Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfiatalítás Budapest hatékonyan: bőrfiatalítás botoxxal, bőrfiatalítás hialuronsavval, bőrfiatalítás PDO szállal, Beautifill l

Bőrfiatalítás Budapest

A kor előrehaladásának nyomai sajnos idővel meglátszanak a bőrön. A szövetek vesztenek a rugalmasságukból, így a bőr megnyúlik, és ráncok alakulnak ki. Használjon bármilyen drága kozmetikumokat vagy házi praktikákat, sajnos ez egy teljesen természetes folyamat, ami ellen nem lehet semmit tenni. Azonban különböző plasztikai beavatkozásokkal orvosolni lehet a problémát. Bőrfiatalítás Budapesten többféle technikával a Bónusz Plasztikai sebészeten!

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel

Plasztika sebészetünk a többféle bőrfiatalítási módszert is alkalmazunk. Igyekszünk minden új eljárást, és módszert elsajátítani. Dr. Tóth András plasztikai sebész több éves tapasztalattal rendelkezik, és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, a leggyakoribb eljárásoktól egészen a legújabb módszerekig mindent biztos kézzel hajt végre. Bőrfiatalítás Budapesten az alábbi módszerekkel lehetséges sebészetünkön: botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, PDO szálak, arcplasztika, BeautiFill lézeres ráncfeltöltés.

 

Bőrfiatalítás Budapesten: melyik módszert válasszam?

A fentiekben felsoroltuk az általunk végzett bőrfiatalítási eljárásokat, megértjük, ha Ön sem tudja, hogy melyik lenne számára a legideálisabb. Plasztikai sebészetünkön minden beavatkozás előtt személyes konzultáció során a páciens igényei, elvárásai alapján a plasztikai sebész javaslatot tesz a legideálisabb módszerre, és együttes döntést hoznak ez alapján. Figyelembe vesszük a bőre mostani állapotát, és az elvárt eredményt is, hiszen számunkra is az Ön boldogsága az első. Személyes konzultációra IDE kattintva tud jelentezni! De azért adunk egy ki segítséget, bemutatjuk a különböző módszerek előnyeit, illetve hátrányait: bőrfiatalítás Budapesten tabuk nélkül!

 

Bőrfiatalítás Budapesten: két nagy csoport van

A bőrfiatalítási eljárásokat alapvetően két nagy csoportba lehet osztani. Vannak az általunk előnyben részesített nem sebészeti eljárások, amik bár nem véglegesek, de szinte kockázatmentesek, mint a botox, a különböző anyagokkal való ráncfeltöltés, a PDO szálak behúzása, és a forradalmian új Beautifill. Illetve a másik csoport a sebészeti eljárások , amik bemetszéssel járnak. Bár mi, ha tehetjük, minden esetben a nem sebészeti eljárásokat javasoljuk, hiszen ezek kisebb kockázattal járnak, és a felépülési idő is kevesebb, a sebészeti eljárásoktól sem kell tartani, hiszen ezt is a legbiztonságosabb módon, a legkorszerűbb eljárásokkal, és eszközökkel végezzük. Bőrfiatalítás Budapesten: nézzük a különböző eljárások hogyan zajlanak, és milyen előnyeik vannak.

 

Bőrfiatalítás Budapesten botoxxal

Ez az eljárás elég népszerű, így biztos Ön is találkozott már vele.  A botox valójában egy olyan szer, ami megbénítja az idegeket, ennek köszönhetően pedig visszafogj a ráncok kialakulását. Bár a bőrfiatalítás Budapesten nem ezzel a módszerrel a leghatékonyabb, hiszen hatása csak 120 napig tart, összességében biztonságos eljárás, és csak nagyon ritkán jár apróbb szövődményekkel.

 

Bőrfiatalítás Budapesten hialuronsavval

A hialuronsav a szervezetben is megtalálható anyag, ezért minél hasonlóbb anyaggal történik a bőrfiatalítás Budapesten, annál inkább tartósabb és kockázatmentesebb lesz az eredmény. Plasztika sebészetünkön a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a komplikációk és az allergiás reakciók előfordulását. A hilauronsavas ráncfeltöltés hatása változó, valakinél pár hónapig, valakinél egy évig is tart. De az újabb feltöltések esetében egyre kevesebb anyagra lesz szükség, hiszen a szervezet is kollagéntermelésbe kezd  a befecskenndezett szer hatására. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten PDO szálakkal

A PDO szálas bőrfiatalítás Budapesten akár másfél évig is hatásos maradhat. Ez is egy nem sebészeti eljárás, melynek során a plasztikai sebész szintetikus, felszívódó szálak segítségével megemeli a megereszkedett bőrt. Mint írtuk, körülbelül másfél évente érdemes megismételni az eljárást, hiszen a szálak felszívódnak. Tapasztalataink alapján a szálak semmilyen allergiás reakciót nem váltanak ki, hatásuk azonnal látszik.

 

Bőrfiatalítás Budapesten sebészeti eljárással

Ha hosszú ideig tartó eredményt szeretne elérni, akkor sebészeti eljárásra lesz szükség. Plasztikai sebészetünk a legújabb módszert részesíti előnyben, a Macs Facelift technológiát, ami a legkevésbé kockázatosabb, ez a legjobb végleges bőrfiatalítás Budapesten. Ez egy komoly plasztikai műtét, így több időt vesz igénybe, mint egy sima rácfeltöltés, valamint a műtét után 1 éjszakás klinikai megfigyelés is kötelezően elő van írva. Többféle mellékhatásra lehet számítani, a végleges eredmény nem azonnal lesz látható. De az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész minden lényeges információt át ad a páciensek számára. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a leghatékonyabb módszerrel

A végére hagytuk a leghatékonyabb eljárást, amit hazánkban egyedül a mi plasztikai sebészetünkön lehet csak elérni. A BeautiFill lézeres ráncfeltöltésről van szó, ami a LipoLife 3G zsírleszívő eszköznek köszönhető. Ugyanis ennek segítségével gyakorlatilag teljesen ép zsírszövetekhez lehet jutni, amit visszatöltve a ráncokba nagy arányban életképesek lesznek. Egészen pontosan a túlélési arány 90% felett van, ami kimagaslóan jó eredménynek számít, éppen ezért mondjuk, hogy ez a leghatékonyabb bőrfiatalítás Budapesten. Továbbá a többi eljáráshoz képest sokkal biztonságosabb is, hiszen nem kerül idegen anyag a szervezetbe, és hatása is tovább tart, hiszen a testzsír nem szívódik fel, csupán öregszik, valamint a gyógyulási folyamat is rövidebb. Ha valóban hosszantartó eredményt szeretne, a legkevesebb kockázattal, duzzanatok és véraláfutások nélkül, akkor válassza ezt a bőrfiatalítási módszert!

 

Bőrfiatalítás Budapesten, ahol a legjobb kezekben van

Összegezve, bármelyik módszerre is esik a választása, a legjobb kezekben lesz. Hiszen mi csak a legbiztonságosabb, az előírásoknak megfelelő anyagokkal dolgozunk, korszerű eszközökkel, exkluzív környezetben, és több év tapasztalattal rendelkezünk. Ha Dr. Tóth Andrást választja, akkor garantáltan nem lesz csalódott az eredménnyel! 

 

Bőrfiatalítás Budapesten, ahogy Ön szeretné a Bónusz Plasztikai sebészeten: IDE kattintva kérjen konzultációs időpontot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!