Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hasplasztika Budapesten több éves tapasztalattal a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Hasplasztika Budapest

Az egyik legnépszerűbb plasztika eljárás egyike a hasplasztika. Ha hirtelen súlyváltozás következtében felesleges bőr maradt hasán, amit semmilyen edzéssel és diétával nem tud eltüntetni, akkor a legjobb megoldás a hasplasztika Budapest exkluzív sebészetén, ahol nagy szaktudással végzik ezt az eljárást. Garantáljuk, hogy elégedetten fog távozni, felesleges, rugalmatlan hasi bőr nélkül.

 

Hasplasztika Budapesten: kinek ajánljuk?

 

A hasplasztika tényleg egy nagyon gyakori beavatkozás. Nem szabad összetéveszteni a zsírleszívással, míg a zsírleszívás a felesleges zsírt hivatott eltávolítani, addig a hasplasztika alkalmazásával éppen a felesleges zsír után megmarad rugalmatlan hasi bőrt távolítjuk el. De a két eljárást kombinálni is lehet. A zsírleszívásról ITT olvashat bővebben! A drasztikus fogyások utáni bőrt szinte lehetetlen természetes úton eltávolítani, sem sport, sem diéta nem segít a megnyúlt bőrön, ezért az esetek döntő többségében műtéti beavatkozásra van szükség. De nem kell félnie, a hasplasztika Budapest belvárosában, igényes környezetben, nagy szakértelemmel és a legújabb eszközökkel történik. Mindent megteszünk az Ön elégedettsége érdekében!

 

Hasplasztika Budapesten: miért van szükség a beavatkozásra?

 

A legáltalánosabb ok amiért a páciensek hozzánk fordulnak, az az, hogy zavarja őket a testképük. A konzultáció során azonban az is ki szokott derülni, hogy nemcsak a tükörbe nézve nem tetszik, amit látnak. A felhalmozott bőrréteg zavarja őket munkájuk során, illetve amikor sportolnak, továbbá az öltözködésnél is oda kell figyelniük a hasukra, így nem vehetnek fel akármilyen ruhákat, annak ellenére sem, hogy lefogytak. Összességében megnehezíti a mindennapjukat, de a hasplasztika Budapesten egy olyan megoldást kínál számukra, ami véglegesen megszüntetheti a problémájukat. 

 

Hasplasztika Budapesten szülés után

 

De nemcsak azok a férfiak és nők keresnek fel minket, akik életmód váltás miatt fogytak drasztikusan, hanem olyan újdonsült anyukák is, akiknek szülés után nem sikerült visszaszerezniük alakjukat, bőrük rugalmasságát. Bizony előfordul, hogy szülés után is megereszkedik a bőr, és plasztikai eljáráshoz kell folyamodni az eredeti alak visszanyerése érdekében. Amire figyelni kell ilyenkor: meg kell várni az ideális testsúly tartós kialakulását, illetve a szoptatási időszak végét. Attól azonban nem kell félni, hogy a hasplasztika után nem lehet szülni, hiszen a kettő nem zárja ki egymást.

 

Hasplasztika Budapesten: az eljárás menete

 

A hasplasztika Budapesten már-már rutin eljárásnak mondható, ami nem vesz több időt igénybe, mint 2-2,5 óra. Azonban az eljárást követően 1 éjszakát a klinikán kell tölteni megfigyelés alatt.  A műtétet a legmodernebb technológiákkal, eszközökkel, és persze nagy szaktudással és tapasztalattal végezzük. Az eljárás során a felesleges hasi bőrréteget, és zsírszöveteket eltávolítjuk, valamint megerősítjük az izmokat. A műtét során a has alsó részét metsszük fel, és az itt található bőrt a has irányába nyomjuk, továbbá a has körül is bemetszéseket végzünk, ezután pedig a bőrt a has felső részébe engedjük. Ez lehetővé teszi az izmok meghúzását középen, illetve a has lapos kontúrjának helyreállítását. 

 

Hasplasztika Budapesten: ez várható a műtét után

 

Természetes, hogy Ön is tart a műtét utáni felépüléstől, és fájdalmaktól. Nem kell erős fájdalmakra számítani, de a plasztikai beavatozás után még több napig érezheti úgy, mintha izomláza lett volna a sok felüléstől. Ez természetes, hiszen izmai megrövidültek, így jobban meg kell erőltetniük magukat. Minden páciens kompressziós ruhát kap a plasztikai beavatkozás után, aminek hordása kötelező, ugyanis ez segít a duzzanatok és véraláfutások csökkentésében, illetve felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Azzal számolni kell, hogy a végleges eredmény nem azonnal alakul ki a plasztikai műtét után, így nem kell rögtön elégedetlenkednie, ha nem látja a várt hatást. 3-5 hónapig tart, amíg az esztétikai végeredmény kialakul. 

 

Hasplasztika Budapesten: Meddig tart a felépülés?

 

Mint ahogy már említettük, a műtét után kompressziós ruha viselése kötelező, 8 héten keresztül, de a hasplasztikai beavatkozást követően 1, esetleg 2 hét múlva már vissza lehet térni a munkába, kezelőorvosával való konzultációt követően. A varratszedésre a műtétet követő 14. napon kerül sor. Ebben az első két hétben nem szabad lehajolni, nehezet emelni, minden mozdulattal vigyázni kell. A hasplasztikát követő két hónapban ajánlott kerülni a szoláriumot, szaunát és a strandokat is. Valamint 4-6 hétig ajánlott teljesen elkerülni a sportot, ezután pedig fokozatosan terhelni a szervezetét. Plasztikai sebészünk minden páciens számára személyes konzultáció keretében mondja el a tudnivalókat, amennyiben Ön a hasplasztikai eljárást választja Budapest exkluzív plasztikai sebészetében.

 

Hasplasztika Budapesten: lehetséges komplikációk

 

Ahogy minden műtét esetében, úgy a hasplasztika esetében is előfordulhatnak nem várt szövődmények, komplikációk, de ezekre nagyon kicsi az esély, hiszen ez egy rutinműtétnek számít. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a keloidos hegképződés, a vér- és savógyülem kialakulása, illetve a hasfal átmeneti érzéketlensége. Ne bízza a véletlenre: hasplasztika Budapest központjával, több éves tapasztalattal, és a legújabb eszközözkkel Dr. Tóth András plasztikaisebésznél!

 

Ha látni szeretné milyen eddigi eredményeket ért el Dr. Tóth András plasztikaisebész hasplasztika terén kattintson IDE

 

Ha pedig egyéb kérdése merülne fel a hasplasztikával kapcsolatban, vagy konzultáció időpontot szeretne kérni, akkor IDE kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!