Bőrfiatalítás Budapesten hatékony módszerekkel: Bőrfiatalítás Budapesten mennyibe kerülnek a kezelések?

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Bőrfiatalítás Budapesten

Bőrfiatalítás Budapesten kockázatok nélkül

Az öregedés nyomai sajnos mindenkin meglátszanak, még akkor is, ha méregdrága krémeket használ ennek elkerülésére. Éppen ezért a bőrfiatalítás Budapesten az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő plasztikai beavatkozásnak számít. A Bónusz Plasztikai Sebészet már több éve foglalkozik ezzel az eljárással, a legkülönbözőbb féle bőrfiatalítási technikák érhetőek el Budapest belvárosában található rendelőnkben, köztük forradalmian új technikák is.

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel lehetséges

Az orvos tudomány fejlődésének hála olyan korszerű bőrfiatalító eljárások születtek, amelyek nemcsak egyre kevésbé kockázatosak, hanem nagyon látványos eredményhez is vezetnek. Bőrfiatalítás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten több hatékony módszerrel is lehetséges, attól függően választunk, hogy pácienseinknek milyen konkrét igényei, elképzelései, problémái vannak. A bőrfiatalítás Budapesten nem történhet meg előzetes személyes konzultáció nélkül, ahol megvizsgáljuk a páciensek arcának egészét, a ráncok mélységét, valamint a probléma összetettségét. Az ajánlott kezelés kiválasztásakor a költségtényezőket is figyelembe vesszük természetesen. 

 

Mennyibe kerül a bőrfiatalítás Budapesten?

Azt, hogy mennyibe kerül a bőrfiatalítás Budapesten nagyon nehéz előre elmondani, ugyanis ezt sok tényező befolyásolja, nagyban függ például a választott technikától. Azonban arra fel kell, hogy hívjuk a figyelmét, hogy az olcsónak tűnő szolgáltatások esetén gyakran többel kötheti be, mint amivel eredetileg kalkulált. Nemcsak arra gondolunk, hogy előfordulhatnak rejtett költségek, hanem arra is, hogy ha nem jól válassza meg a helyet, komplikációk léphetnek fel, amik később javításra szorulnak. A Bónusz Plasztika aktuális árairól ITT tud tájékozódni. A különböző bőrfiatalító eljárások más-más áron érhetőek el, bővebb felvilágosítást a személyes konzultáció alkalmával kaphat! 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a legjobb eljárásokkal

Bőrfiatalítás Budapesten nagyon sokféle van, azonban a Bónusz Plasztika Sebészeten igyekszünk a legjobbat adni pácienseinknek. Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, ezért a jól ismert botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, PDO szálak behúzása mellett, a forradalmian új lézeres BeautiFill módszert is alkalmazzuk. A botox egy nagyon gyakori bőrfiatalítás Budapesten, ami valójában lebénítja az izmokat, ezzel csökkentve a ráncok kialakulását. Használata biztonságos, nincsen sok mellékhatása, de nem túl tartós, nagyjából 120 napig tart, ennél jóval modernebb bőrfiatalító módszerek is vannak, amik plasztikai sebészetünkön is elérhetőek! természetesen lehetőség van arcplasztikai beavatkozásra is.

 

Bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással

Bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással is lehetséges, aminek számtalan előnye van, az egyik legnagyobb: nem kerül sor bemetszésre. Ilyen beavatkozás a PDO szálbehúzás, a hialuronsavas arcfeltöltés, vagy más töltőanyagok használata. Ha a bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással történik, akkor csak minimális kockázattal kell számolni, ugyanis valódi műtéti eljárás nem működik. A bőrfiatalítás különböző módszereiről itt olvashat részleteket: bőrfiatalítás módszerei.

 

Bőrfiatalítás Budapesten plasztikai műtéttel

Bőrfiatalítás Budapesten plasztikai műtéttel is lehetséges. Így jóval tartósabb eredményt kaphatunk, azonban ennek a magasabb kockázat az ára. Nem kell aggódnia, ha a Bónusz Plasztikai Sebészetet választja, ugyanis mi a legmodernebbnek számító MACS Facelift technikával végezzük el a beavatkozást, aminek nincsen magas kockázata. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a leghatékonyabb eljárással

Természetesen a leghatékonyabb eljárás is megtalálható a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ami nem más, mint a ráncok saját zsírral való feltöltése. Ez egy forradalmian új technológia, ami Alma Laser LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhető. Ez a gép olyannyira hatékonyan szívja le a zsírszöveteket a test különböző pontjairól, hogy azok szinte 100%-ban életképesek maradnak, így vissza lehet őket tölteni a ráncokba. Ez ma a legjobb bőrfiatalítás Budapesten, és a világ más pontján is. Idegen anyag nem kerül a szervezetbe, ezért nagyon alacsony a kockázat, ráadásul a zsír más töltőanyagokkal ellentétben nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel, ezért az eredmény tartós lesz. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel lehetséges, de Ön válassza a legjobbat! Hogy melyik az? Kérjen időpontot személyes konzultációra IDE kattintva, és megmondjuk Önnek!  

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow