Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hasplasztika zsírleszívással kombinálva: hasplasztika lézeres zsírleszívással, gyors gyógyulással

Hasplasztika zsírleszívással

Sokan vannak, akik lapos hasra vágynak, de minden erőfeszítésük ellenére sem jön össze nekik a vágyott külső. Ön is köztük van? A hasplasztika zsírleszívással a tökéletes megoldás, ugyanis nemcsak a makacs hasi zsírrétegtől, hanem a felesleges bőrrétegtől is megszabadulhat egy csapásra. Kombinált plasztikai beavatkozás keretében a hasplasztika zsírleívással egybekötve is elvégezhető a Bónusz Plasztikai Sebészeten.

 

Hagyományos hasplasztika zsírleszívással

Ha szeretne megszabadulni a makacs hasi zsírrétegtől, valamint a meggyűlt zsírrétegtől, akkor a hasplasztika zsírleszívással kombinálva tökéletes megoldást nyújt. Biztosan Ön is tudja, hogy a hasi területről fogyni nem egyszerű. A megnyúlt bőrrétegtől megszabadulni pedig egyenes lehetetlen természetes módszerekkel, ezen csak a plasztikai beavatkozás tud segíteni. A hagyományos eljárással történő hasplasztika zsírleszívással egy kombinált plasztikai beavatkozás révén valósul meg. A zsírleszívás egy erre kifejlesztett speciális kanül bőr alá juttatásával történik, egy bemetszésen keresztül. A zsírleszívást követően maradt megereszkedett bőrréteget pedig hasplasztika segítségével távolítjuk el a hasfalról. Ez egy hosszadalmas eljárás, ugyanis a szöveteknek, és a bőrnek is regenerálódnai kell, ez pedig több hónapig is eltarthat. A zsírleszívást követően Minimum 4-5 hétig kompressziós ruha viselése kötelező, ez megkönnyíti a gyógyulási folyamatot.

 

Hasplasztika zsírleszívással a legújabb módszerrel

Hasplasztika zsírleszívással kombinálva a legújabb eljárást alkalmazva is elérhető nálunk, a Bónusz Plasztikai Sebészeten. A lézeres zsírleszívásról van szó, ami meggyorsítja, és hatékonyabbá teszi az egész folyamatot. A forradalmian új lézeres zsírleszívás a LipoLife 3G eszközével történik, aminek köszönhetően felgyorsul a gyógyulási folyamat, valamint csökkennek a kockázatok, valamint a műtét közbeni,és utáni kellemetlenségek, kockázatok is. A lézeres zsírleszívás segítségéről a test bármelyik területéről, így a hasról is eltávolítható a makacs zsírréteg. Hasplasztika zsírleszívással kombinálva adja a tökéletes eredményt, ugyanis is a megnyúlt bőrréteg is eltávolításra kerülhet. A lézeres zsírleszívás nagy előnye még, hogy az így kezelt területen sokkal nehezebben rakódik le a zsír később. 

 

Hasplasztika zsírleszívással kombinálva

A hasplasztika zsírleszívással kombinálva egy nagyon gyakori kezelési lehetőség, amit sokan választanak, ugyanis így lehet elérni a tökéletes eredményt, az úgynevezett álom alakot. A hasplasztika segítségével a striák, más bőrhibák, mint például a megnyúlt bőr is eltávolítható. A hasplasztika zsírleszívással azért van gyakran kombinálva, mert a hiedelmekkel ellentétben a hasplasztikai beavatkozás nem jelent egyet a zsírszövetek mennyiségének túlzott csökkenésével.

 

Hasplasztika zsírleszívással a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten Dr. Tóth András várja Önöket. Nagy szakértelemmel, és sok-sok év tapasztalatával rendelkezik. Rengeteg elégedett páciens lépte már át a klinikánk ajtaját, legyen Ön is köztük! Ha szeretné elérni az álom külsőt, akkor kérje segítségünket, válassza a leghatékonyabb, és legbiztonságosabb beavatkozásokat! Nem kell mást, tennie, mint jelentkeznie egy személyes konzultációra hozzánk, ahol minden részletet megbeszélünk!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!