Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztikai beavatkozások ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebészetén

Arcplasztikai beavatkozás

Az arc megjelenése az egyik legfontosabb, hiszen ezt látják meg más emberek először, erről ismernek meg minket. Az arcunk az idő előrehaladtával egyre karakteresebbé válik, főleg a ráncok miatt. Mindenkinek vannak ismertetőjegyei és arcának olyan része(i), amelyet nem kedvel magán. Az arcplasztikai beavatkozás erre lehet megoldás. 

 

Arcplasztikai beavatkozás a ránctalanítás jegyében 


A legtöbben az arcplasztikai beavatkozások kapcsán a ránctalanításra gondolnak. Az arc kezelései között ez az egyik leggyakoribb eljárás, hiszen gyorsan, látványos eredmények érhetők el. Plasztikai sebészetünkön többféle ránctalanító, bőrfiatalító kezelést kínálunk pácienseinknek, hogy mindenki számára tökéletes eredményeket tudjunk biztosítani. Ez azt jelenti, hogy az igények és az egyén állapota szerint mindenkinek más beavatkozás lesz megfelelő. Ezeket felmérve segítünk plasztikai sebészetünkön meghatározni az Ön számára legjobb kezelést. 

 

Arcplasztikai beavatkozás a teltebb ajkakért 


Az arcplasztikai beavatkozások közé soroljuk az ajakfeltöltést és az ajakimplantátumot is, hiszen a száj az arc része. Az ajakfeltöltést főleg a fiatalabb, huszonéves korosztály részesíti előnyben, mivel igen népszerűnek számít a telt, dús ajak. Plasztikai sebészetünkön az ajakfeltöltésre különböző eljárásokkal készültünk, amelyeket a tartósság és az egyén igényétől függően ajánlunk. Többek között végzünk hialuronsavas ajakfeltöltést, Ellanse tartós ajakfeltöltést, saját testzsíros ajakfeltöltést és PermaLip ajakimplantátum behelyezést. 

 

Korrekciós arcplasztikai beavatkozások


Az arcplasztikai beavatkozás egyik legbonyolultabb eljárásai közé az orrplasztika, a szemhéjplasztika és a fülplasztika tartozik. Ezeket az eljárásokat főleg az olyan esztétikai problémák miatt kérik a kedves páciensek, mint az elálló fülek vagy a nagy orr. Dr. Tóth András fül-orr-gégészként kezdte szakmáját, így elmondható, hogy a plasztikai sebészet területén specialista. Az orr és a fül plasztikája során nem csak esztétikai probléma miatt végeztetheti el a beavatkozást, hanem funkcionális rendellenesség miatt egyaránt (például orrsövényferdülés). Emellett igen népszerű eljárás a szemhéjplasztika, amely szintén esztétikai és funkcionális problémákat segít helyreállítani.  

 

Arcplasztikai beavatkozások a legújabb technikákkal


Dr. Tóth András plasztikai sebész szakmai tapasztalata mellett folyamatosan képezi önmagát, így mindig a legújabb technikákkal dolgozik. Legyen szó bármely eljárásról, kis kockázattal és a leggyorsabb módon végzi el a kért beavatkozást. Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást és eredményt fogja kapni plasztikai sebészetünkön. 

 

Amennyiben Ön is szeretne arcplasztikai beavatkozást, kérjen online konzultációs időpontot és segítünk problémáján! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!