Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Fülesztétikai műtét Budapesten: a legfontosabb tudnivaló a fülesztétikai műtéttel kapcsolatban

Fülesztétikai műtét

Zavaróan elálló fülek, amik már zavarják a mindennapokban, mert nem szívesen mer tükörbe nézni, és folyamatosan azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne valahogyan segíteni a dolgon, egy új frizura, sapka, hajpánt? Most megtalálta a megoldást a Bónusz Plasztikai Sebészeten végzett fülesztétikai műtét Önnek is segít!

 

Miért lehet szükség fülesztétikai műtétre?

Sokan azt gondolják, hogy a plasztikai műtétek, a modern kor vívmányai, olyan felesleges beavatkozások, amikre nem is lenne szükség, de a fülesztétikai műtétekről ez egyáltalán nem mondható el. Bár esztétikai céllal vágnak bele a legtöbben ebbe a beavatkozásba, a valóság az, hogy az elálló füleket egy fejlődési rendellenesség okozza. Sokakat már kisgyermek korban megannyi csúfolódás, negatív kritika ér a rendellenesség miatt kialakult elálló fülek miatt. A fülesztétikai műtétek leggyakoribb oka az, hogy a fülkagyló túlzottan megnövekedett, így az a fül tövénél a koponyától nagyon elemelkedik, vagy pedig hiányzik a fül felső részén az anthelixnek nevezett domborulat, így a felső része áll el, nem gyakran, de a kettő egyszerre is előfordulhat. A fülesztétikai műtét biztonságosan, és fájdalmak nélkül segít ezen problémák orvoslásában, így többé Önnek sem kell elálló fülei miatt izgulnia!

 

Hogyan zajlik a fülesztétikai műtét?

A legfontosabbnak azt tartjuk elmondani, hogy a fülesztétikai műtét is, mint minden más beavatkozás a Bónusz Plasztikai Sebészeten, a legnagyobb biztonságban, szakszerűen zajlik, a nagy szaktudással, és több éves tapasztalattal rendelkező Dr. Tóth András plasztikai sebész kezei által. A doktorúr folyamatosan konferenciákon, szakképzéseken képzi magát, ahol a legújabb eljárásokról, módszerekről tanul, ennek köszönhetően minden páciensünk a legjobb ellátásban részesülhet. A beavatkozás időtartama mindösszesen egy óra, de további két óra klinikai tartózkodás az előírt megfigyelés céljából.  A varratszedésre, és kontrollra 7 na múlva kerül sor, ekkor áll vissza a munkaképesség is. A fülesztétikai műtétek is a legbiztonságosabb eljárások segítségével zajlanak le, amiknek nagyon alacsony a kockázatuk. Milyen kockázatoka? Igen, erről is fontos beszélni, a fülesztétikai műtétnek van néhány kockázata is.

 

Milyen kockázatai vannak a fülesztétikai műtétnek?

Általánosságban elmondható, hogy a fülesztétikai műtét nem tartozik a kockázatos műtétek közé. A műtét helyi érzéstelenítés beadása mellett zajlik, de amennyiben indokolt altatásban is elvégezhető. A fülesztétikai műtétet megelőzően szükséges van a szervezet általános állapotának felmérésére, így a beavatkozás kockázata optimális szintre csökkenthető. A fülesztétikai műtét kockázatai a következők: műtéti terület duzzanata, bevérzése, gyulladása, heggyógyulási zavarok, azonban köszönhetően a Bónusz Plasztikai Sebészeten használt korszerű eszközöknek é eljárásoknak ezek esélye egyre kisebb.

 

Mondjon búcsút elálló füleinek és jelentkezzen be egy biztonságos fülesztétikai műtétre a Bónusz Plasztikai Sebészetre! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!