Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőreltávolító műtét fogyás után- Bőreltávolító műtét terhesség után

Bőreltávolító műtét

Bőreltávolító műtétet akkor szükséges végezni, ha a felesleges, megnyúlt bőrt szeretné eltávolítani a teste valamely területéről. Bőreltávolító műtétet leggyakrabban a has, mell, és toka területén szoktunk végezni.

 

Ezért van szükség bőreltávolító műtétre

Bőreltávolító műtétre gyakran szükség lehet. A bőreltávolító műtét során a megnyúlt, felesleges bőrréteget távolítjuk el egy műtéti eljárás során. A leggyakoribb oka a bőreltávolító műtéteknek a hirtelen fogyás, vagy a terhesség utáni mellfelvarrás. Éppen ezért a legnépszerűbb eljárások a hasplasztika, tokaplasztika, és mellfelvarrás.  

 

Bőreltávolító műtét fogyás után

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy miután megszabadultak felesleges zsírpárnáiktól egy kemény fogyókúra következtében, még sem elégedettek teljesen a testükkel, hiszen a megnyúlt bőrréteg nem szívódott fel. Ez a leggyakrabban has, illetve toka környékén felgyülemlett bőr sajnos magától nem is fog eltűnni, műtéti beavatkozás szükséges az eltávolításához. Önnek is ismerős az érzés, hogy hiába fogyott le kitartó munka árán, még mindig nem érzi igazán jól magát a bőrében, nem tud csinosan öltözködni, mert a megnyúlt bőr zavarja a hasán, vagy éppen a tokájánál okoz problémát? Akkor Ön számára is a legjobb megoldás a bőreltávolító műtét!

 

Bőreltávolító műtét terhesség után

A másik gyakori ok, amiért pácienseink jelentkezni szoktak bőreltávolító műtétre az az, hogy feszesebb melleket szeretnének. A mellek az idő elteltével, illetve gyakran a terhesség és a szoptatás miatt is megereszkedhetnek, amely esztétikailag sokaknak problémát okoz. Ezt egy bőreltávolító műtéttel orvosolni lehet. A mellfelvarrás manapság rutin beavatkozásnak számít, így nem kell komplikációkkal, különösebb kockázatokkal számolni az eljárás során, sem után. 

 

Bőreltávolító műtét a fiatalos megjelenésért

Nemcsak fogyás vagy terhesség után képződhet felesleges bőr. Idős korban is szükség lehet bőreltávolító műtétre. A kor előrehaladtával a bőr szövetei megnyúlnak és veszítenek a rugalmasságukból. Ebben az esetben is jó megoldás a bőreltávolító műtét, amit a legnagyobb odafigyeléssel végzünk el.

 

Bőreltávolító műtét a Bónusz Plasztikai sebészeten

A Bónusz Plasztikai sebészeten minden esetben a legkorszerűbb eljárásokat, a legbiztonságosabb anyagokat, a legmodernebb eszközöket alkalmazzuk, annak érdekében, hogy pácienseink a lehető legelégedettebbek legyenek az eredménnyel. Így a bőreltávolító műtétek során is a legjobbat kapja, legyen szó hasplasztikáról, tokaplasztikáról, vagy mellfelvarrásról. Dr. Tóth András plasztikai sebész több éves tapasztalattal, és hatalmas szaktudással rendelkezik, számos referenciával és elégedett pácienssel a háta mögött.

 

Bőreltávolító műtét egyénre szabva

A Bónusz Plasztikai sebészeten odafigyelünk az Ön igényeire, és kívánságaire. Éppen ezért minden bőreltávolító műtétet egy személyes konzultáció, valamint állapotfelmérés előz meg, ahol a plasztikai sebész javaslatai, és Ön igényei alapján elkészül a bőreltávolító műtét pontos tervezete. De nemcsak a bőreltávolító műtét előtt, hanem a műtét után is odafigyelünk Önre! A kontrollvizsgálatok során nyomon követjük az eredmény alakulását, bármilyen problémával, esetleges komplikációval bizalommal fordulhat hozzánk! 

 

Kérjen időpontot személyes konzultációra még ma! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!