Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Az arcformálás műtét nélküli lehetőségei, arcformálás műtét nélkül előnyök és hátrányok

Arcformálás műtét nélkül

Sokan szeretnének változtatni külsejükön, arcukon, de nem mernek „kés alá feküdni”, azonban arcformálás műtét nélkül is lehetséges. Így, ha tart az altatástól, a metszésektől, akkor sem kell teljesen elzárkóznia a plasztikai beavatkozásoktól. A következőkben bemutatjuk az arcformálás műtét nélküli lehetőségeit.

 

Az arcformálás műtét nélkül is lehetséges

Sokan azt gondolják, hogy a plasztikai sebészet egyet jelent a műtétekkel, pedig a mai modern eljárásoknak köszönhetően már nagyon sok olyan korrekciós eljárás létezik, amihez nem feltétlen kell bemetszést végezni, így a műtéttel járó számos kellemetlenségtől megkímélheti magát, mint az előzetes állapotfelmérés, altatás, egy teljes nap klinikai tartózkodás, hosszas rehabilitáció, kockázatok. Nem meglepő tehát, hogy napjainkban az arcformálás műtét nélküli is lehetséges. 

 

Az arcformálás műtét nélküli lehetőségei

Bár műtéti eljárássál lényegesen szélesebb az arcformálásra alkalmazott módszerek választéka, és jóval nagyobb változásokat is lehet elérni, azért az arcformálás műtét nélküli lehetőségei közül is vannak hatékony módszerek. Többek között arcfiatalításra, ráncok feltöltésére lehet ezeket alkalmazni, illetve az ajkak megnagyobbítására. Erre többféle technika is rendelkezésre áll, amiről lentebb számolunk be részletesen. Sajnos az orr szerkezetének megváltoztatásához, vagy az elállófülek korrigálásához műtéti plasztikai beavatkozásra van szükség.

 

Arcformálás műtét nélkül a ráncok eltüntetéséhez

Az idő múlásával, vagy egyéb behatások következményeképpen, például a nap káros sugarai miatt, a bőr sejtjei veszítenek a rugalmasságukból, megereszkedik a bőr, és ráncok alakulnak ki. Ez egy teljesen természetes folyamat, amit sem visszafordítani, sem megállítani nem lehet plasztikai beavatkozás nélkül. A ráncok eltávolítására számtalan műtét nélküli eljárás létezik. Ilyen beavatkozás a PDO szálbehúzás, a hialuronsavas ráncfeltöltés és az egyéb töltőanyagokkal történő bőrfiatalítás. Az arcformálás műtét nélkül azért jó megoldás, mert gyors, hatékony, és alacsony a kockázat, a gyorsulási idő pedig rövidebb. Azonban azt tudnia kell, hogy az arcformálás műtét nélkül nem olyan hosszútávú, mint a bemetszéssel végzett plasztikai beavatkozások, az eredmény nem végleges. 

 

Arcformálás műtét nélkül a teltebb ajkakért

Az arcformálás műtét nélküli eljárásai közül szintén nagy népszerűségnek örvend az ajakfeltöltés, ami a ráncok feltöltéhez hasonlóan történhet hialuronsavval, vagy más töltőanyaggal is. A ráncfeltöltéshez hasonlóan ez is gyors, fájdalommentes, hatékony, a felépülési idő rövid, a komplikációk kockázata alacsony, azonban nem végleges megoldás, tartóssága körülbelül fél- egy év. 

 

Arcformálás műtét nélkül a legjobb módszerekkel

Plasztikai Sebészetünkön a legújabb technikákat, legkorszerűbb eljárásokat, legmegbízhatóbb, magas minőségű anyagokat használjuk, annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebben távozzon, és ez igaz az arcformálás műtét nélküli eljárásai esetében is. Dr. Tóth András plasztikai sebész több éves tapasztalattal, és hatalmas szaktudással rendelkezik, biztosan Ön sem fog csalódottan távozni tőle! Kérdés esetén keressen minket bizalommal!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!