Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Erre lehet számítani hasplasztika után

Hasplasztika után

A hasplasztika egyre népszerűbb eljárásnak számít napjainkban. Egyre többen küzdenek a drasztikus fogyás, esetleg szülés után, hasi tájékon felgyülemlett, megnyúlt bőrréteggel. Azonban sokan tartanak a hasplasztika utáni komplikációktól, és nem mernek kés alá feküdni. Most elmondjuk, hogy mire lehet pontosan számítani a hasplasztika utáni időszakban!

 

A hasplasztika után egyszerűbb lesz az élete

Természetesen nem állítjuk azt, hogy nem kell a felépülési időszakban korlátozásokra számítania, és nem lesz semmi nyoma a műtétnek, de a kezdeti nehézségek után teljesen meg fog változni az élete! Általában azért keresnek meg minket pácienseink, mert zavarja őket kialakult testképük, de a konzultációk során legtöbbször kiderül, hogy ennél sokkal többről van szó. A megereszkedett hasi bőrréteg zavarja őket a mindennapjaikban, munkavégzésük során, sportolás közben, de még az öltözködésben is nehézségeik akadnak. Sokan arra panaszkodnak, hogy egy nagy életmód váltás, és drasztikus fogás után sem öltözhetnek csinosan, mert takargatniuk kell hasukat. A hasplasztika után ez teljesen meg fog változni, mindennapi teendőit kényelmesen el fogja tudni végezni.

 

Hasplasztika utáni felépülés

A hasplasztika egy komoly műtéti beavatkozás, amelyet altatásban végzünk. Ennek következtében a hasplasztika után egy éjszakát a klinikán kell maradni megfigyelésre.  A műtét során a has alsó részén bemetszéseket végez a plasztikai sebész, aminek gyógyulási ideje van, így a hasplasztika után rögtön nem lehet visszatérni a megszokott napi teendőkhöz. A hasplasztika utáni felépülési idő körülbelül 10-14 nap, de 4-6 hétig kompressziós kötést, vagy ruhát kell viselni. A varratszedés a hasplasztika utáni 14. napon esedékes, amikor a plasztikai sebész ellenőrzi is a műtét utáni állapotot. Erős fájdalomra nem kell számítani a műtét után, csupán izomlázszerű érzésre.

 

Ezekre kell még figyelni hasplasztika után 

A komplikáció mentes felépülés érdekében a hasplasztika után érdemes tényleg pihenni, és kímélni a szervezetet a nagy aktivitástól, 2-3 hétig mindenképpen érdemes elkerülni a fizikai munkát, ebben az időszakban nem szabad nehezet emelni, és lehajolni sem. Továbbá 4-6 hétig az intenzív sportolást is mellőzni kell, hiszen ez nagyon megerőltetné a szervezetet. Dr. Tóth András plasztikai sebész minden páciensnek elmondja az összes szükséges tudnivalót a műtéttel, a felépüléssel, és a kockázatokkal kapcsolatban is a konzultáció keretében.

 

Hasplasztika utáni kockázatok

Bár a hasplasztika rutineljárásnak számít, természetesen előfordulhatnak nemvárt komplikációk, de ezekre nagyon kicsi az esély, így igazán nem kell ettől tartania. Ilyen szövődmények lehetnek a sebfertőzés, a keloidos hegképződés, a vér- és savógyülem kialakulása, vagy a hasfal átmeneti érzéketlensége. Dr. Tóth András plasztikai sebész több éves tapasztalattal rendelkezik, több hasplasztikai műtétet végre hajtott már, ráadásul a legkorszerűbb eljárásokkal dolgozik.

 

Ha látni szeretné milyen eddigi eredményeket ért el Dr. Tóth András plasztikaisebész hasplasztika terén kattintson IDE
 

Ha pedig egyéb kérdése merülne fel a hasplasztikával kapcsolatban, vagy konzultáció időpontot szeretne kérni, akkor IDE kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!