Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Brazli fenékplasztika: a tökéletesen kerek fenékért

Brazil fenékplasztika

A brazil fenék kifejezés egyre népszerűbb a hölgyek körében, és egyre többen szeretnének hasonló feneket maguknak. De mit jelent a brazil fenék pontosan és hogyan érhető el plasztikai beavatkozással? Segítünk!

 

Mi a brazil fenék titka? 

A brazil fenék kifejezés tulajdonképpen a brazil hölgyek genetikájából fakad, hiszen az ott élő hölgyek sok esetben nagy, kerek és formás fenékkel rendelkeznek, vékony derékméret mellett. A brazil fenék minden szempontból nagy és kerek feneket foglal magába, amelyet manapság egyre több hölgy szeretne elérni. 

 

A brazil fenékplasztikai eljárás

A brazil fenékplasztika egy népszerű beavatkozás, amely során fenékimplantátumot nem használunk. A brazil fenékplasztika során zsírleszívás és zsírfeltöltést alkalmazunk egyik területről a másikra, hogy a feneket minél előnyösebb formába hozzuk. A brazil fenékplasztika során az a legjobb, hogy a fenék formája nem csak kerek és formás lesz, de természetes hatást fog kelteni. 

 

A brazil fenékplasztika menete

A brazil fenékplasztikát érzéstelenítés alatt hajtjuk végre, azonban, ha csak kisebb mennyiségű zsírt kell eltávolítani, majd visszatölteni, akkor csak helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A forradalmi LipoLife3G eszközének segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés egyidőben valósulhat meg, hiszen a leszívott zsírsejtek majdnem 100%-a ép marad, amelyet a gép megtisztít, majd azonnal vissza is tölthető a test más területeire. A zsírleszívást legtöbb esetben ilyenkor a csípőről, derékról, hasról távolítjuk el, de természetesen ezt tetszőlegesen a pácienssel előre egyeztetve határozzuk meg a legjobb eredmények érdekében. Miután a zsírleszívás megtörtént a zsírt visszatöltjük a fenék olyan területeire, amely által a fenék nem csak kerekebb lesz, de feszesebb és formásabb is. 

 

A brazil fenékplasztika előnyei

A hagyományos fenékplasztika során, amelynél implantátum is behelyezésre kerül, a végső eredmény nem lesz túl természetes. A brazil fenékplasztika egyik előnye pontosan ebből adódik, hogy a fenék formája, megjelenése sokkal természetesebb lesz, miközben mégis formásabb lett. A brazil fenékplasztika segíthet olyan hölgyek esetén is, akiknél a fenék megereszkedett vagy alaktalanná vált a korral járva, esetlegesen genetika vagy fogyás következtében. 

A brazil fenékplasztika egy másik fontos előnye, hogy a fertőzés kockázata szinte nulla a fenékimplantátummal történő nagyobbítással szemben. Mivel a páciens saját zsírja kerül visszatöltésre a fenékbe, így idegen anyag nem kerül be a szervezetbe, a gyógyulási idő is sokkal rövidebb lesz. Akár 10 nap alatt a beavatkozásnak nyoma sincs, csupán a fantasztikus eredmény fog látszódni!

 

Ön is szeretne brazil feneket? Akkor válassza brazil fenékplasztikai szolgáltatásunkat és kérjen konzultációs időpontot most! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!