Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Alsó és felső szemhéj emelés☆Dr. Tóth András

Felső szemhéj emelés

A szem környéke igen érzékeny terület, és a kor előrehaladtával egyre inkább láthatóvá válnak az itt kialakult ráncok. Sok esetben nem csak a szem alatti karikák jelennek meg, hanem a felső szemhéj megereszkedik, amelytől a látás is beszűkülhet. Erre nyújtunk megoldás! 

 

A megereszkedett bőr és a ráncok kialakulása ellen egyik csodakrém sem tud hosszú távon segíteni, így mindenképp az egyetlen megoldás az alsó vagy a felső szemhéj emelése. Mindkét szemhéjunk ugyan megereszkedhet, amely sokat rohant arcunk megjelenésén és ezáltal öregebbnek tűnhetünk a korunknál. Ezt senki sem szeretné! 
Azon kívül, hogy a megereszkedett szemhéj vagy a ráncok öregíthetik arcunkat, a látásunkat is beszűkítheti, amely azonban jelentősen befolyásolhatja mindennapjainkat. 
Mindezen változások megoldhatók akár helyi érzéstelenítésben is elvégezhető alsó vagy felső szemhéj emeléssel.  

 

Felső szemhéj emelés

A felső szemhéj megereszkedése leginkább a látásunk miatt lehet zavaró, hiszen nagyban beszűkíti a látásunk a szemünk területére ereszkedő bőr miatt. A felső szemhéj emelése során helyi érzéstelenítőt alkalmazunk a szemhéj bőr alá, amelynek beadása ugyan kellemetlen lehet, a páciens utána a területen nem fog semmit érzékelni a beavatkozásból. A megereszkedett bőrt a és a zsírfelesleget belülről kifelé távolítjuk el, amit a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárunk le. A felső szemhéj emelése nagyjából 1 órát vesz igénybe, így gyorsan elvégezhető és tartós eredménnyel párosul. A felső szemhéj emelését követően a végleges eredményt általában 1 hónap után láthatjuk. 

Felső szemhéj emelés előtte-utána

 

Alsó szemhéj emelés

Nem csak a felső, hanem az alsó szemhéj is könnyedén megereszkedhet. Ilyenkor szokták mondani, hogy „táskás szemek”. Ez rendkívül befolyásolhatja az arc egészét, és öregítheti megjelenésünket, illetve sokszor mondhatják, hogy fáradtnak tűnünk. Az alsó szemhéj emelésével azonban ez könnyedén korrigálható, hasonló módon, ahogyan a felső szemhéj emelése során. Ezt az eljárást olyan esetekben javasoljuk, amikor az alsó szemhéj bőre valóban megereszkedett és bőrfelesleg alakult ki körülötte. Amennyiben ránctalanítással megoldható a szem alatti karika eltüntetése, arra többféle technikát biztosítunk pácienseinknek. Erről érdeklődjön konzultációnk alkalmával! 

 

Alsó és felső szemhéj emelés

Az alsó és felső szemhéj emelése akár egyidőben is történhet, amennyiben szükséges. Az eljárás ezesetben mindkét szemhéjon elvégezzük az ismertetett technikával, akár szintén helyi érzéstelenítéssel. A szem körülötti ráncok és megereszkedett bőr így egycsapásra eltűnik. 

 

Szeretne megtudni többet az alsó és felső szemhéj emeléséről? Keressen fel bátran és kérje személyes konzultációnkat, ahol minden információt megtudhat! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!