Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Férfi mellplasztika műtét menete

Férfi mellplasztika

A férfi mellplasztika is gyakori plasztikai beavatkozás, hiszen a férfiak esetében is előfordulhatnak olyan elváltozások, genetikai rendellenességek a mell körül, amelyek rendkívül zavarhatják a férfiakat. Erre is azonban megoldást nyújtunk plasztikai sebészetünkön. 

 

Gynecomatia, vagyis férfi mellplasztika

A férfiak majdnem felét érinti a mell megnagyobbodása. Sokan sporttal és diétával próbálják eltüntetni a megnagyobbodott mell zsírszövetet, azonban sajnos vannak esetek, amikor ez sem segít. Genetikailag előfordulhat, hogy a mell zsírszövetei nagyobbak az átlagnál, így a férfi mell megereszkedett, lógó, esetleg hegyes formájú, emellett pedig a mellbimbó is nagyobb lehet. A genetika mellett ezt a fajta mellzsírszövet megnagyobbodást a serdülőkori hormonváltozások, és bizonyos gyógyszerek (vérnyomáscsökkentők, antidepresszánsok, szteroidok) is kiválthatják. A serdülő fiúk egyébként nagyjából 40%-a küzd ezzel a problémával. A mell megnagyobbodása a férfiak esetén jelentősen befolyásolhatja az önbizalmat, amelyre az egyetlen megoldás a férfi mellplasztika. 

 

A férfi mellplasztika előtt

A férfi mellplasztika beavatkozása előtt elsődlegesen fontos, hogy kivizsgáljuk a pácienst. A páciens műtét előtti időszakában mindenképp csökkentse a nikotin bevitelét, tehát a dohányzást és kerülje az alkoholfogyasztást. A férfi mellplasztika előtt, ahogyan minden más plasztikai műtét előtti 14 napban kerülni kell a gyógyszerek szedését, különösen az aszpirin tartalmú gyógyszereket. 

 

A férfi mellplasztika menete

A férfi mellplasztikai műtét előtt pácienseink számára egy előzetes konzultációt biztosítunk, ahol felvázoljuk a lehetséges eredményeket, megbeszéljük a beavatkozás időpontját és a műtét menetét. A beavatkozás előtt természetesen nagyon fontos, hogy a páciens teljeskörű kivizsgáláson vegyen részt. Ezzel ellenőrizzük le, hogy a férfi mellplasztika valóban elvégezhető-e. 

 

Férfi mellplasztika: a műtét

A férfi mellplasztikai műtétet altatásban végezzük el, körülbelül egy-másfél óra alatt. A beavatkozás után a páciensnek egy éjszakát megfigyelés alatt kell töltenie, hogy az esetleges komplikációkat kizárhassuk. A férfi mellplasztika kétféle módon is végbe mehet, attól függően, hogy a zsírszövet vagy a mirigyállomány miatt történt a mell megnagyobbodása. Amennyiben az utóbbi, úgy a sebész kimetszi a szükséges részeket és a kitágult bőrt eltávolítja. A férfi mellplasztika esetén zsírleszívást is végzünk, amennyiben ez okozza a mell nagyobbodását. Ebben az esetben a LipoLife 3G eszközének segítségével végezzük el a beavatkozást, amely rendkívül gyorsan elvégezhető, és a gyógyulási idő is lerövidül 10 napra. 

 

Férfi mellplasztika után

A férfi mellplasztika után a legtöbb esetben az első pár nap kellemetlen érzése lehet az érintett területen, amelyet azonban fájdalomcsillapítóval kezelhetünk. A beavatkozás után egy speciális mellény viselése szükséges 1-2 héten keresztül, ez az úgynevezett kompressziós ruha. LipoLife 3G-val történő beavatkozás esetén azonban erre nincs szükség. A varratokat 7-10 nap után távolítjuk el, és a gyógyulás teljes ideje körülbelül 4-5 hónap. 

 

Ha szeretné Ön is visszanyerni önbizalmát, akkor keressen bátran és kérjen konzultációt férfi mellplasztikai szolgáltatásunkra!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!