel, persze mindezt a lehető legnagyobb biztonságban. A műtét után 10-14 nap felépülési időre van szükség, csak ezután lehet újra munkába állni, illetve 14 nap után esedékes a varratszedés is, ahol sor kerül vizsgálatra és konzultációra is. 

 

Ha bármilyen egyéb kérdése felmerülne a mellfelvarrással és a mellnagyobbítással kapcsolatban, IDE kattintva felveheti velünka  kapcsolatot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!