Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

10 évet fiatalodhat, műtét nélkül, azonnal- az arcfeszesítés Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Arcfeszesítés

10 évet fiatalodhat, műtét nélkül, azonnal- az arcfeszesítés Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten Arcfeszesítés többféle módszerrel is lehetséges. Az arcfeszesítés Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb eljárások használatával történik. A legfőbb célunk, hogy minden páciensünk, köztük Ön is a lehető legelégedettebben távozzon. Személyre szabott, hatékony arcfeszesítési módszerekkel várjuk, a részletekhez olvasson tovább!
 

Kinek való az arcfeszesítés?

Téves azt gondolni, hogy az arcfeszesítés csak az ’öregeknek’ való. Szerintünk az éveink száma, csak egy egyszerű szám, ami sok mindent meghatároz rólunk, de sok mindent nem. Valaki miért ne élhetne aktív, fiatalos életet még a sokadik x után is? Miért lenne baj, ha valaki 60-7 évesen is csinosan akar kinézni? Az évek múlásával a bőre veszít a rugalmasságából, bármilyen szuper ránctalanító krémet is használ, ez előbb utóbb be fog következni. Valakinél hamarabb valakinél később, hiszen ez sokszor genetikai kérdés is, de olyan életmódbeli tényezők is befolyásolják, mint például a dohányzás. Ha a bőr nem feszes, akkor a plasztikai sebészeteken alkalmazott arcfeszesítési eljárások jelentenek megoldást. Kinek ajánlott tehát az arcfeszesítés? Önnek, amennyiben fiatalos külsőt szeretne! Jelentkezzen be hozzánk IDE kattintva! 
 

Milyen eljárások vannak arcfeszesítésre?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten megtalálhatja a legjobb eljárásokat arcfeszesítésre. Többféle módszert is alkalmazunk, amik segítenek a ráncok eltüntetésében, az Ön fiatalos megjelenésének visszanyerésében. Dr. Tóth András magabiztos kezekkel hajtja végre a beavatkozásokat, hiszen több mint 10 éves tapasztalata van plasztikai sebészetben, folyamatos továbbképzéseken sajátítja el az újabbnál újabb arcfeszesítési módszereket. Ennek köszönhető, hogy a legújabb saját zsírral való eljárás is elérhető plasztikai sebészetünkben, ami az egyik leghatékonyabb módszer arcfeszesítésre. Amennyiben fiatalos külsőt szeretne, nem feltétlenül kell ’kés alá feküdnie’ hiszen számtalan műtét nélküli arcfeszesítés is elérhető a Bónusz Plasztikai Sebészeten.
 

Arcfeszesítés műtét nélkül Budapesten

A műtét nélküli arcfeszesítés azt jelenti, hogy az eljárás alkalmazása során nem történik bemetszés, ez pedig több előnnyel is jár. Amennyiben az arcfeszesítés műtét nélkül történik, nincsen szükség altatásra, nemcsak emiatt, de emiatt jóval biztonságosabb is. Fertőzések, gyulladások kialakulására is kisebb az esély, valamint e gyógyulási folyamat is felgyorsul, jóval kevesebb duzzanatra, véraláfutásra lehet számítani. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb, és egyben legbiztonságosabb arcfeszesítési módszereket alkalmazzuk, azonban a műtéti jellegből adódóan előfordulhatnak mellékhatások. A műtét nélküli arcfeszesítés során kizárólag természetes anyagok kerülnek a szervezetbe, annak érdekében, hogy az allergiás reakciók is elkerülhetőek legyenek.
 

Milyen műtét nélküli arcfeszesítési módszereink vannak?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeszesítés érhető el. Amennyiben Ön sem tud ezek közöl választani, nem tudja eldönteni, hogy melyik lenne a legideálisabb, ne aggódjon! A személyes konzultáció alkalmával Dr. Tóth András egyéni kezelési tervet készít Önnek a személyes preferenciái alapján. Sőt a legújabb újításunk, a 3D plasztikai műtét tervezés segítségével már a beavatkozás előtt, virtuálisan Ön is láthatja az eredményt! Az alábbi műtét nélküli arcfeszesítések közül tud nálunk választani!
  • Botox
  • Hialuronsavas ráncfeltöltés
  • Saját zsírral való feltöltés
  • PDO szálak behúzása
 

A legjobb arcfeszesítés Budapesten: BeautiFill

Az orvostudomány fejlődésével folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb arcfeszesítések is. A Bónusz Plasztikai Sebészet lépést tart ezekkel, így nálunk a forradalmian új Alma Laser által kifejlesztett LipoLife 3G zsírleszívó eljárás is elérhető, aminek segítségével olyan életképes zsírszöveteket kaphatunk, amiket nagyon hatékonyan fel lehet használni a ráncok feltöltésére. Ennek több előnye is van Ön számára: egyáltalán nem kerül az arcfeszesítés során idegen anyag a szervezetbe, az eredmény pedig nagyon tartós lesz, hiszen más anyagokkal ellentétben a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Az allergiás reakciók esélye minimálisra csökken, és még a felépülési idő is meggyorsul. Olvasson részleteket a BeautiFill arcfeszesítésről!  
 

Mennyibe kerül az arcfeszesítés Budapesten?

A különböző arcfeszesítéseknek különböző áruk van. Részletes árlistánkon valamennyi eljárás árát megtalálja részletesen. A személyes konzultáció során tudunk adni ennél részletesebb, személyre szabottabb tájékoztatást Önnek! Keressen minket elérhetőségeinken!  

A legjobb arcfeszesítést keresi? Jelentkezzen be személyes arcfeszesítési konzultációra IDE kattintva!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!