Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfiatalítás Budapesten hatékony módszerekkel: Bőrfiatalítás Budapesten mennyibe kerülnek a kezelések?

Bőrfiatalítás Budapesten

Az öregedés nyomai sajnos mindenkin meglátszanak, még akkor is, ha méregdrága krémeket használ ennek elkerülésére. Éppen ezért a bőrfiatalítás Budapesten az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő plasztikai beavatkozásnak számít. A Bónusz Plasztikai Sebészet már több éve foglalkozik ezzel az eljárással, a legkülönbözőbb féle bőrfiatalítási technikák érhetőek el Budapest belvárosában található rendelőnkben, köztük forradalmian új technikák is.

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel lehetséges

Az orvos tudomány fejlődésének hála olyan korszerű bőrfiatalító eljárások születtek, amelyek nemcsak egyre kevésbé kockázatosak, hanem nagyon látványos eredményhez is vezetnek. Bőrfiatalítás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten több hatékony módszerrel is lehetséges, attól függően választunk, hogy pácienseinknek milyen konkrét igényei, elképzelései, problémái vannak. A bőrfiatalítás Budapesten nem történhet meg előzetes személyes konzultáció nélkül, ahol megvizsgáljuk a páciensek arcának egészét, a ráncok mélységét, valamint a probléma összetettségét. Az ajánlott kezelés kiválasztásakor a költségtényezőket is figyelembe vesszük természetesen. 

 

Mennyibe kerül a bőrfiatalítás Budapesten?

Azt, hogy mennyibe kerül a bőrfiatalítás Budapesten nagyon nehéz előre elmondani, ugyanis ezt sok tényező befolyásolja, nagyban függ például a választott technikától. Azonban arra fel kell, hogy hívjuk a figyelmét, hogy az olcsónak tűnő szolgáltatások esetén gyakran többel kötheti be, mint amivel eredetileg kalkulált. Nemcsak arra gondolunk, hogy előfordulhatnak rejtett költségek, hanem arra is, hogy ha nem jól válassza meg a helyet, komplikációk léphetnek fel, amik később javításra szorulnak. A Bónusz Plasztika aktuális árairól ITT tud tájékozódni. A különböző bőrfiatalító eljárások más-más áron érhetőek el, bővebb felvilágosítást a személyes konzultáció alkalmával kaphat! 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a legjobb eljárásokkal

Bőrfiatalítás Budapesten nagyon sokféle van, azonban a Bónusz Plasztika Sebészeten igyekszünk a legjobbat adni pácienseinknek. Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, ezért a jól ismert botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, PDO szálak behúzása mellett, a forradalmian új lézeres BeautiFill módszert is alkalmazzuk. A botox egy nagyon gyakori bőrfiatalítás Budapesten, ami valójában lebénítja az izmokat, ezzel csökkentve a ráncok kialakulását. Használata biztonságos, nincsen sok mellékhatása, de nem túl tartós, nagyjából 120 napig tart, ennél jóval modernebb bőrfiatalító módszerek is vannak, amik plasztikai sebészetünkön is elérhetőek! természetesen lehetőség van arcplasztikai beavatkozásra is.

 

Bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással

Bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással is lehetséges, aminek számtalan előnye van, az egyik legnagyobb: nem kerül sor bemetszésre. Ilyen beavatkozás a PDO szálbehúzás, a hialuronsavas arcfeltöltés, vagy más töltőanyagok használata. Ha a bőrfiatalítás Budapesten nem sebészeti eljárással történik, akkor csak minimális kockázattal kell számolni, ugyanis valódi műtéti eljárás nem működik. A bőrfiatalítás különböző módszereiről itt olvashat részleteket: bőrfiatalítás módszerei.

 

Bőrfiatalítás Budapesten plasztikai műtéttel

Bőrfiatalítás Budapesten plasztikai műtéttel is lehetséges. Így jóval tartósabb eredményt kaphatunk, azonban ennek a magasabb kockázat az ára. Nem kell aggódnia, ha a Bónusz Plasztikai Sebészetet választja, ugyanis mi a legmodernebbnek számító MACS Facelift technikával végezzük el a beavatkozást, aminek nincsen magas kockázata. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a leghatékonyabb eljárással

Természetesen a leghatékonyabb eljárás is megtalálható a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ami nem más, mint a ráncok saját zsírral való feltöltése. Ez egy forradalmian új technológia, ami Alma Laser LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhető. Ez a gép olyannyira hatékonyan szívja le a zsírszöveteket a test különböző pontjairól, hogy azok szinte 100%-ban életképesek maradnak, így vissza lehet őket tölteni a ráncokba. Ez ma a legjobb bőrfiatalítás Budapesten, és a világ más pontján is. Idegen anyag nem kerül a szervezetbe, ezért nagyon alacsony a kockázat, ráadásul a zsír más töltőanyagokkal ellentétben nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel, ezért az eredmény tartós lesz. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel lehetséges, de Ön válassza a legjobbat! Hogy melyik az? Kérjen időpontot személyes konzultációra IDE kattintva, és megmondjuk Önnek!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!