Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfiatalító kezelés személyre szabottan- ezek a legjobb arcfiatalító kezelések

Arcfiatalító kezelés

Milyen arcfiatalító kezelések vannak? A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb arcfiatalító kezelések érhetőek el, amikkel akár 5, sőt 10 évet is fiatalodhat. Minden korosztály számára vannak hatékony arcfiatalító kezeléseink, amik akár a ráncok kialakulását is csökkentik.

Melyik a leghatékonyabb arcfiatalító kezelés?

Azt, hogy melyik a leghatékonyabb arcfiatalító kezelést, legalább annyira nehéz megmondani, hogy melyik Ön számára a legideálisabb krém. Ha száraz a bőre, akkor zsíros, hidratáló krémre van szüksége, de zsíros bőr esetében ez nem jó választás. Az arcfiatalító kezelésekkel is ugyanez a helyzet, attól függ, hogy melyik a legjobb választás, hogy Önnek mire van szüksége. A Bónusz Plasztikai Sebészeten szolgáltatásai között csak a legjobb arcfiatalító kezeléseket találhatja meg, amik műtéti bemetszések, hegek nélkül teszik akár 10 évvel fiatalabbá arcát, megjelenését. 

Személyre szabott arcfiatalító kezelések

A Bónusz Plasztikai Sebészeten személyre szabott arcfiatalító kezeléssel várjuk minden páciensünket. Az eljárás előtt arcvonalelemzést végez vezető plasztikai sebészünk, Dr. Tóth András. Felméri a ráncok mélységét, a bőr foltosságát, elszíneződéseket keres, megvizsgálja azokat a területeket, amik leginkább érintettek. Ez után pedig azt az arcfiatalító kezelést ajánlja, ami Önnek a legideálisabb. Akármilyen életkorban fordulhat plasztikai sebészetünkre – már a 30-as években megjelenő fiatal ráncokat is tudjuk kezelni, csökkenteni a bőr tónusosságát, de a későbbi életkorban megjelenő mély, és karakteres ráncok ellen is van hatékony arcfiatalító kezelésünk. 
Alma Hybrid lézeres bőrfiatalító kezelés

Milyen arcfiatalító kezelések érhetőek el a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten nem a botox az egyetlen elérhető arcfiatalító kezelés. Dr. Tóth András, vezető plasztikai sebészünk rendszeresen külföldi konferenciákra jár, annak érdekében, hogy a legújabb, és leghatékonyabb arcfiatalító kezelések használatát sajátítsa el. Többek között az egyik legújabb beavatkozás is elérhető, ami hihetetlenül népszerű is, hiszen egyszerre nagyon kíméletes, nem okoz kellemetlenségeket, egyszerre több problémát is megold, miközben nagyon hatékonyan fiatalítja a ráncbőrt. A kezelés részleteiről oldalunkon is olvashat. Ezek a Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető arcfiatalító kezelések: Minden arcfiatalító kezelésről részletes leírást találhat oldalunkon, de amennyiben további kérdései merülnek fel, azt a kezelést megelőző konzultáción felteheti plasztikai sebészünknek.

Melyik arcfiatalító kezelést válassza?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten több nagyon hatékony arcfiatalító kezelése is van, ezek hatása eltérő. A hyaluronsavas arcfiatalítás például az egyik legolcsóbb kezelés, azonban hatása csak ideiglenes, ugyanis az arcfeltörlésre használt anyag idővel felszívódik. Mivel a hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyagokhoz nagyon hasonló, az eredmény természetes lesz. Ennél már csak a BeautiFill kezelés természetesebb, amihez a szervezetben ténylegesen megtalálható saját zsírsejteket használjuk a ráncok feltöltésére. Az Alma Hybrid lézeres arcfiatalító kezelés egyike a legújabb forradalmi kezeléseknek – egyszerre 5 különböző bőrproblémára nyújt megoldást. Hogy Önnek melyik arcfiatalító kezelést érdemes választani, azt a konzultáció során, bőre állapotának megvizsgálás, egyéni igényeinek meghallgatása után segítünk eldönteni! Jelentkezzen be arcfiatalító kezelésre!
Macs Facelift bőrfiatalító kezelése

December 26-ig most ingyenes az arcfiatalítás előtti konzultáció plasztikai sebészetünkön!

Bejelentkezem  

 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!