Bőrfiatalítás Budapest hatékonyan: bőrfiatalítás botoxxal, bőrfiatalítás hialuronsavval, bőrfiatalítás PDO szállal, Beautifill lézeres bőrfiatalítás

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Bőrfiatalítás Budapest

Bőrfiatalítás Budapesten hatékony módszerekkel

A kor előrehaladásának nyomai sajnos idővel meglátszanak a bőrön. A szövetek vesztenek a rugalmasságukból, így a bőr megnyúlik, és ráncok alakulnak ki. Használjon bármilyen drága kozmetikumokat vagy házi praktikákat, sajnos ez egy teljesen természetes folyamat, ami ellen nem lehet semmit tenni. Azonban különböző plasztikai beavatkozásokkal orvosolni lehet a problémát. Bőrfiatalítás Budapesten többféle technikával a Bónusz Plasztikai sebészeten!

 

Bőrfiatalítás Budapesten többféle módszerrel

Plasztika sebészetünk a többféle bőrfiatalítási módszert is alkalmazunk. Igyekszünk minden új eljárást, és módszert elsajátítani. Dr. Tóth András plasztikai sebész több éves tapasztalattal rendelkezik, és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, a leggyakoribb eljárásoktól egészen a legújabb módszerekig mindent biztos kézzel hajt végre. Bőrfiatalítás Budapesten az alábbi módszerekkel lehetséges sebészetünkön: botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, PDO szálak, arcplasztika, BeautiFill lézeres ráncfeltöltés.

 

Bőrfiatalítás Budapesten: melyik módszert válasszam?

A fentiekben felsoroltuk az általunk végzett bőrfiatalítási eljárásokat, megértjük, ha Ön sem tudja, hogy melyik lenne számára a legideálisabb. Plasztikai sebészetünkön minden beavatkozás előtt személyes konzultáció során a páciens igényei, elvárásai alapján a plasztikai sebész javaslatot tesz a legideálisabb módszerre, és együttes döntést hoznak ez alapján. Figyelembe vesszük a bőre mostani állapotát, és az elvárt eredményt is, hiszen számunkra is az Ön boldogsága az első. Személyes konzultációra IDE kattintva tud jelentezni! De azért adunk egy ki segítséget, bemutatjuk a különböző módszerek előnyeit, illetve hátrányait: bőrfiatalítás Budapesten tabuk nélkül!

 

Bőrfiatalítás Budapesten: két nagy csoport van

A bőrfiatalítási eljárásokat alapvetően két nagy csoportba lehet osztani. Vannak az általunk előnyben részesített nem sebészeti eljárások, amik bár nem véglegesek, de szinte kockázatmentesek, mint a botox, a különböző anyagokkal való ráncfeltöltés, a PDO szálak behúzása, és a forradalmian új Beautifill. Illetve a másik csoport a sebészeti eljárások , amik bemetszéssel járnak. Bár mi, ha tehetjük, minden esetben a nem sebészeti eljárásokat javasoljuk, hiszen ezek kisebb kockázattal járnak, és a felépülési idő is kevesebb, a sebészeti eljárásoktól sem kell tartani, hiszen ezt is a legbiztonságosabb módon, a legkorszerűbb eljárásokkal, és eszközökkel végezzük. Bőrfiatalítás Budapesten: nézzük a különböző eljárások hogyan zajlanak, és milyen előnyeik vannak.

 

Bőrfiatalítás Budapesten botoxxal

Ez az eljárás elég népszerű, így biztos Ön is találkozott már vele.  A botox valójában egy olyan szer, ami megbénítja az idegeket, ennek köszönhetően pedig visszafogj a ráncok kialakulását. Bár a bőrfiatalítás Budapesten nem ezzel a módszerrel a leghatékonyabb, hiszen hatása csak 120 napig tart, összességében biztonságos eljárás, és csak nagyon ritkán jár apróbb szövődményekkel.

 

Bőrfiatalítás Budapesten hialuronsavval

A hialuronsav a szervezetben is megtalálható anyag, ezért minél hasonlóbb anyaggal történik a bőrfiatalítás Budapesten, annál inkább tartósabb és kockázatmentesebb lesz az eredmény. Plasztika sebészetünkön a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a komplikációk és az allergiás reakciók előfordulását. A hilauronsavas ráncfeltöltés hatása változó, valakinél pár hónapig, valakinél egy évig is tart. De az újabb feltöltések esetében egyre kevesebb anyagra lesz szükség, hiszen a szervezet is kollagéntermelésbe kezd  a befecskenndezett szer hatására. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten PDO szálakkal

A PDO szálas bőrfiatalítás Budapesten akár másfél évig is hatásos maradhat. Ez is egy nem sebészeti eljárás, melynek során a plasztikai sebész szintetikus, felszívódó szálak segítségével megemeli a megereszkedett bőrt. Mint írtuk, körülbelül másfél évente érdemes megismételni az eljárást, hiszen a szálak felszívódnak. Tapasztalataink alapján a szálak semmilyen allergiás reakciót nem váltanak ki, hatásuk azonnal látszik.

 

Bőrfiatalítás Budapesten sebészeti eljárással

Ha hosszú ideig tartó eredményt szeretne elérni, akkor sebészeti eljárásra lesz szükség. Plasztikai sebészetünk a legújabb módszert részesíti előnyben, a Macs Facelift technológiát, ami a legkevésbé kockázatosabb, ez a legjobb végleges bőrfiatalítás Budapesten. Ez egy komoly plasztikai műtét, így több időt vesz igénybe, mint egy sima rácfeltöltés, valamint a műtét után 1 éjszakás klinikai megfigyelés is kötelezően elő van írva. Többféle mellékhatásra lehet számítani, a végleges eredmény nem azonnal lesz látható. De az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész minden lényeges információt át ad a páciensek számára. 

 

Bőrfiatalítás Budapesten a leghatékonyabb módszerrel

A végére hagytuk a leghatékonyabb eljárást, amit hazánkban egyedül a mi plasztikai sebészetünkön lehet csak elérni. A BeautiFill lézeres ráncfeltöltésről van szó, ami a LipoLife 3G zsírleszívő eszköznek köszönhető. Ugyanis ennek segítségével gyakorlatilag teljesen ép zsírszövetekhez lehet jutni, amit visszatöltve a ráncokba nagy arányban életképesek lesznek. Egészen pontosan a túlélési arány 90% felett van, ami kimagaslóan jó eredménynek számít, éppen ezért mondjuk, hogy ez a leghatékonyabb bőrfiatalítás Budapesten. Továbbá a többi eljáráshoz képest sokkal biztonságosabb is, hiszen nem kerül idegen anyag a szervezetbe, és hatása is tovább tart, hiszen a testzsír nem szívódik fel, csupán öregszik, valamint a gyógyulási folyamat is rövidebb. Ha valóban hosszantartó eredményt szeretne, a legkevesebb kockázattal, duzzanatok és véraláfutások nélkül, akkor válassza ezt a bőrfiatalítási módszert!

 

Bőrfiatalítás Budapesten, ahol a legjobb kezekben van

Összegezve, bármelyik módszerre is esik a választása, a legjobb kezekben lesz. Hiszen mi csak a legbiztonságosabb, az előírásoknak megfelelő anyagokkal dolgozunk, korszerű eszközökkel, exkluzív környezetben, és több év tapasztalattal rendelkezünk. Ha Dr. Tóth Andrást választja, akkor garantáltan nem lesz csalódott az eredménnyel! 

 

Bőrfiatalítás Budapesten, ahogy Ön szeretné a Bónusz Plasztikai sebészeten: IDE kattintva kérjen konzultációs időpontot!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow