Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Lézeres arcfiatalítás azonnali eredménnyel, Lézeres arcfiatalítás hogy működik, Lézeres arcfiatalítás konzultáció

Lézeres arcfiatalítás

Szerző: Bónusz Plasztikai Sebészet

A Bónusz Plasztikai Sebészeten folyamatosan azon dolgozunk, hogy pácienseinknek a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Legújabb szolgáltatásunk a lézeres arcfiatalítás, amit Alma Hybrid csúcstechnológiájával végzünk, és aminek a segítségével pillanatok alatt éveket fiatalodhat Ön is. Lézeres arcfiatalítás hogyan történik

Lézeres arcfiatalítás a legjobb technológiával

A Bónusz Plasztikai Sebészeten kizárólag a legjobb technikákat alkalmazzuk. Plasztikai Sebészetünkön a legmodernebb eszközökkel, a legújabb, és egyben leghatékonyabb eljárásokkal várjuk pácienseinket. Több éve foglalkozunk esztétikai beavatkozásokkal, különböző plasztikai műtétekkel, vezető plasztikai sebészünk Dr. Tóth András évtizedes tapasztalattal, számos szakmai elismeréssel rendelkezik, mégis folyamatosan továbbképzésekre jár annak érdekében, hogy újabbnál újabb, és hatékonyabb eljárásokat sajátítson el. A lézeres arcfiatalítás is egy forradalmain új arcfiatalító beavatkozás, ami csak nemrégiben jelent meg a piacon, de már Magyarországon is elérhető a Bónusz Plasztikai Sebészeten!
 

Mit kell tudni a lézeres arcfiatalításról?

Önben is felmerült a vágy, hogy fiatalosítja arcát, megjelenését, de nem szeretne kés alá feküdni? Feküdjön jótékony hatású lézerek alá, amik feszesítik, fiatalítják az arcát! Plasztikai Sebészetünkön számos olyan arcfiatalító kezelés van, melyek nem igényelnek műtéti beavatkozást, mégis látványos változást eredményeznek. A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető lézeres arckezeléssel akár 5-10 évet is fiatalodhat, bemetszések, kockázatos, fájdalmas kezelések nélkül. Az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás ugyani bőrminőség javító, hámlasztó, bőrregeneráló hatása mellett, anti-aging, bőrfiatalító hatású is.
 

Hogyan működik a lézeres arcfiatalítás?

Ebben a videóban láthatja, hogy a gyakorlatban hogyan működik a lézeres arcfiatalítás kezelése. Dr. Tóth András nagy gyakorlattal várja Önt, bármilyen kérdése is merülne fel akár előzetesen, vagy a helyszínen is felteheti a konzultáció alkalmával!
 
IDŐPONTOT KÉREK

Az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás hatásai

Az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás az egyik legmodernebb, és egyben leghatékonyabb arcfiatalító kezelésünk, ami látványos eredményt hozhat akár már egyetlen kezelés után, A bőr valósággal újjászületik a lézeres kezelés hatására, nemcsak a hegek, élénk pigment foltok tűnnek el, hanem a mélyebb ráncok is összehúzódnak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a lézeres arcfiatalítást megelőzően felmérjük bőre állapotát, és ennek megfelelően személyre szabott kezelést biztosítunk, hogy valóban a legjobbat kapja bőre. A lézeres arcfiatalítás gyógyulási ideje a hatékony arckezelésekéhez képest is nagyon gyors, csupán 3-5 nap, ezzel kapcsolatban részleteket a személyes konzultáción kaphat.
 

Miért az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás a legjobb?

Az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás forradalmian új technológia, ami hatékonyságát annak köszönheti, hogy három erőteljes energiát egyesít egyetlen kezelésben, ez a 3 energia pedig mind kiváló hatással van a bőrre. Ez a speciális lézeres arcfiatalítással ezért nagyon látványos eredményeket lehet elérni, már rövid idő, néhány kezelés segítségével is. Nemcsak arcfiatalítás, hanem hegkezelés, és bőrtónus javítás is egyben. Milyen hatásai vannak a lézeres arcfiatalítás különböző lézereinek?
  • Lézeres arcfiatalítás CO 2 lézerrel: ez a lézer segít nagyon precízen fókuszálni a bőr különböző szöveteire, nagyon hatékonyan kezeli a bőr felszínének különböző problémáit, elváltozásait, többek között hatásos hegek kezelésében, és a ráncok elleni harcban is.
  • Lézeres arcfiatalítás 1570 nm-es lézerrel: ez egy olyan hatékony modulált szálas lézer, aminek köszönhetően a bőr nagymértékben megújul, többek között fokozza és emeli a bőrtónust, ami így sokkal teltebbé válik.
  • Lézeres arcfiatalítás IMPACT for Trans Epidermal Delivery (TED): ez egy szabadalmaztatott ultrahang technológia alapján működő lézer, aminek bár a neve kissé bonyolult, a hatása sokkal egyszerűbben megmagyarázható. Ez a lézer képes a bőt legmélyebb rétegébe juttatni a különböző kozmetikai készítményeket, ezzel pedig minden eddiginél erősebb, látványosabb hatást lehet elérni. 

Milyen további előnyei vannak az Alma Hybrid lézeres arcfiatalításnak?


A fenti felsorolásból láthatta, hogy az Alma Hybrid lézeres arcfiatalítás nem csupán egy egyszerű arcfiatalító kezelés, hanem számos más jótékony hatása van a bőrre. A legfontosabb hatásai a kezelésnek:
  • Általános hámlasztás az arc teles területén, rejuvenatív céllal
  • Hyaluronsavas töltések és botox kezelések előtt, illetve közte is érdemes alkalmazni a tartósság növelése céljából, a bőr minőségének javítására, frissítésére
  • Hegkezelés: acne hegek, illetve a műtéti hegek kezelése
  • Stria kezelése, rövid gyúgyulási idővel
  • Pórusok szűkítése, simítása már egy alkalom után is látványos hatással
IDŐPONTOT KÉREK

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!