Hasplasztika Budapesten több éves tapasztalattal a Bónusz Plasztikai Sebészeten

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Hasplasztika Budapest

Hasplasztika Budapesten Dr. Tóth András plasztikai sebésszel

Az egyik legnépszerűbb plasztika eljárás egyike a hasplasztika. Ha hirtelen súlyváltozás következtében felesleges bőr maradt hasán, amit semmilyen edzéssel és diétával nem tud eltüntetni, akkor a legjobb megoldás a hasplasztika Budapest exkluzív sebészetén, ahol nagy szaktudással végzik ezt az eljárást. Garantáljuk, hogy elégedetten fog távozni, felesleges, rugalmatlan hasi bőr nélkül.

 

Hasplasztika Budapesten: kinek ajánljuk?

 

A hasplasztika tényleg egy nagyon gyakori beavatkozás. Nem szabad összetéveszteni a zsírleszívással, míg a zsírleszívás a felesleges zsírt hivatott eltávolítani, addig a hasplasztika alkalmazásával éppen a felesleges zsír után megmarad rugalmatlan hasi bőrt távolítjuk el. De a két eljárást kombinálni is lehet. A zsírleszívásról ITT olvashat bővebben! A drasztikus fogyások utáni bőrt szinte lehetetlen természetes úton eltávolítani, sem sport, sem diéta nem segít a megnyúlt bőrön, ezért az esetek döntő többségében műtéti beavatkozásra van szükség. De nem kell félnie, a hasplasztika Budapest belvárosában, igényes környezetben, nagy szakértelemmel és a legújabb eszközökkel történik. Mindent megteszünk az Ön elégedettsége érdekében!

 

Hasplasztika Budapesten: miért van szükség a beavatkozásra?

 

A legáltalánosabb ok amiért a páciensek hozzánk fordulnak, az az, hogy zavarja őket a testképük. A konzultáció során azonban az is ki szokott derülni, hogy nemcsak a tükörbe nézve nem tetszik, amit látnak. A felhalmozott bőrréteg zavarja őket munkájuk során, illetve amikor sportolnak, továbbá az öltözködésnél is oda kell figyelniük a hasukra, így nem vehetnek fel akármilyen ruhákat, annak ellenére sem, hogy lefogytak. Összességében megnehezíti a mindennapjukat, de a hasplasztika Budapesten egy olyan megoldást kínál számukra, ami véglegesen megszüntetheti a problémájukat. 

 

Hasplasztika Budapesten szülés után

 

De nemcsak azok a férfiak és nők keresnek fel minket, akik életmód váltás miatt fogytak drasztikusan, hanem olyan újdonsült anyukák is, akiknek szülés után nem sikerült visszaszerezniük alakjukat, bőrük rugalmasságát. Bizony előfordul, hogy szülés után is megereszkedik a bőr, és plasztikai eljáráshoz kell folyamodni az eredeti alak visszanyerése érdekében. Amire figyelni kell ilyenkor: meg kell várni az ideális testsúly tartós kialakulását, illetve a szoptatási időszak végét. Attól azonban nem kell félni, hogy a hasplasztika után nem lehet szülni, hiszen a kettő nem zárja ki egymást.

 

Hasplasztika Budapesten: az eljárás menete

 

A hasplasztika Budapesten már-már rutin eljárásnak mondható, ami nem vesz több időt igénybe, mint 2-2,5 óra. Azonban az eljárást követően 1 éjszakát a klinikán kell tölteni megfigyelés alatt.  A műtétet a legmodernebb technológiákkal, eszközökkel, és persze nagy szaktudással és tapasztalattal végezzük. Az eljárás során a felesleges hasi bőrréteget, és zsírszöveteket eltávolítjuk, valamint megerősítjük az izmokat. A műtét során a has alsó részét metsszük fel, és az itt található bőrt a has irányába nyomjuk, továbbá a has körül is bemetszéseket végzünk, ezután pedig a bőrt a has felső részébe engedjük. Ez lehetővé teszi az izmok meghúzását középen, illetve a has lapos kontúrjának helyreállítását. 

 

Hasplasztika Budapesten: ez várható a műtét után

 

Természetes, hogy Ön is tart a műtét utáni felépüléstől, és fájdalmaktól. Nem kell erős fájdalmakra számítani, de a plasztikai beavatozás után még több napig érezheti úgy, mintha izomláza lett volna a sok felüléstől. Ez természetes, hiszen izmai megrövidültek, így jobban meg kell erőltetniük magukat. Minden páciens kompressziós ruhát kap a plasztikai beavatkozás után, aminek hordása kötelező, ugyanis ez segít a duzzanatok és véraláfutások csökkentésében, illetve felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Azzal számolni kell, hogy a végleges eredmény nem azonnal alakul ki a plasztikai műtét után, így nem kell rögtön elégedetlenkednie, ha nem látja a várt hatást. 3-5 hónapig tart, amíg az esztétikai végeredmény kialakul. 

 

Hasplasztika Budapesten: Meddig tart a felépülés?

 

Mint ahogy már említettük, a műtét után kompressziós ruha viselése kötelező, 8 héten keresztül, de a hasplasztikai beavatkozást követően 1, esetleg 2 hét múlva már vissza lehet térni a munkába, kezelőorvosával való konzultációt követően. A varratszedésre a műtétet követő 14. napon kerül sor. Ebben az első két hétben nem szabad lehajolni, nehezet emelni, minden mozdulattal vigyázni kell. A hasplasztikát követő két hónapban ajánlott kerülni a szoláriumot, szaunát és a strandokat is. Valamint 4-6 hétig ajánlott teljesen elkerülni a sportot, ezután pedig fokozatosan terhelni a szervezetét. Plasztikai sebészünk minden páciens számára személyes konzultáció keretében mondja el a tudnivalókat, amennyiben Ön a hasplasztikai eljárást választja Budapest exkluzív plasztikai sebészetében.

 

Hasplasztika Budapesten: lehetséges komplikációk

 

Ahogy minden műtét esetében, úgy a hasplasztika esetében is előfordulhatnak nem várt szövődmények, komplikációk, de ezekre nagyon kicsi az esély, hiszen ez egy rutinműtétnek számít. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a keloidos hegképződés, a vér- és savógyülem kialakulása, illetve a hasfal átmeneti érzéketlensége. Ne bízza a véletlenre: hasplasztika Budapest központjával, több éves tapasztalattal, és a legújabb eszközözkkel Dr. Tóth András plasztikaisebésznél!

 

Ha látni szeretné milyen eddigi eredményeket ért el Dr. Tóth András plasztikaisebész hasplasztika terén kattintson IDE

 

Ha pedig egyéb kérdése merülne fel a hasplasztikával kapcsolatban, vagy konzultáció időpontot szeretne kérni, akkor IDE kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow