Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Lézeres arczsírleszívás a fiatalabb megjelenésért- Lézeres arczsírleszívás tudnivalók

Lézeres arczsírleszívás

A lézeres arczsírleszívás, olyan a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy sikerrel alkalmazott eljárás, amely segít, hogy Ön is fiatalosabb megjelenést érjen el. A lézeres arczsírleszívással nagyon természetes hatást lehet elérni, ezért minden páciensünknek ajánlani tudjuk!

 

Kinek ajánlott a lézeres arczsírleszívás? 

A lézeres arczsírleszívás alapvetően mindeneknek ajánlott, aki szeretne feszesebb arcbőrt, fiatalosabb külsőt. Sajnos a kör előrehaladtával a bőr szövetei egyre inkább veszítenek a rugalmasságukból, így karakteres rácok alakulnak ki. Ez az arc területén a leglátványosabb. Ezt a folyamatot semmiféle csodákat igérő kozmetikum sem tudja megállítani, maximum késleltetni, vagy lelassítani. A plasztikai sebészet különböző eljárásai, mint például a lézeres arczsírleszívás jelenthetik az egyetlen tényleg hatásos megoldsát.

 

A lézeres arczsírleszívás alkalmazása

Lézeres zsírleszívást a test bármely területén lehet végezni, így könnyedén, fájdalom és kockázat nélkül meg lehet szabadulni a fölösleges zsírpárnáktól. A Lézeres arczsírleszívás kifejezetten az arc területére fókuszál. Az arcon kívül a fej teljes területén, akár a nyakon is lehet alkalmazni. Így könnyedén meg lehet szabadulni a tokától többek között, és karakteresebbé, fiatalosabbá lehet varázsolni az arcot. 

 

Hogyan működik a lézeres arczsírleszívás?

A lézeres arczsírleszívás egy esztétikai célú plasztikai beavatkozás, melynek célja, hogy a beavatkozást követően a zsírpárnák eltüntetésének hatására megerősödjenek a természetes arckontúrok, és így fiatalosabb legyen a megjelenés. Ez egy nagyon biztonságos, és fájdalommentes eljárás, amit a bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb eljárással végzünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a kockázatokat, azzal egyidőben, hogy maximalizáljuk az Ön elégedettségét. A lézeres arczsírleszívást követően ráadásul a leszívott zsírt akár fel is lehet használni, hogy az arc azon területeire töltsük vissza, ahol szükség van rájuk. Tehát ráncfeltöltő anyagként is alkalmas.

 

Mennyire biztonságos a lézeres arczsírleszívás?

Teljesen természetes, ha a kezelés előtt fél, vannak fenntartásai, de meg kell, hogy nyugtassunk: félelemre semmi oka, a lézeres arczsírleszívás teljesen biztonságos a plasztikai sebészetünkön. A Bónusz Plasztikai Sebészet nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csakis olyan eljárásokat, eszközöket, anyagokat alkalmazzon, amik nemcsak teljesen megbízhatóak, biztonságosak, hanem a lehető legjobb minőségűek, és így a lehető legjobb eredmény érhető el alkalmazásukkal. 

 

Lézeres arczsírleszívás a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szaktudással és több éves tapasztalattal végezzük többek között a lézeres arczsírleszívást is. Szolgáltatásaink között többféle arcfiatalító eljárás is megtalálható, ha Ön sem teljesen biztos benne, hogy melyik a legideálisabb számára, akkor jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra, és Dr. Tóth András plasztikai sebészünk segít választani!

 

Kérjen időpontot konzultációra IDE kattintva!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!