Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei, hátrányai, Hyaluronsavas arcfiatalítás tudnivalók

Hyaluronsavas arcfiatalítás

Manapság már számtalan technológia áll rendelkezésre a ráncok eltüntetésére, az arc fiatalabbá tételére, ezek közül az egyik legnépszerűbb a hyaluronsavas arcfiatalítás. Most ezt az eljárást fogjuk részletesen bemutatni, kitérünk többek között a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyeire és hátrányaira is.
 

A hyaluronsavas arcfiatalításról

Az idő múlásával a bőr szövetei veszítenek rugalmasságukból, ez pedig azt eredményezi, hogy a bőr megnyúlik, és ráncokat jelennek meg az arc területén is. Sajnos ezt a folyamatot semmilyen csodákat ígérő kozmetikum nem tudja megállítani, legfeljebb lassítanai. Ha ezekkel a ráncokkal nem akar együtt élni, szeretne egy fiatalosabb megjelenést, akkor a plasztikai beavatkozás útján végzett arcfiatalítási eljárások jelentenek megoldást. Egy ilyen a hyaluronsavas arcfiatalítás is, ami manapság nagyon népszerű nemcsak a Bónusz Plasztikai Sebészeten, hanem világviszonylatban is. Plasztikai Sebészetünkön a legmodernebb eszközökkel végezzük el a hyaluronsavas arcfiatalítást, nagyon ügyelve minden magas fokú higiéniai előírásra. 
 

Mi az a hyaluronsavas arcfiatalítás?

A hyaluronsavas arcfiatalítás egy nem sebészeti eljárással elvégezhető arcfiatalítási eljárás, ami nemcsak gyors, és hatékony, hanem minimális kockázattal is jár, ha azt megfelelőképpen alkalmazzák. Emiatt pedig nagyon népszerű pácienseink körében ez az eljárás. Az apróbb ráncokkal tényleg képes csodát művelni ez az anyag, több évet is fiatalodhatnak pácienseink kezelésünkkel. Plasztikai sebészetünkön több olyan arcfiatalító eljárás is található, ami bemetszések nélkül képes a ráncokat eltüntetni. Miért érdemes ezt választani? Mutatjuk az eljárás előnyeit. 
 

A hyaluronsavas arcfiatalítás nagyon biztonságos és hatékony is

Plasztikai Sebészetünkön csakis magas minőségű, bevizsgált anyagokkal, a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk, hogy csökkentsünk mindennemű kockázatot, és ezzel egy időben növeljük az Ön elégedettségét is. A hyaluronsavas arcfiatalítás során a ráncok feltöltése céljából egy fecskendővel hyaluronsavat fecskendezünk a bőrbe. A hyaluronsav egy, a szervezetben is megtalálható anyag, úgynevezett dermális töltőanyag, ami nagy eséllyel teljesen kockázatmentes. A hyaluronsavas arcfiatalítás nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek, hiszen számtalan előnye van. Gyakorlatilag komplikációk nélkül, nagyon egyszerűen elvégezhető.
Időpontot kérek!


Hyaluronsavas arcfiatalításnak számtalan előnye van

Az egyik legnagyobb előnye a hyaluronsavas arcfiatalításnak, hogy helyi érzéstelenítés mellett nagyon gyorsan, és biztonságosan elvégezhető eljárás, a folyamat a legtöbb esetben csupán fél órát vesz igénybe, így már akár egy személyes konzultáció alkalmával is sor kerülhet rá (személyes konzultációra IDE kattintva tud jelentkezni). A másik nagy előnye a hyaluronsavas arcfiatalításnak, hogy nem keletkezik műtéti heg, mivel műtétre sincsen szükség, és a gyógyulási idő is rövid. Valamint a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei közé sorolható még az is, hogy ez az egyik legolcsóbb eljárás.
A hyaluronsavas arcfiatalítás mennyi ideig tart?

Hyaluronsavas arcfiatalítás hátrányai

Mint minden beavatkozásnak, a hyaluronsavas arcfiatalításnak is megvannak a maga hátrányai. Rögtön egy olyannal kezdünk, ami egyben előny is: a hyaluronsavas arcfiatalítás eredménye nem végleges. Általában 4 hónaptól 1 évig tart a hatása, tehát egy bizonyos idő eltelte után újabb beavatkozás szükséges, ahhoz, hogy az eredmény maradandó legyen, viszont az ismétlésekkel egyre kevesebb töltőanyagra van szükség. És miért mondjuk, hogy jó hír? Azért, mert a változás, amit a hyaluronsavas arcfiatalítás okoz, nem végleges, könnyen korrigálható is.
 

A hyaluronsavas arcfiatalításnak lehetnek hátrányai?

A kezelés egy másik hátránya, hogy előfordulhatnak allergiás reakciók, illetve dudorok a bőr alatt. Rossz esetben az is előfordulhat, hogy ezek a dudorok nem tűnnek el, ebben az esetben külön műtéti eljárás szükséges eltávolításukhoz, azonban ez nem gyakori. Előfordulhat az is, hogy a bőr bekékül. A legritkább következményként pedig a bőrsejtek elhalhatnak, de csak abban az esetben, ha nem megfelelően alkalmazzák a hyaluronsavas arcfiatalítást. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ez nem fordulhat elő, hiszen sok éves tapasztalattal, a legmegbízhatóbb anyagokkal, és a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Kérjen konzultációs időpontot hozzánk hyaluronsavas arcfiatalításra!
Időpontot kérek!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!