Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Alakformálás zsírleszívással árak: így néz ki a zsírleszívás folyamatara

Alakformálás zsírleszívással

Napjainkban a felgyorsult életmód következtében gyakran az alakformálás zsírleszívással az egyetlen megoldás a makacs zsírpárnák ellen. Az alakformálás zsírleszívással ugyanis akkor jelent megoldást, ha a rendszeres sport, megfelelő táplálkozás sem segít eltüntetni a felesleges zsírt. Lássuk hogyan működik a zsírleszívás folyamata!

 

Mikor ajánlott az alakformálás zsírleszívással?

Mikor és kinek ajánlott az alakformálás zsírleszívással? Nagyon sok páciensünk fordul hozzánk végső megoldást keresve a makacs zsírpárnák ellen. Abban az esetben, ha a hölgyeknek vagy urak, kitartó próbálkozások után sem találnak megoldást egy-egy testtájon lévő zsírpárnától való megszabadulásra, legyen az a nyak, a has, a derék, a combok területe, akkor a zsírleszívás megfelelő megoldást nyújthat. Az alakformálás zsírleszívással gyakorlatilag mindenki számára ajánlott, aki rendelkezik felesleges zsírréteggel.

 

Hogyan működik az alakformálás zsírleszívással?

Az alakformálás zsírleszívással hagyományos műtéti eljárás keretén belül zajlik. Az eljárás egy speciális kanül segítségével történik, amelyet egy kis bőrmetszésen keresztül juttatunk be a kívánt területre, ezen keresztül pedig eltávolítjuk a nem kívánatos zsírt. Mivel az alakformálás szsírleszívással műtéti úton történik, altatás szükséges hozzá, valamint a műtét utáni időszakban különös odafigyeléssel kell lenni. Többféle előírást is be kell tartani, a gyógyulási idő első 4-5 hetében kompressziós ruhát is kell viselni. A zsírleszívás rutineljárásnak számít, ezért különösebb komplikációkra nem kell számítani. A beavatkozás időtartama mindösszesen egy óra, de a műtét után egy éjszakás klinikai tartózkodás van előírva. 

 

Alakformálás zsírleszívással a legjobb eljárással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten lehetőség van a legmodernebb, és egyben leghatékonyabb, és legbiztonságosabb módszert is választani, amennyiben zsírleszívásről van szó. Ez nem más, mint a lézeres zsírleszívás, aminek segítségével tényleg gyerekjáték az alakformálás zsírleszívással. Egy forradalmian új technológia, a LipoLife 3G gép segítségével ugyanis nagyon biztonságosan el lehet távolítani a zsírszöveteket, ráadásul ezek alig sérülnek, így akár azonnal újra is lehet tölteni, például az arc ráncaiba. Ez az eljárás minimális kockázattal és fájdalommal jár, gyógyulási ideje is sokkal rövidebb, mint a hagyományos technika esetén. Akár már 10 nap után semmi nyoma nem lesz a beavatkozásnak! Ami szintén nagy előnye az eljárásnak, hogy a kezelés után a zsír is nehezebben rakódik vissza, így vajóban hatékony lehet az alakformálás zsírleszívással.

 

Alakformálás zsírleszívással a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legkorszerűbb berendezésekkel, legbiztonságosabb anyagokkal és legújabb eljárásokkal várja Önöket Dr. Tóth András plasztikai sebészünk, exkluzív környezetben, személyre szabott szolgáltatásokkal és kedvező árakkal. Nagy szakértelemmel, és több éves tapasztalattal célunk, hogy pácienseink a lehető legelégedettebben távozzanak.

 

Ha alakformálás zsírleszívással, akkor válasszák a Bónusz Plasztikai Sebészetet! Ide kattintva vegyék fel velünk a kapcsoltot!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!