Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

3D plasztika tervezés a legújabb technológiával: 3D plasztikai tervezés élethű eredménnyel

3D plasztika tervezés

3D plasztika tervezés a legújabb technológiával: 3D plasztikai tervezés élethű eredménnyel A Bónusz Plasztikai Sebészeten egy forradalmain új szolgáltatás, 3D plasztika tervezés került bevezetésre, amivel pácienseink számára lehetővé tesszük, hogy már a beavatkozás előtt élethűen modellezve lássák a műtét eredményét. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a 3D plasztika tervezéssel kapcsolatban.
 

Forradalmian új 3D plasztika tervezés

A forradalmian új 3D plasztika tervezés bizonyára a legtöbb páciensünk elégedettségére fog szolgálni, ugyanis lehetővé teszi, hogy már a beavatkozást megelőzően teljesen élethűen modellezzük a beavatkozás eredményét. Ez azt jelenti, hogy Ön már a konzultáció alkalmával egy pontos képet kaphat arról, hogy hogyan fog mutatni az arca a ráncfelvarrás, ajakfeltöltés, vagy orrplasztika után, de azt is modellezni tudjuk Önnek, hogy a különböző implantátum méretek hogyan mutatnak, így sokkal egyszerűbben tud dönteni. Az új 3D plasztikai tervezés a páciensek elégedettségét 99%-ra növeli, ami nem csoda. Gondoljon csak bele, hogy már azelőtt tudja, hogy hogyan fog kinézni megújult kelesjével, mielőtt belevág a beavatkozásba! A különböző eljárások közül is könnyebben tud dönteni.
 

Hogyan működik a 3D plasztika tervezés?

Felkeltettük az érdeklődését, érdekli, hogy pontosan hogyan is működik a 3D plasztika tervezés? Az eljárás a Vectra XT szimuláció segítségével történik, amit rendelőnkben próbálhat ki a műtétet megelőző konzultáció során. Dr. Tóth András segítségére lesz a megfelelő funkciók beállításában, az önnek legideálisabb eljárás kiválasztásában is! Bármilyen kérdése is lenne a konzultáció választ kaphat, jöjjön el és tegye fel nekünk bátran, és vágjon bele a műtétbe teljesen magabiztosan!
 

Milyen eljárások esetben alkalmazható a 3D plasztika tervezés?

A forradalmian új 3D plasztika tervezés egyik legnagyobb előnye, hogy minden plasztikai beavatkozás előtt bevethető. Tehát, minden a Bónusz Plasztikai Sebészeten alkalmazott beavatkozás előtt tudunk 3D plasztikai tervezést készíteni. Legyen szó arc-, test- vagy mellplasztikáról, ráncfelvarrásról, ajakfeltöltésről, fülplasztikáról, orrplasztikai beavatkozásról, vagy testkorrekcióról. IDE kattintva kérhet időpontot személyes konzultációra Dr. Tóth András Plasztikai Sebészhez. 
 

3D plasztika tervezés a legjobb eredmény reményében

A 3D plasztikai tervezés nagyban hozzájárul pácienseink elégedettségének növeléséhez. Ennek az új szolgáltatásnak köszönhetően még többet tehetünk annak érdekében, hogy kedves pácienseink a legjobb formájukban, és a lehető legszélesebb mosollyal, legelégedettebben távozzanak a Bónusz Plasztikai Sebészetről. Ha eddig dilemmában volt a plasztikai beavatkozással, akkor jelentkezzen be egy személyes konzultációra IDE kattintva, és engedje, hogy mi, valamint a 3D plasztikai tervezés eredményei meggyőzzék Önt! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!