Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

A legjobb budapesti plasztikai sebész: Dr. Tóth András | Bónusz Plasztikai Sebészet

Budapesti plasztikai sebész

Budapesti plasztikai sebész vélemények Ha a legjobb budapesti plasztikai sebészt keresi, akkor Dr. Tóth András gyakorlott kezeiben, hatalmas tudásában, sokszínű módszerismeretében, kedvességében, és nem utolsósorban humorában biztosan nem fog csalódni! Legyen szó zsírleszívásról, bőrfelesleg eltávolításáról, mellplasztikai beavatkozásokról, fenék implantációról, olyan arcplasztikai eljárásokról, mint a ránctanítás, orrplasztika, vagy ajakfeltöltés- keresse a legújabb, legforma bontóbb és nem utolsó sorban legjobb eljárásokat a legjobb budapesti plasztikai sebésznél, Dr. Tóth Andrásnál!
 

A legjobb budapesti plasztikai sebész

Ha elolvassa Dr. Tóth András korábbi pácienseinek a véleményét, többször is találkozhat azzal a kijelentéssel, hogy ő a legjobb budapesti plasztikai sebész. Plasztikai beavatkozások nagyon színes skálája elérhető nála, a testkorrekciós plasztikai beavatkozásoktól kedve, a mellplasztikai beavatkozásokon át egészen az arcplasztikai eljárásokig. A legjobb budapesti plasztikai sebész lévén, a legjobb módszereket biztosítja a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Folyamatosan külföldi továbbképzésekre jár, annak érdekében, hogy már most is nagyon sokrétű, szerteágazó tudását folyamatosan frissítse. 
 

Budapesti plasztikai sebész vélemények

Akár a Facebook oldalán, akár a Google felületén olvas véleményeket, nagy biztonsággal meg tud róla győződni, hogy Dr. Tóth András a legjobb budapesti plasztikai sebész. Nemcsak azért, mert a leghatékonyabb eljárásokat ismeri, és ezeket nagy biztonsággal alkalmazza is, hanem többek között azért is ő a legjobb budapesti plasztikai sebész, mert Önnek is személyre szabottan tervezi meg a beavatkozást. Egyedi kéréseivel is bizalommal fordulhat a Bónusz Plasztikai Sebészet csapatához!

Hada Renáta egykori playmate véleményét mutatjuk: ✭✭✭✭✭
„Kedves Doktor úr! Drága András! Életem új, és boldogabb szakaszát Önnek köszönhetem! Új cicik!! Hálával és szeretettel gondolok Önre!
„A mammográfián azt mondta a hölgy, hogy naponta 20 implantátumot lát. De, ami ilyen szépen le van varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Köszönet a Doktor Úrnak”

 

Budapesti plasztikai sebész eredmények


A plasztikai sebészet is egy olyan terület, ahol nem feltétlenül a szavak szolgálnak a legjobb bizonyítékokkal. Teljesen érthető, hogy mielőtt kés alá fekszik, szeretne látni előtte-utána fotókat, valós eredmények a budapesti plasztikai sebészektől. Dr. Tóth András Facebook oldalát folyamatosan frissíti a friss beavatkozások eredményével, de honlapunkon is találhat eredmény fotókat. A budapesti plasztikai sebészeket legjobban a munkáik, és pácienseik elégedettsége alapján lehet összehasonlítani!

Budapesti plasztikai sebész egyedi kérésekkel

Egy jó budapesti plasztikai sebész minden egyedi kérésnek igyekszik eleget tenni, amennyiben az valóban jó hatással van az eredményre. Ez alatt azt értjük, hogy nem feltétlenül az Ön által képzelt mellimplantátumot célszerű beültetni Önnek, hiszen szakértői szempontjaink megvizsgálása után kisebb implantátum méretre is eshet a választásunk, ezt azonban megindokoljuk.  Plasztikai Sebészetünkön még a legkisebb beavatkozások előtt is tartunk személyes konzultációt, ahol Dr. Tóth András, budapesti plasztikai sebész személyesen hívja fel a figyelmet nemcsak az esetleges kockázatokra, hanem az eredményt befolyásoló tényezőkre. Nemcsak plasztikai sebészünk beszél, hanem Ön is elmondhatja egyedi kéréseit, illetve felteheti kérdéseit is. Ezek alapján készül egy egyedi ajánlat, ami az Önnek legjobb eljárást fogja tartalmazni, a kéréseinek, és egyéb olyan tényezőknek a figyelembevétele mellett, mint a bőre állapota, teste felépítése. 

Budapesti plasztikai sebész a legmodernebb eljárásokkal

Egy olyan budapesti plasztikai sebészt keres, ahol a legmodernebb, és egyben legjobb eljárásokat alkalmazzák? A Bónusz Plasztikai Sebészeten olyan forradalmian új plasztikai beavatkozások érhetőek el, mint a lézeres zsírleszívás. A LipoLife 3G technológiáját Magyarországon egyedül Dr. Tóth András budapesti plasztikai sebész használja, ez a módszer sokkal jobb eredményt biztosít, és a gyorsabb felépülés mellett másik nagy előnye, hogy a leszívott zsírszöveteket hatékonyan vissza lehet tölteni például a ráncok alá. Legújabb újdonságunk a 3D-s, virtuális tervező szoftver, amivel még a műtét előtt láthatja virtuálisan a beavatkozás eredményét, így dönteni is könnyebben tud bizonyos kérdéseken.  

A legjobb budapesti plasztikai sebészt keresi, és a legjobb budapesti plasztikai beavatkozásokat? Jelentkezzen be konzultációra Dr. Tóth András budapesti plasztikai sebészhez IDE KATTINTVA!   
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!