Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajak nagyobbítás biztonságosan, fájdalommentesen- Ajak nagyobbítás a Bónusz Plasztikai Sebészet

Ajak nagyobbítás

Az ajak nagyobbítás egy nagyon népszerű plasztika beavatkozás manapság, amit a modern orvostudománynak, és a legújabb módszereknek köszönhetően szinte kockázatok nélkül, fájdalommentesen el lehet végezni hosszantartó természetes eredménnyel. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb eljárásokkal végezzük az ajak nagyobbítást, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen.

 

Teltebb ajkak ajak nagyobbítással

Az ajak nagyobbítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Ön is teltebb ajkakat szeretne? Napjainkban a szépségideálnak a telt ajkak felelek meg. A leggyorsabban és leghatékonyabban ajak nagyobbítással lehet elérni bámulatosan telt ajkakat. A modern orvostudománynak köszönhetően manapság már számtalan különböző eljárás közül lehet választani. 

 

Ajak nagyobbítás otthon- mennyire biztonságos?

Léteznek otthoni praktikák is, illetve különböző kozmetikai eljárások is, de ezek nem minden esetben biztonságosak, valamint tartósságuk is megkérdőjelezhető. Szakemberként semmiképpen nem ajánljuk az otthoni ajak nagyobbítási módszerek használatát! Vannak olyan eszközök, amik teljesen biztonságosak, de vannak olyanok is, amik olyannyira veszélyesek, hogy be is tiltották a forgalmazásukat. Sokan nem gondolnak bele, hogy az ajak nagyobbítás mennyire veszélyes is tud lenni, ha olyan anyag kerül a szervezetbe, ami nem biztonságos. Plasztikai Sebészetünkön kizárólag orvosilag bevizsgált eljárásokat alkalmazunk, ezekből is a legmodernebbeket, amik a legbiztonságosabbak is egyben. Ha teltebb ajkakat szeretne, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészet valamelyik ajak nagyobbítási eljárását!

 

Az ajak nagyobbítás technikái: milyen ajak nagyobbítás módszerek vannak?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten ajak nagyobbításra többféle eljárás közül lehet választani, ezek közül vannak olyan eljárások, amelyekhez nincsen szükség bemetszésre sem. Alapvetően ajak nagyobbítás esetében kétféle típusú eljárás közül lehet választani: az egyik a feszívódó anyagokon alapuló eljárás, a másik pedig a nem felszívódó anyagokon alapuló ajak nagyobbítás. A kettő között legfőképpen a tartósságban van a különbség, ugyanis még a nem felszívódó anyagok tartós eredményt adnak, addig a felszívódó anyagok csupán bizonyos ideig látható hatást eredményeznek, idővel felszívódnak a szervezetben.  Hogy Ön számára melyik ajak nagyobbítási módszer az ideálisabb, azt egy konzultáció keretén belül segítünk eldönteni, de lentebb néhány hasznos információt megosztunk ezzel kapcsolatban, ami segíthet a döntésben, hogy melyik ajak nagyobbítást válassza!

 

Ajak nagyobbításon gondolkozik? Jöjjön el Plasztikai Sebészetünk vezető orvosához, Dr. Tóth Andráshoz egy személyes konzultációra! Online nagyon egyszerűen bejelentkezhet IDE kattintva!  

 

Ajak nagyobbítás kockázatok nélkül

Az ajak nagyobbítási eljárások közül azok a legbiztonságosabbak, melyek esetében olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amik nagyon hasonlítanak, esetleg teljesen meg is egyeznek a szervezetben található anyagokkal. Az ilyen anyagok befecskendezése esetében csak kicsi a komplikáció, allergiás reakció kockázata, valamint a gyógyulási idő is gyors. Azonban ennek az ajak nagyobbításnak is vannak hátrányai, egészen konkrétan az, hogy a befecskendezett anyag függvényében csak bizonyos ideig látványos az eredmény. Ezek az anyagok ugyanis idővel felszívódnak, ezért is nevezzük ezt felszívódó anyagokkal történő ajak nagyobbításnak. A plasztikai eljárások alkalmával gyakran használt anyagok a kollagén, valamint a hialuronsav. Ennél már csak egy jobb és biztonságosabb eljárás van ajak nagyobbítására, amit Plasztikai Sebészetünkön már egy ideje alkalmazunk is- egyedülállóan hazánkban. Ennek a forradalmian új ajak nagyobbítási módszernek rengeteg előnye van.

 

Ajak nagyobbítás a legtermészetesebb módon

Az ajak nagyobbítás legtermészetesebb és legbiztonságosabb módja a saját zsírral való töltés. A saját zsírnál jobb töltőanyagot nem lehet mesterségesen előállítani: ennél az ajak nagyobbításnál allergiás reakció nem fordul elő, mivel idegen anyag nem kerül a szervezetbe, a gyógyulási idő nagyon gyors, és a tartósság is hosszú, mert a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. A saját zsírral történő ajak nagyobbításhoz azonban saját zsírra van szükség, ehhez pedig zsírleszívásra. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a zsírleszívás a forradalmian új lézeres technikával történik, ami 90% feletti túlélési arányt biztosít a zsírszöveteknek, így a leszívott zsír nagyon hatékonyan alkalmazható ajak nagyobbításra.  

 

Ajak nagyobbítás tartósan

Sok helyen nem szívesen alkalmaznak tartós ajak nagyobbítási módszereket. Ennek a legfőbb oka az, hogy ez egy nehezen visszafordítható beavatkozás. A divathullámok folyamatosan jönnek és mennek, valamint arra is érdemes kitérni, hogy valószínűleg Ön sem akar olyan ajkakat 60 évesen, mint akart 20 évesen. A rúzsaink színét is váltogatjuk a különböző élethelyzetekben, az ajkaink méretét is sokszor szeretnénk. A tartós ajak nagyobbítás esetében nincsen erre lehetőség, ugyanis ez nem szívódik fel a szervezetben, hanem tartós, évek múltán is olyan, mint volt a kezelés után közvetlenül. 

 

Tartós ajak nagyobbítás biztonságosan

Ha tartós eredményt szeretne, akkor olyan anyagot ajánlott választani, ami nem szívódik fel idővel. A Bónusz Plasztikai Sebészeten tartós ajak nagyobbításra a PermaLip™ implantátumot használjuk. Ennek számtalan előnye van: más nem felszívódó anyagokkal ellentétben bármikor eltávolítható, és behelyezéséhez sem kell bemetszést végezni, ez fecskendővel bejuttatható. Ez az eljárás végleges eredményt ad, és a gyógyulási idő is valamivel hosszabb.

 

Ha bármilyen kérdése felmerül az ajak nagyobbítással vagy más plasztikai eljárással kapcsolatban, vagy szeretne időpontot kérni személyes konzultációra Dr. Tóth András plasztikai sebészhez, akkor IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! megtaláljuk Önnek a legjobb ajak nagyobbítás módszert, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!