Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei, hátrányai, Hyaluronsavas arcfiatalítás tudnivalók

Hyaluronsavas arcfiatalítás

Manapság már számtalan technológia áll rendelkezésre a ráncok eltüntetésére, az arc fiatalabbá tételére, ezek közül az egyik legnépszerűbb a hyaluronsavas arcfiatalítás. Most ezt az eljárást fogjuk részletesen bemutatni, kitérünk többek között a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyeire és hátrányaira is.

 

A hyaluronsavas arcfiatalítás

Az idő múlásával a bőr szövetei veszítenek rugalmasságukból, ez pedig azt eredményezi, hogy a bőr megnyúlik, és ráncokat jelennek meg az arc területén is. Sajnos ezt a folyamatot semmilyen csodákat ígérő kozmetikum nem tudja megállítani, legfeljebb lassítanai. Ha ezekkel a ráncokkal nem akar együtt élni, szeretne egy fiatalosabb megjelenést, akkor a plasztikai beavatkozás útján végzett arcfiatalítási eljárások jelentenek megoldást. Egy ilyen a hyaluronsavas arcfiatalítás is, ami manapság nagyon népszerű nemcsak a Bónusz Plasztikai Sebészeten, hanem világviszonylatban is.

 

Mi az a hyaluronsavas arcfiatalítás?

A hyaluronsavas arcfiatalítás egy nem sebészeti eljárással elvégezhető arcfiatalítási eljárás, ami nemcsak gyors, és hatékony, hanem minimális kockázattal is jár, ha azt megfelelőképpen alkalmazzák. Plasztikai Sebészetünkön csakis magas minőségű, bevizsgált anyagokkal, a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk, hogy csökkentsünk mindennemű kockázatot, és ezzel egyidőben növeljük az Ön elégedettségét is. A hyaluronsavas arcfiatalítás során a ráncok feltöltése céljából egy fecskendővel hyaluronsavat fecskendezünk a bőrbe. A hyaluronsav egy, a szervezetben is megtalálható anyag, úgynevezett dermális töltőanyag.

 

Hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei

A hyaluronsavas arcfiatalítás nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek, hiszen számtalan előnye van. Az egyik legnagyobb előnye a hyaluronsavas arcfiatalításnak, hogy helyi érzéstelenítés mellett nagyon gyorsan, és biztonságosan elvégezhető eljárás, a folyamat a legtöbb esetben csupán fél órát vesz igénybe, így már akár egy személyes konzultáció alkalmával is sor kerülhet rá (személyes konzultációra IDE kattintva tud jelentkezni). A másik nagy előnye a hyaluronsavas arcfiatalításnak, hogy nem keletkezik műtéti heg, mivel műtétre sincsen szükség, és a gyógyulási idő is rövid. Valamint a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei közé sorolható még az is, hogy ez az egyik legolcsóbb eljárás.

 

Hyaluronsavas arcfiatalítás hátrányai

Mint minden beavatkozásnak, a hyaluronsavas arcfiatalításnak is megvannak a maga hátrányai. Rögtön egy olyannal kezdünk, ami egyben előny is: a hyaluronsavas arcfiatalítás eredménye általában 4 hónaptól 1 évig tartó időtartamban tart, ennyi idő eltelte után újabb beavatkozás szükséges, de egyre kevesebb töltőanyagra lesz szükség. De ez azt is jelenti, hogy a változás nem végleges, könnyen korrigálható. Egy másik hátránya, hogy előfordulhatnak allergiás reakciók, dudorok a bőr alatt, előfordulhat, hogy ezek a dudorok nem tűnnek el, műtéti eljárás szükséges eltávolításukhoz, azonban ez nem gyakori. Előfordulhat az is, hogy a bőr bekékül. A legritkább következményként pedig a bőrsejtek elhalhatnak, de csak abban az esetben, ha nem megfelelően alkalmazzák a hyaluronsavas arcfiatalítást. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ez nem fordulhat elő, hiszen sok éves tapasztalattal, a legmegbízhatóbb anyagokkal, és a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Kérjen konzultációs időpontot hozzánk hyaluronsavas arcfiatalításra IDE kattintva

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés