Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfiatalítás árak Budapest, Olcsó Bőrfiatalítás árak, Bőrfiatalítás árak botox, Lézeres bőrfiatalítás árak

Bőrfiatalítás árak

Bőrfiatalítás árak mennyibe kerülnek? A Bónusz Plasztikai Sebészeten a bőrfiatalítás árak a szerint alakulnak, hogy a páciens melyik beavatkozást választja. Klinikánkon többféle eljárás is megtalálható, a hagyományos botoxtól kezdve a forradalmian új lézeres bőrfiatalításig. 

Mennyibe kerülnek a bőrfiatalítás árak?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten egyénre szabott kezelésekkel várjuk Önt! Minden plasztikai beavatkozás előtt egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ahol igényei felmérése után Dr. Tóth András plasztikai sebész részletes tájékoztatást ad a különböző arcfiatalító eljárásokról, és a bőrfiatalítás árakról is. Az arca állapota alapján javaslatot tesz az Önnek legmegfelelőbb eljárásról. Plasztikai Sebészetünkön exkluzív környezetben, exkluzív eljárásokkal várjuk Önt. Nálunk elérhetőek a legújabb, legjobb kezelések is, többek között lehetőség van saját zsíros ráncfeltöltésre, és a forradalmian új Alma Hybrid lézeres bőrmegújító kezelés is elérhető szolgáltatásaink között. A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető bőrfiatalítás árakról itt tud részletesen tájékozódni!

Hatékony kezelések, látványos eredmények, megfizethető bőrfiatalítás árak? Dr. Tóth András várja Önt, hogy akár 10 évvel fiatalabbá varázsolhassa külsejét! IDE kattintva jelentkezzen be konzultációra!  

Bőrfiatalítás árak különböző kezelések esetében

A különböző kezelések esetében különbözőek a bőrfiatalítás árak is. Vannak tartós megoldásaink a bőrfiatalítására, és vannak olyan kezeléseink is, amiket időnként meg kell ismételni. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző kezeléseinket. A teljes árlistát a részletes bőrfiatalítás árakhoz ITT találja!

Bőrfiatalítás árak botox esetében

A ráncok eltüntetésére, bőrfiatalításra az egyik legrégebben, és egyben leggyakrabban használt módszer a botox, ami természetesen klinikánkon is elérhető. A botoxot bár gyakran használják a ráncok ellen, manapság már jóval modernebb, hatékonyabb, kevesebb kellemetlenséggel járó eljárások közül is lehet válogatni. A bőrfiatalítás árak botox esetében a legalacsonyabbak, de fontos azt is megjegyezni, hogy a kezelés hatása ideiglenes, körülbelül 120 napig tart. 

Bőrfiatalítás árak hilauronsavas ráncfeltöltés estében

A hilauronsavas ráncfeltöltés a botoxhoz hasonlóan működik: befecskendezéssel, nincsen szükség ehhez sem műtéti bemetszéshez, de valamivel jobb, és tartósabb. Bár a bőrfiatalítás árak hilauronsavas ráncfeltöltés estében egy kicsit magasabbak, azért érdemes ezt a módszert választani, mert ez az anyag a szervezetben is megtalálható anyagokkal nagyon hasonló, ezért kevesebb esély van kilökődésre és allergiás reakciókra. A hilauronsavas ráncfeltöltés hatása is ideiglenes csupán, 1-2 évig tart, de időről egyre kevesebb anyagra lesz szükség. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb minőségű anyagokat használjuk a legjobb hatás elérése érdekében!

Bőrfiatalítás árak Beautufill lézeres eljárással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető a forradalmian új lézeres zsírleszívás. A LipoLife 3G eszközének segítségével olyan ép zsírszöveteket lehet kinyerni, amik a bőr alá visszatöltve 90% feletti életképességet mutatnak. Ez azt jelenti, hogy a ráncokat úgy lehet nagyon hatékonyan eltüntetni, hogy idegen anyag nem is kerül a szervezetbe. A hatás nagyon látványos, és természetes. Az eljárás nagy előny, amellett, hogy nem kell allergiás reakciótól tartani, hogy más ráncfeltöltő anyagokkal szemben a zsír nem szívódik fel idővel, csupán a szervezettel együtt öregszik, így hatása jóval tartósabb. A gyógyulási idő is nagyon gyors. A Beautufill lézeres kezelés esetében a bőrfiatalítás árak azért mondhatóak gazdaságosnak, mert nincsen szükség a beavatkozás 1-2 évenkénti megismétlésére. Az eljárás részleteiről, további előnyeiről ITT olvashat.

Bőrfiatalítás árak PDO szálbehúzás esetében

A PDO szálak behúzása is egy gyakran használt bőrfiatalítási módzser, ami szintén e nem sebészeti eljárások közé tartozik. A Bónusz Plasztikai Sebészeten felszívódó szálakat használunk, amik teljes mértékben biztonságosak, a vizsgálatok, és a tapasztalataink is ezt mutatják. A bőrfiatalítás árak PDO szálbehúzás esetében 6 szálra vonatkoznak.

Bőrfiatalítás árak tartós megoldással

A ráncok eltüntetésére, bőrfiatalításra természetesen tartós eljárásunk is van, amivel a megereszkedett bőrt, és a felesleges zsírszöveteket távolítjuk el, illetve helyezzük el optimálisan, ezzel pedig éveket fiatalítva a külső megjelenésen. Az eljárást, a legmodernebbnek számító MACS Facelift technikával végezzük. A bőrfiatalítás árak ennek a kezelésnek az esetében kicsit magasabbak, mint a töltőanyagok esetében, azonban ez tartós megoldás.

Bőrfiatalítás árak a legújabb forradalmi módszerrel

A Bónusz Plasztikai Sebészet plasztikai sebésze, Dr. Tóth András minden tőle telhetőt megtesz a páciensek elégedettsége érdekében. Bár már 20 éve foglalkozik plasztikai beavatkozásokkal, folyamatosan nyit az új dolgok felé. A világ vezető plasztikai módszereivel folyamatosan képzi magát. Ennek köszönhető az, hogy a forradalmian új, nagyon hatékony Alma Hybrid lézeres bőrmegújító kezelés is elérhető nálunk. A speciálisan kombinált lézeres technika segítségével 5-10 évet is lehet fiatalodni. A bőrfiatalítás árak ennek a módszernek az esetében annak függvényében alakulnak, hogy milyen területeken, és hány alkalommal szeretné alkalmazni. Komplex kezelések esetében kedvezményekkel várjuk. Az Alma Hybrid lézeres bőrfiatalítás árak itt érhetőek el: ÁRAK.  
    
Szeretne búcsút mondani ráncainak? Boldogan tükörbe nézni? Magabiztosan megjelenni nyilvános helyeken? 10 évvel fiatalabbnak kinézni? A leghatékonyabb eljárásokkal és megfizethető bőrfiatalítás árakkal várjuk! IDŐPONTOT KÉREK!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!