Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztikai eljárások: mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkisebbítés

Mellplasztika

A mellplasztika az egyik legnépszerűbb plasztikai eljárás a hölgyek körében, így az egyik leggyakoribb esztétikai beavatkozás is egyben. Mellplasztikai szolgáltatásaink között nem csak mellnagyobbítás, de mellfelvarrás és mellkisebbítés is elérhető. 

 

 

Mellplasztika: exkluzív környezetben


Plasztikai sebészetünkön a legkorszerűbb eszközökkel és exkluzív környezetben várjuk pácienseinket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kaphassák. Nem csak a higiéniára figyelünk oda 100%-ban, de arra is, hogy szakmailag tapasztalt személyzettel dolgozzunk. Szeretnénk, ha pácienseink a műtét előtt, közben és után kényelmesen, illetve elégedetten éreznék magukat, így kellemes környezettel biztosítjuk őket budapesti klinikánkon. 

 

 

Minden, ami mellplasztika


Mellplasztikai beavatkozásaink között többféle eljárás megtalálható. Plasztikai sebészetünkben nem csak mellnagyobbítást végzünk, hanem mellfelvarrást és mellkisebbítést is. A mellnagyobbítás során implantátumos nagyobbítás, illetve saját testzsíros eljárás is elvégezhető, azonban az előbbi a legnépszerűbb. A mellplasztikai eljárásokat a páciensek kombinálva szintén kérhetik a tökéletes eredmény érdekében. Így a mellnagyobbítás esetén például mellfelvarrást egyaránt elvégzünk, amennyiben szükséges. A páciensek teljeskörű állapotfelmérésben vesznek részt a beavatkozás előtt, amely során átbeszéljük az igényeket, a megvalósítás részleteit, az eljárás menetét, és minden fontos információt. 

 

 

Mellplasztika: ahogyan elképzelte 


Fontosnak tartjuk, hogy minden páciensünk a lehető legjobb szolgáltatást kapja, így teljeskörű állapotfelmérést, előzetes konzultációt és műtét utáni kontrollvizsgálatokat biztosítunk. A páciens a műtét után sem lesz magára hagyva, hiszen gyógyulási folyamatát kontroll alatt tartjuk, és bármilyen szövődmény vagy probléma merülne fel, minden esetben garanciát nyújtunk. Amennyiben mellplasztikai beavatkozást szeretne elvégeztetni a Bónusz Plasztikai sebészet lesz a legjobb választás, hiszen mindent megtalál egy helyen, amelyre szüksége lehet az eljárás előtt, alatt és után.  

 

 

Mellplasztika: személyre szabottan


Ezt hogyan képzelje el? Mindenki szervezete más, máshogyan reagál. Egy plasztikai beavatkozás során ezt is figyelembe kell venni, és a páciens igényeihez és állapotához mérten végezhető el a mellplasztikai egyarát. Plasztikai sebészetünkön kizárólag személyre szabott lehetőségeket kínálunk, hiszen az egyén állapotához és igényeihez mérten mondjuk el a lehetséges beavatkozási formákat és a kivitelezés folyamatát. Ehhez az előzetes állapotfelmérés és a konzultáció elengedhetetlen, így természetesen biztosított mindkét szolgáltatás Dr. Tóth András plasztikai sebészetén. 

 

 

További részleteket szolgáltatásainkról az alábbi linkeken érhet el: 
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés 

 

 

Kérjen Ön is online konzultációs időpontot szolgáltatásainkra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!