Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Fenékplasztika Budapesten biztonságosan: fenékplasztika Budapesten zsírleszívással vagy fenékimplantátummal

Fenékplasztika Budapest

Hatékony, eredményes, és még korrekt áron is van? Ilyen a fenékplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ahol Dr. Tóth András szakértő kezei alatt Önnek is formás feneke lehet. Esztétikus és biztonságos eljárásokért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Fenékplasztika Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ahol minden lehetséges

Kerek és feszes feneket szeretne, de hiába a sok erőfeszítés, nem akar gömbölyödni? Van egy remek hírünk: a fenékplasztika Budapesten egy csapásra megoldja a problémáját. Sokan nem tudják, de a fenék formája genetikailag kódolva van, tehát néha hiába minden erőfeszítés, folyamatos, megterhelő edzés, diéta, a fenék formája mégsem úgy alakul, ahogyan Ön szeretné. Mi nem szeretnénk lebeszélni az egészséges táplálkozásról, és a rendszeres sportról sem, de ha nem sikerül elérnie az álom fenékalakot, akkor ne magát okolja, hanem keressen meg minket, hiszen tudjuk a megoldást, ami nem más, mint a fenékplasztika Budapesten. 

 

Hogyan működik a fenékplasztika Budapesten?

Ma már nagyon korszerű eljárások léteznek a plasztikai sebészetben, a fenékplasztika Budapesten is többféle modern módszerrel elvégezhető. Attól függően, hogy Önnek mi a konkrét célja, problémája különböző eljárásokat tudunk ajánlani. Jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra, és egyedi kezelési tervet késztünk Önnek, amit utána természetesen meg is valósítunk. Fenékplasztika Budapesten történhet zsírleszívással, valamint zsírfeltöltéssel, illetve fenékimplantátummal is. Az Önnek megfelelő módszer kiválasztásában a személyes konzultáció alkalmával tudunk segédkezni.

 

Fenékplasztika Budapesten zsírleszívással

Mint fentebb írtuk a fenékplasztika Budapesten alapvetően kétféle módszerrel történhet, zsírleszívással, zsírfeltöltéssel, valamint implantátummal. Ha a fenékplasztika Budapesten zríleszívással, akkor a comb és a fenék külső oldalából szívjuk le a zsírt, és ezt töltjük a fenék hátsó részébe. Műtéti bemetszésre nem kerül sor, a végeleges forma pedig 3 hónapon belül kialakul. A Bónusz Plasztikai Sebészeten alkalmazott forradalmian új lézeres zsírleszívás segítségében a zsírszövetek nagy arányban életképesek maradnak, így az eredmény nagyon látványos lesz.

 

Fenékplasztika Budapesten implantátummal

A fenékplasztika Budapesten történhet fenékimplantátum behelyezésével is, ebben az esetben is nagyon esztétikus módszereket alkalmazunk. Ugyan ehhez az eljáráshoz szükség van műtéti bemetszésre, de ezt a két farpofa közé helyezzük el, így takarásba kerül. A fenékimplantátum segítségével hosszantartó eredményt lehet elérni, ami a testsúly ingadozásával sem változik. Ez a fenékplasztika Budapesten ezért véglegesebb megoldásnak számít, mint a zsírfeltöltés, de a bemetszés miatt nagyobb esély van komplikációk kialakulására.

 

Fenékplasztika Budapesten a legkorszerűbb eljárásokkal

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legkorszerűbb módszerek alkalmazásával történik a fenékplasztika Budapesten, Dr. Tóth András gyakorlott szakember végzi el az eljárást. A modern eszközök, és eljárások miatt nem kell magas kockázatokkal számolnia. Rengeteg referencia munkával rendelkezünk, így biztos lehet a tökéletes eredményben.

 

Ha fenékplasztika Budapesten, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészet a legjobb választás! Kérjen időpontot Ön is egy személyes konzultációra, és minden fontos részletet megbeszélünk! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!