Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcplasztika egyénre szabva, elérhető árakon Dr. Tóth András plasztikai sebészetén

Arcplasztika

Az arc megjelenése az egyik legfontosabb egy ember életében, hiszen ezt látják meg mások először, erről ismernek meg minket. Az arcunk az idő előrehaladtával egyre karakteresebbé válik, főleg a ráncoktól. Mindenkinek vannak ismertetőjegyei és arcának olyan része(i), amelyet nem szeret magán. Az arcplasztika erre lehet megoldás. 

 

 

Arcplasztika a ránctalanítás jegyében 


A legtöbben az arcplasztika kapcsán várhatóan a ránctalanításra gondolnak. Az arc kezelései között ez az egyik leggyakoribb eljárás, hiszen gyorsan, látványos eredmények érhetők el általa. Plasztikai sebészetünkön többféle ránctalanító, arcfiatalító kezelést kínálunk pácienseinknek, hogy mindenki számára tökéletes eredményeket tudjunk biztosítani. Ez azt jelenti, hogy igény és az egyén állapota szerint mindenkinek más beavatkozás lesz megfelelő. Ezeket felmérve segítünk plasztikai sebészetünkön meghatározni az Ön számára legjobb kezelést. 

 

 

Arcplasztika a teltebb ajkakért 


Az arcplasztika területébe beleszámít az ajakfeltöltés és az ajakimplantátum is, hiszen a száj az arc része. Az ajakfeltöltést főleg a fiatalabb, huszonéves korosztály részesíti előnyben, mivel igen népszerűnek számít a telt, dús ajak, amelytől sokkal feltűnőbbé válhat bárki. Plasztikai sebészetünkön az ajakfeltöltésre szintén különböző eljárásokkal készültünk, amelyeket a tartósság és az egyén igényétől függően ajánlunk. Többek között végzünk hialuronsavas ajakfeltöltést, Ellanse tartós ajakfeltöltést, saját testzsíros ajakfeltöltést és PermaLip ajakimplantátum behelyezést. 

 

 

Korrekciós arcplasztika


Az arcplasztika egyik legbonyolultabb eljárásai közé az orrplasztika és a fülplasztika tartozik. Ezt a két eljárást főleg az olyan esztétikai problémák miatt kérik a kedves páciensek, mint az elálló fülek vagy a nagy orr. Dr. Tóth András fül-orr-gégészként kezdte szakmáját, így elmondható, hogy a plasztikai sebészet területén specialista. Az orr és a fül plasztikája során nem csak esztétikai probléma miatt végeztetheti el a beavatkozást, hanem funkcionális rendellenesség miatt egyaránt. Emellett igen népszerű eljárás a szemhéjplasztika is, amely szintén esztétikai és funkcionális problémákat jelenthet. 

 

 

Arcplasztika a legújabb technikákkal


Dr. Tóth András plasztikai sebész szakmai tapasztalata mellett folyamatosan képezi önmagát és mindig a legújabb technikákkal dolgozik. Legyen szó bármely eljárásról, mindig a legkisebb kockázattal és leggyorsabb módon végzi el a kért beavatkozást. Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást és eredményt fogja kapni plasztikai sebészetünkön. 

 

 

Amennyiben Ön is szeretne arcplasztikai beavatkozást, kérjen online konzultációs időpontot és segítünk problémáján! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!