Hatékony ránctalanítási módszerek- a leghatékonyabb ránctalanítási eljárások

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Hatékony ránctalanítás

Hatékony ránctalanítási eljárások

Ha valóban hatékony ránctalanítási eljáráson szeretne átesni, amely következtében nemcsak éveket fiatalodhat, hanem tartósnak is bizonyulnak az eredmények, akkor válassza a Bónusz Plasztikai sebészetet!

 

Hatékony ránctalanítás többféle módszerrel

A hatékony ránctalanítás manapság már nem álom, olyannyira, hogy többféle módszer, eljárás, technológiai is létezik rá. A ránctalanítás manapság egy rutin eljásnak számít, de plasztikai sebészetünkön ennek ellenére nagy gondot fordítunk rá. A Bónusz Plasztikai sebészeten többféle hatékony ránctalanítási eljárás közül lehet választani. Sebészeti, és nem sebészeti hatékony ránctalanítási módszereket is alkalmazunk, illetve Magyarországon egyedülálló módon lehetősége van a leghatékonyabb BeautiFill eljárást is választania. Hogy melyik eljárást érdemes választania a számtalan hatékony ránctalanítás közül, azt egy személyes konzultáció keretén belül kezelőorvosunk segít eldönteni, de azért adunk egy kis tudnivalót ezekről.

 

Hatékony ránctalanítás nem sebészeti eljárással

Hatékony ránctalanítás terén alapvetően két fajta eljárást különböztetünk meg, sebészeti, és nem sebészeti eljárásokat, a különbség értelemszerűen az, hogy történik-e bemetszés a kezelés során vagy nem. Plasztikai sebészetünkön a nem sebészeti eljárásokat részesítjük előnyben, mert ezek jóval biztonságosabbak, kevesebb kockázattal járnak, esetükben rövidebb a felépülési idő, csakis természetes anyagok kerülnek a szervezetbe, és a legmodernebb technológiáknak köszönhetően, hatásuk is látványos. Éppen ezért többféle nem sebészeti eljárással készülő hatékony ránctalanítási módszer közül is lehet választani: botox, ráncfeltöltés hialuronsavval, PDO szálak behúzása, vagy ráncfeltöltés saját zsírral. 

 

Hatékony ránctalanítás- a forradalmi BeautiFill módszer

A fent felsorolt módszerek mindegyike nagyon hatékony, és biztonságos, de ami a legmodernebb, és leghatásosabb, az a saját zsírral való ráncfeltöltés. Alma Laser egy igen különleges plasztikai sebészeti technológiát fejlesztett ki, a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhetően majdnem teljesen ép zsírsejtekhez lehet jutni, amit nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni a ráncokba. A zsírsejtek túlélési aránya ennek a technikának köszönhetően szinte mindig 90% felett van. Ez egy valóban hatékony ránctalanítási módszer, melynek során még csak idegen anyag sem kerül a szervezetbe, így a felépülési idő is lerövidül, és tartóssága is kiemelkedő, hiszen a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ez az eljárás hazánkban egyedül Dr. Tóth András Plasztikai sebésznél érhető el. Részleteket itt talál az eljárással kapcsolatban.

 

Hatékony ránctalanítás sebészeti eljárással

Bár sebészetünkön a nem sebészeti eljárásokat részesítjük előnyben a hatékony ránctalanítási eljárások közül, ha igény és szükség van rá, akkor sebészeti eljárással történő beavatkozást is végzünk. Az arcplasztikai eljárást is a legmodernebb technológiával végezzük, annak érdekében, hogy a lehető legminimálisabb szintre csökkentjük a komplikációk kockázatát, és maximalizáljuk az Ön elégedettségét. Az arcplasztikai eljárásokat a MACS Facelift technikával végezzük.

 

Hatékony ránctalanítás a Bónusz Plasztikai sebészeten

Ha valóban hatékony ránctalanítást keres, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészet a tökéletes választás. A legmodernebb eljárásokat, legújabb technológiákat, legkorszerűbb eszközöket használjuk, amik nemcsak nagyon hatékonyak, hanem biztonságosak is. A több éves szakmai tapasztalattal, és szaktudással rendelkező plasztikai sebészünk Dr. Tóth András, bármilyen kérdés esetén áll rendelkezésére. Kérjen időpontot személyes konzultációra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a hatékony ránctalanítás különböző módszereivel kapcsolatban, és azt is megtudhatja, hogy melyik Ön számára a legideálisabb választás! 
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow