Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hatékony ránctalanítási módszerek- a leghatékonyabb ránctalanítási eljárások

Hatékony ránctalanítás

Ha valóban hatékony ránctalanítási eljáráson szeretne átesni, amely következtében nemcsak éveket fiatalodhat, hanem tartósnak is bizonyulnak az eredmények, akkor válassza a Bónusz Plasztikai sebészetet!

 

Hatékony ránctalanítás többféle módszerrel

A hatékony ránctalanítás manapság már nem álom, olyannyira, hogy többféle módszer, eljárás, technológiai is létezik rá. A ránctalanítás manapság egy rutin eljásnak számít, de plasztikai sebészetünkön ennek ellenére nagy gondot fordítunk rá. A Bónusz Plasztikai sebészeten többféle hatékony ránctalanítási eljárás közül lehet választani. Sebészeti, és nem sebészeti hatékony ránctalanítási módszereket is alkalmazunk, illetve Magyarországon egyedülálló módon lehetősége van a leghatékonyabb BeautiFill eljárást is választania. Hogy melyik eljárást érdemes választania a számtalan hatékony ránctalanítás közül, azt egy személyes konzultáció keretén belül kezelőorvosunk segít eldönteni, de azért adunk egy kis tudnivalót ezekről.

 

Hatékony ránctalanítás nem sebészeti eljárással

Hatékony ránctalanítás terén alapvetően két fajta eljárást különböztetünk meg, sebészeti, és nem sebészeti eljárásokat, a különbség értelemszerűen az, hogy történik-e bemetszés a kezelés során vagy nem. Plasztikai sebészetünkön a nem sebészeti eljárásokat részesítjük előnyben, mert ezek jóval biztonságosabbak, kevesebb kockázattal járnak, esetükben rövidebb a felépülési idő, csakis természetes anyagok kerülnek a szervezetbe, és a legmodernebb technológiáknak köszönhetően, hatásuk is látványos. Éppen ezért többféle nem sebészeti eljárással készülő hatékony ránctalanítási módszer közül is lehet választani: botox, ráncfeltöltés hialuronsavval, PDO szálak behúzása, vagy ráncfeltöltés saját zsírral. 

 

Hatékony ránctalanítás- a forradalmi BeautiFill módszer

A fent felsorolt módszerek mindegyike nagyon hatékony, és biztonságos, de ami a legmodernebb, és leghatásosabb, az a saját zsírral való ráncfeltöltés. Alma Laser egy igen különleges plasztikai sebészeti technológiát fejlesztett ki, a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhetően majdnem teljesen ép zsírsejtekhez lehet jutni, amit nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni a ráncokba. A zsírsejtek túlélési aránya ennek a technikának köszönhetően szinte mindig 90% felett van. Ez egy valóban hatékony ránctalanítási módszer, melynek során még csak idegen anyag sem kerül a szervezetbe, így a felépülési idő is lerövidül, és tartóssága is kiemelkedő, hiszen a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ez az eljárás hazánkban egyedül Dr. Tóth András Plasztikai sebésznél érhető el. Részleteket itt talál az eljárással kapcsolatban.

 

Hatékony ránctalanítás sebészeti eljárással

Bár sebészetünkön a nem sebészeti eljárásokat részesítjük előnyben a hatékony ránctalanítási eljárások közül, ha igény és szükség van rá, akkor sebészeti eljárással történő beavatkozást is végzünk. Az arcplasztikai eljárást is a legmodernebb technológiával végezzük, annak érdekében, hogy a lehető legminimálisabb szintre csökkentjük a komplikációk kockázatát, és maximalizáljuk az Ön elégedettségét. Az arcplasztikai eljárásokat a MACS Facelift technikával végezzük.

 

Hatékony ránctalanítás a Bónusz Plasztikai sebészeten

Ha valóban hatékony ránctalanítást keres, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészet a tökéletes választás. A legmodernebb eljárásokat, legújabb technológiákat, legkorszerűbb eszközöket használjuk, amik nemcsak nagyon hatékonyak, hanem biztonságosak is. A több éves szakmai tapasztalattal, és szaktudással rendelkező plasztikai sebészünk Dr. Tóth András, bármilyen kérdés esetén áll rendelkezésére. Kérjen időpontot személyes konzultációra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a hatékony ránctalanítás különböző módszereivel kapcsolatban, és azt is megtudhatja, hogy melyik Ön számára a legideálisabb választás! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!