Fülesztétikai műtét Budapesten: a legfontosabb tudnivaló a fülesztétikai műtéttel kapcsolatban

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Fülesztétikai műtét

Fülesztétikai műtét biztonságosan

Zavaróan elálló fülek, amik már zavarják a mindennapokban, mert nem szívesen mer tükörbe nézni, és folyamatosan azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne valahogyan segíteni a dolgon, egy új frizura, sapka, hajpánt? Most megtalálta a megoldást a Bónusz Plasztikai Sebészeten végzett fülesztétikai műtét Önnek is segít!

 

Miért lehet szükség fülesztétikai műtétre?

Sokan azt gondolják, hogy a plasztikai műtétek, a modern kor vívmányai, olyan felesleges beavatkozások, amikre nem is lenne szükség, de a fülesztétikai műtétekről ez egyáltalán nem mondható el. Bár esztétikai céllal vágnak bele a legtöbben ebbe a beavatkozásba, a valóság az, hogy az elálló füleket egy fejlődési rendellenesség okozza. Sokakat már kisgyermek korban megannyi csúfolódás, negatív kritika ér a rendellenesség miatt kialakult elálló fülek miatt. A fülesztétikai műtétek leggyakoribb oka az, hogy a fülkagyló túlzottan megnövekedett, így az a fül tövénél a koponyától nagyon elemelkedik, vagy pedig hiányzik a fül felső részén az anthelixnek nevezett domborulat, így a felső része áll el, nem gyakran, de a kettő egyszerre is előfordulhat. A fülesztétikai műtét biztonságosan, és fájdalmak nélkül segít ezen problémák orvoslásában, így többé Önnek sem kell elálló fülei miatt izgulnia!

 

Hogyan zajlik a fülesztétikai műtét?

A legfontosabbnak azt tartjuk elmondani, hogy a fülesztétikai műtét is, mint minden más beavatkozás a Bónusz Plasztikai Sebészeten, a legnagyobb biztonságban, szakszerűen zajlik, a nagy szaktudással, és több éves tapasztalattal rendelkező Dr. Tóth András plasztikai sebész kezei által. A doktorúr folyamatosan konferenciákon, szakképzéseken képzi magát, ahol a legújabb eljárásokról, módszerekről tanul, ennek köszönhetően minden páciensünk a legjobb ellátásban részesülhet. A beavatkozás időtartama mindösszesen egy óra, de további két óra klinikai tartózkodás az előírt megfigyelés céljából.  A varratszedésre, és kontrollra 7 na múlva kerül sor, ekkor áll vissza a munkaképesség is. A fülesztétikai műtétek is a legbiztonságosabb eljárások segítségével zajlanak le, amiknek nagyon alacsony a kockázatuk. Milyen kockázatoka? Igen, erről is fontos beszélni, a fülesztétikai műtétnek van néhány kockázata is.

 

Milyen kockázatai vannak a fülesztétikai műtétnek?

Általánosságban elmondható, hogy a fülesztétikai műtét nem tartozik a kockázatos műtétek közé. A műtét helyi érzéstelenítés beadása mellett zajlik, de amennyiben indokolt altatásban is elvégezhető. A fülesztétikai műtétet megelőzően szükséges van a szervezet általános állapotának felmérésére, így a beavatkozás kockázata optimális szintre csökkenthető. A fülesztétikai műtét kockázatai a következők: műtéti terület duzzanata, bevérzése, gyulladása, heggyógyulási zavarok, azonban köszönhetően a Bónusz Plasztikai Sebészeten használt korszerű eszközöknek é eljárásoknak ezek esélye egyre kisebb.

 

Mondjon búcsút elálló füleinek és jelentkezzen be egy biztonságos fülesztétikai műtétre a Bónusz Plasztikai Sebészetre! 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online május 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow