Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajakfeltöltés Budapesten, a legmodernebb módszerekkel

Ajakfeltöltés Budapesten

Ajakfeltöltés Budapesten a legjobb módszerekkel. Mára nagyon népszerűvé vált az ajakfeltöltés, szinte mindennapos beavatkozásnak számít, nagyon sokan veszik igénybe, mégsem teljesen veszélytelen. Bízza magát a legjobb kezek közé, ahol számtalan eljárás közül választhatja ki, az önnek legmegfelelőbb ajakfeltöltési módszert, mindezt Budapest szívében.

 

Ajakfeltöltés Budapesten-szakértő kezekkel

 

Az ajakfeltöltés lényege, hogy az ajkak teltebbnek hassanak, ezt egy kozmetikai eljárás keretében lehet elérni. A leggyakrabban alkalmazott módszer erre, az injekciós eljárás, amely során töltőanyagot fecskendeznek az ajkakba, aminek hatására az megduzzad és teltebbnek tűnik. Ez a töltőanyag többféle is lehet, ugyanis manapság már számtalan fajta létezik a piacon. Természetesen áruk és hatásuk változó, valamelyik csak kevesebb, míg a másik több ideig tart, illetve a mellékhatások terén is fedezhetőek fel különbségek. Melyik a legjobb ajakfeltöltés Budapesten?

 

A legjobb ajakfeltöltés Budapesten hialuronsav töltőanyaggal

 

Manapság nagyon sok ajakfeltöltésre alkalmas töltőanyag közül lehet választani, de a legjobb, ha olyan terméket használunk, amelyek hasonlóak a hialuronsavhoz. A hialuronsav ugyanis egy olyan szervezetben megtalálható természetes anyag, ami segíti az ajkak méretének a növekedését. Az ilyen típusú dermáris töltőanyagokat gyakran csak egyszerűen hialuronsav töltőanyagnak nevezik. A kollagént, ma már kevésbé alkalmazzák, ugyanis az új eljárások, nemcsak biztonságosabbak, de tartósabbnak is bizonyultak. Érthető tehát, hogy miért ez a legjobb ajakfeltöltés Budapesten.

 

Hogyan zajlik a hilauronsavas ajakfeltöltés Budapesten?

 

Az egyik legjobb módszert a hilauronsavas ajakfeltöltés Budapesten, ugyanis ez az anyag javítja az ajkak alakját és szerkezetét is a teltség mellett. Hatása körülbelül 6 hónapig tart, ezután újabb beavatkozásra van szükség. Maga a beavatkozás nem tart sokáig, az orvos irodájában elvégezhető, körülbelül fél órát vesz igénybe egy kezelés. A kezelés előtt érzéstelenítést, esetlegesen idegblokk injekciót alkalmaznak, annak érdekében, hogy az ajkak kiszáradjanak. A területek megjelölése után a plasztikai sebész finom tűkkel fecskendezi be az anyagot az ajkakba. 

 

Miért jó a hilauronsavas ajakfeltöltés Budapesten?

 

A hatás azonnali, az injekció után az ajkak rögtön teltebbnek látszanak. Az anyag mennyisége nagyon jól szabályozható, így az ajkak a kívánt méretet fogják elérni. Továbbá ez az eredmény fokozatos kezelések során módosítható, korrigálható. A zúzódások és duzzanatok kevésbé nagyobb számban jelennek meg a hilarunsavas injekció alkalmazása során, mint más töltőanyagok esetében. Az ajkak mozgása során létrejött dudorok pedig könnyen korrigálhatóak Allergiás reakcióra nagyon kicsi az esély, ugyanis a szervezetben található anyagokhoz hasonló anyagokat juttatnak a szervezetbe az ajakfeltöltés során.

 

Ajakfeltöltés Budapesten- mire lehet számítani a kezelés után?

 

Az ajakfeltöltés után természetesen néhány korlátozásra oda kell figyelni. A kezelés utáni kellemetlen érzés és a duzzanat elkerülése miatt jég használható, de a kezelt területet nem szabad nyomás alá helyezni. Rúzs és más kozmetikumok az ajak területén közvetlenül az eljárás után nem alkalmazhatóak. E mellett mellékhatásokra is lehet számítani, de ezek csak néhány napik tartanak normális esetben. Ilyenek a duzzanatok, véraláfutások, vérzés az injekció helyén, vagy éppen az érzékenység. De komolyabb következményei is lehetnek a beavatkozásnak, ezért kell az ajakfeltöltést Budapesten megbízható helyen végezni, ahol több éves tapasztalattal és jó minőségű anyagokkal dolgoznak. Kialakulhat 10 napnál tovább tartó duzzanat, ajak aszimmetria vagy csomók is az ajakban, sőt fertőzés vagy merevedés az ajkak területén, esetlegesen allergiás reakció is. Ilyen tünetek esetén feltétlenül kérje orvosa segítségét!

 

Ha Ön is érdeklődik ajakfeltöltés iránt, szeretné megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb módszert IDE kattintva vegye fel a kapcsolatot Dr. Tóth András plasztikai sebésszel!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!