Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellfelvarrás Budapesten - Dr. Tóth András plasztikai sebész, a leghatékonyabb Mellfelvarrás Budapesten

Mellfelvarrás Budapesten

Melyik a legjobb mellfelvarrás Budapesten? Bizonyos hatások következtében a bőr szövetei veszítenek rugalmasságukból. Az öregedés, szoptatás, hirtelen súlyváltozás miatt úgy érzi mellei nem elég feszesek? A mellfelvarrás Budapesten, a Bónusz Plasztikai Sebészeten tökéletes megoldást kínál ennek javítására! 

Feszes mellek? Mellfelvarrás Budapesten!

A mellfelvarrás az egyik legtöbbet végzett plasztikai beavatkozás, és ez nem véletlen!  A legtöbb hölgy szeretne formás, feszes kebleket. Ehhez nagyszerű megoldás lehet a mellfelvarrás Budapesten. A mellek az idő elteltével, illetve a terhesség és a szoptatás miatt is megereszkedhetnek, amely esztétikailag sokaknak gondot okozhat. Nem is gondolná, hogy mennyi hölgy esik át évente mellplasztikai műtéten. Higgye el, hogy a címlapokon feszes mellekkel szereplő valamennyi hölgy köztük van! Amennyiben lógó mellei miatt rossz a közérzete, nem szívesen néz tükörbe, hord nyári, lenge ruhákat, jár strandolni, nyaralni, akkor itt az ideje, hogy Ön is alávesse magát egy mellplasztikai beavatkozásnak!  Miért válassza erre a beavatkozásra Dr. Tóth András plasztikai sebészt?
 

Mellfelvarrás Budapesten- az Ön igényeire szabva

Nem mindenki egyforma, a testszerkezetünk, a méreteink nagyban eltérnek egymástól. És persze mindenkinek mások az igényei. Amennyiben teljesen személyre szabott szolgáltatást szeretne kérni, plasztikai sebészetünk kiváló választás lesz. A mellfelvarrás Budapesten lévő klinikánkon történik, exkluzív környezetben, a beavatkozások előtt teljeskörű vizsgálatot és konzultációt nyújtunk. A páciens igényeihez mérten mondjuk el a lehetőségeket és a kivitelezés teljes folyamatát lépésről lépésre. DR. Tóth András, a plasztikai sebészet igazi szakértője már 20 éve van a pályán, jól tudja, hogy a melfelvarrás Budapesten milyen fontos, de egyben nehéz döntés is a nők életében. Ezért minden, elsőre furcsának tűnő, vagy kellemetlen kérdést is nagyon szívesen megválaszol. Aggályait, félelmeit ossza meg bátran a konzultációk alkalmával! Egyébként meg nem kell félnie mellfelvarrás Budapesten, rendelőnkben megszámolhatatlanul sok lezajlott már, remek eredményekkel, komplikációk nélkül.

Mellfelvarrás Budapesten, biztonságosan? Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 

Mellfelvarrás Budapesten - a legmagasabb színvonalon

A plasztikai beavatkozás előtt egy ingyenes konzultáció keretében ismerhetik meg a páciensek a műtéttel járó feltételeket, következményeket és a beavatkozás menetét. A mellfelvarrás Budapesten történik a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ahol a legkorszerűbb eszközökkel és a legkiválóbb szakemberek segítségével végezzük el a műtétet. Exkluzív környezetben várjuk, ahol az átalakulás igazi élmény lesz, a legjobb kezekben érezheti magát, ugyanis minden szükséges kényelmi eszköz megtalálható! A páciensek biztosak lehetnek a tökéletes eredményben, hiszen mind a kellő eszközök, mind a megfelelő szakmai tudást biztosítjuk részükre. Dr. Tóth András 20 éves tapasztalattal rendelkezik, a folyamatos továbbképzések révén újabb, és újabb technikákat sajátít el, naprakészen tartja a tudását. Bár a mellfelvarrás Budapesten nem számít bonyolult beavatkozásnak, mondhatni egy rutin műtét, nálunk mégis kiemelt figyelmet élvezhet - a beavatkozás teljes folyamatát előre megtervezzük Önnek, és meg is osztjuk, hogy lépésről-lépésre mi fog történni. 
 

Hogyan zajlik a mellfelvarrás Budapesten?

Ahogyan fentebb is említettük Dr. Tóth András plasztikai sebészként több éve dolgozik a szakmában, számos referenciával és elégedett pácienssel a háta mögött. A műtétek előtt a páciensek nem csak ingyenes konzultációban, de kivizsgálásban is részesülnek, hogy feltérképezhessük a műtét valóban elvégezhető-e. Nem kell komplikációktól tartania! Maga a beavatkozás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, altatásban zajlik. a műtét után 1 éjszaka klinikai tartózkodásra is szükség van kötelező jelleggel megfigyelés céljából. A mellfelvarrás Budapesten úgy zajlik, hogy a mellfelvarrással korrigáljuk az emlők lógását, azaz megereszkedett emlőbimbót feljebb helyezzük és a bőrfelesleget eltávolítjuk.
 

Mellfelvarrás Budapesten: hány nap a felépülési idő?

Aki egy ilyen kaliberű műtéten átesik, annak lábadozási idővel is számolnia kell, annak ellenére, hogy esztétikai célú beavatkozásról beszélünk. Amennyiben a melfelvarrás Budapesten, a Bónusz Plasztikai Sebészeten zajlik, Ön minden szükséges támogatást meg fog kapni a felépülési időszakban. A felépülési időszak 2 hét, ebben az időszakban fokozottan óvatosnak kell lennie, annak érdekébe, hogy elkerülje az esetleges komplikációkat. Bővebb felvilágosítást a műtétet megelőző konzultáción kaphat! A varratszedés 14 nap után történik, ekkor a plasztikai sebész alaposan ellenőrzi a gyógyulási folyamatot, és további tanácsokkal szolgál. 

Mennyibe kerül a mellfelvarrás Budapesten?


A mellfelvarrás Budapesten számos plasztikai sebészetben elérhető, azonban nem mindegy milyen áron, és milyen eredményesség mellett. Dr. Tóth András plasztikai sebészetén minden szempontból figyelembe vesszük a páciensek igényeit, és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Az előzetes konzultációk, kivizsgálások mellett, természetesen nagy gondot fordítunk a műtét utáni kontrollvizsgálatokra egyaránt. A páciensek bármilyen problémával, szövődménnyel találkoznak, arra megoldást keresünk. Mennyibe kerül a mellfelvarrás Budapesten? Aktuális árlistánkat ITT találja!  
 
Mellfelvarrás Budapesten szakértő kezekkel, komplikációk nélkül? Kérjen konzultációs időpontot a Bónusz Plasztikai Sebészetre! IDŐPONTOT KÉREK!  
  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!