Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztikai sebészet Budapesten: Arcplasztikai sebészet beavatkozás tudnivalók

Arcplasztikai sebészet

Arcplasztikai sebészet ráncfeltöltés Az arcplasztikai sebészetek alapvetően olyan beavatkozásokat végeznek, amelyek az arccal vannak valamilyen összefüggésben. Azonban sokan nem tudják, hogy nemcsak arcfiatalító, ráncfelvarró beavatkozások, hanem olyan arcplasztikai eljárások is megtalálhatóak itt, mint az orrplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, vagy ajakfeltöltés.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások

Az arcplasztikai sebészet számos beavatkozást foglal magában, amelyek célja az arc esztétikai megjelenésének javítása, az öregedés jeleinek minimalizálása, vagy bizonyos arci hibák korrigálása. A Bónusz arcplasztikai sebészetnél is valamennyi arcplasztikai beavatkozás is megtalálható a szolgáltatások között. Itt van néhány gyakori arcplasztikai beavatkozás, amelyeket sebészek végezhetnek.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: Arcfelvarrás (rhytidectomia)

Célja az arcbőr megereszkedésének korrigálása és a mélyebb ráncok simítása. A beavatkozás során a sebész feszesebbé teszi az arcbőrt és az alatta lévő szöveteket. Erről a beavatkozásról a legfontosabb tudnivalókat itt találja: arcplasztika.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: Ráncfeltöltés

Az arcplasztikai sebészetünkön a legnépszerűbb eljárásoknak a ráncok eltüntetését célzó kezelések adják. Többféle hatékony ráncfeltöltő kezelés is megtalálható nálunk. Ezek olyan beavatkozások, amelyek a finom vonalak és ráncok csökkentésére szolgálnak, hatásuk csak ideiglenes, de vannak olyan beavatkozások is, melyek hatása több évig is tarthat. A töltőanyagok térfogatot adnak, kisimítják a bőrt. Az egyik legmodernebb beavatkozás, a saját zsíros ráncfeltöltés a Bónusz arcplasztikai sebészeten is elérhető, amit a LipoLife 3G lézeres zsírszívó segítségével végzünk, erről itt olvashat: BeautiFill ránctalanítás.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: Szemhéjplasztika (blepharoplasty)

A szem körüli bőr megereszkedésének és a táskák korrigálására szolgál, hogy fiatalosabb megjelenést biztosítson a szemeknek. Történhet az alsó vagy a felső szemhéjon, esetleg mindkettőn. A szemhéjplasztika akár 10 évet is fiatalíthat a megjelenésen.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: Orrplasztika (rhinoplasty)

Az orr formájának, méretének vagy kontúrjainak módosítása céljából, esztétikai vagy funkcionális okokból (pl. légzési problémák esetén) végzett beavatkozás is nagyon népszerű. Sajnos az orrunk vonalát nem lehet megváltoztatni, még sminkeléssel sem, pedig nagyon meghatározza az arcunk formáját. Az orrplasztikai beavatkozások előtt számítógépes tervezésre is van lehetőség.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: Fülplasztika (otoplasty)

A fülek formájának, méretének vagy állásának módosítása, gyakran a túl nagy vagy előreálló fülek "visszahelyezésére" használják. A fülplasztikát legtöbbször helyi érzéstelenítés mellett, altatás szükségessége nélkül végzi arcplasztikai sebészetünkön Dr. Tóth András.
 

Arcplasztikai sebészeti beavatkozások: ajakfeltöltés

Arcplasztikai sebészetek mód van ajakfeltöltési eljárások alkalmazására is. Az ajkakba befecskendezett anyagok, amelyek hasonlítanak a szervezetben alapvetően is megtalálható anyagokhoz, megnagyítják, teltebbé teszik az ajkakat.  
 

Arcplasztikai Sebészet Budapesten

A Bónusz arcplasztikai sebészet Budapest központjában található. Az egyik legjobb, és legelismertebb plasztikai sebész, Dr. Tóth András végzi a beavatkozásokat, akinek hatalmas szaktudása, és tapasztalata van. Bár már több éve dolgozik plasztikai sebészként, jól ismerve az eljárásokat, folyamatosan képzi magát, így arcplasztikai sebészetünkön elérhetőek a legújabb innovációk is, olyan modern, és egyben hatékony kezelések, amik egyébként csak külföldön elérhetőek. Arcplasztikai sebészetünkön konzultációt is biztosítunk a beavatkozások előtt. 
Arcplasztikai sebészetünk ajándéka Önnek: azon pácienseknek, akik ebben a hónapban jelentkeznek be plasztikai sebészetünkre, elengedjük a konzultáció árát!  
JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA   

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!