Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás hasplasztikával a tökéletes eredményért

Zsírleszívás hasplasztikával

Ha nem tud megszabadulni a makacs zsírpárnáktól vagy a felesleges bőr okoz problémát, akkor itt a megoldás. Plasztikai sebészetünkön zsírleszívás hasplasztikával egybekötve alkalmazható, akár többféle technikával Dr. Tóth András plasztikai sebész jóvoltából. 

 

 

Hagyományos zsírleszívás hasplasztikával


A hagyományos zsírleszívás hasplasztikával egy speciális kanül segítségével történik, amelyet egy bemetszésen keresztül juttatunk be a bőr alá, és ezzel tüntetjük el a felesleges zsírréteget. Amennyiben a zsírleszívás után a bőrréteg túlzottan megereszkedett vagy már előtte túlnyúlt a hasfalon, azt hasplasztika segítségével távolítjuk el. A hagyományos zsírleszívás hasplasztikával egy hosszadalmas gyógyulási idővel rendelkező eljárás, hiszen mind a szöveteknek, mind a bőrnek regenerálódnia kell, amely akár több hónap is lehet. Minimum 4-5 hétig kompressziós ruha viselése szükséges, hogy a gyógyulás folyamatát megkönnyítsük. A zsírleszívás hasplasztikával exkluzív körülmények között történik, hogy a páciensek a legjobb szolgáltatásban részesülhessenek. 

 

 

Lézeres zsírleszívás hasplasztikával


A lézeres zsírleszívás Magyarországon csak nálunk érhető el, amely a LipoLife 3G eszközével történik. Ez a forradalmian új eszköz nem csak meggyorsítja a gyógyulási időt, de kevesebb kockázattal is jár, fájdalommentesen végezhető el a beavatkozás és szinte a test bármely területéről eltüntethető a felesleges zsír. Ugyan a lézeres zsírleszívás a bőrt is rugalmasabbá és feszesebbé teszi, előfordulhat, hogy itt is szükséges lehet a hasplasztika. Zsírleszívás hasplasztikával tökéletes eredményt hozhat a has területén, így nem lesz többé megnyúlt bőr. Emellett a beavatkozás után a kezelt területen sokkal nehezebben rakódik le újra a zsír. 

 

 

Zsírleszívás hasplasztikával exkluzív környezetben 


Plasztikai sebészetünkön mindkét módszer elérhető a Dimenzió Egészségközpontban, ahol magas szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák, illetve modern felszerelés várja a pácienseket. Emellett Dr. Tóth András rengeteg elégedett pácienssel a háta mögött, és folyamatos képzésekkel fejleszti önmagát. Zsírleszívás hasplasztikával a legmagasabb színvonalon, hogy Ön teljesen elégedett lehessen. 

 

 

Zsírleszívás hasplasztikával a tökéletes alakért 


A diéta és az edzés a legjobb módszer a felesleges zsírpárnák eltüntetésére és a feszes bőr kialakítására. Azonban van, mikor sajnos ez sem segít 100%-ban. Ilyenkor bármennyire próbálkozik és nem sikerült sehogy sem megszabadulni az utolsó feleslegektől és a megnyúlt bőrtől, érdemes igénybe vennie zsírleszívás hasplasztikával szolgáltatásunkat, amely tökéletes eredményt ígér. Az eredmény látványos lesz! 

 

 

Kérjen még ma konzultációs időpontot plasztikai sebészetünkre, és változtassa meg megjelenését! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!