Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Tokaplasztikai ár: mennyibe kerül a tokaplasztika ára? Hogyan zajlik a tokaplasztika?

Tokaplasztikai ár

A tokaplasztika módszerei, a tokaplasztika árai és más a tokaplasztikával kapcsolatos információk érdeklik? Mutatjuk a legfontosabb dolgokat, és minden olyat, amit tudnia kell, mielőtt belevág a plasztikai beavatkozásba. 

 

Tokaplasztikai ár, ami valóban megéri

A plasztikai beavatkozások napjainkban egyre elterjedtebbek. Az orvostudomány fejlődése olyan új plasztikai módszerek kialakulását tette lehetővé, amik egyrészt jóval hatékonyabbak, valamint biztonságosabbak, mint az évtizedekkel ezelőtt létezett megoldások, másrészt pedig áruk is jóval alacsonyabb, köszönhetően az optimalizált eszköz, valamint alapanyag felhasználásnak.  A tokaplasztika ára is sokat csökkent az utóbbi időben, azonban a jó minőségű ellátásért ki kell fizetni egy bizonyos összeget. Ha Ön is biztos kezekben szeretné érezni magát, a legkorszerűbb eljárásokat szeretné kipróbálni, amik hatékonyak, és időtállóak, valamint kevés kockázattal járnak, akkor ne a legalacsonyabb tokaplasztika árat válassza, hanem azt a szolgáltatást, ami valóban megéri. 

 

Tokaplasztikai ár- megéri, hogy jobb formába kerüljön!

Mielőtt a tokaplasztika részleteiről, a tokaplasztika árairól beszélünk, részletesen fontosnak tartjuk tisztázni, hogy miért van szükség tokaplasztikára. A nyak területén gyakran képződhet felesleges zsírréteg, például hirtelen fogyás vagy hízás következtében, de vannak olyanok, akik egyszerűen csak genetikailag hajlamosabbak erre. Sajnos a toka, a nyak területe nagyon szembetűnő, olyan helyen van testünkön belül, amit takargatni is nagyon nehéz, nem lehet egyszerűen egy ruhadarabbal elfedni a nemkívánatos szépséghibát. Szerencsére van megoldás ennek a szembetűnő területnek a kezelésre. Sok plasztikai sebészeten nem foglalkoznak a nyak területének a kezelésével, de a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szakértelemmel tudjuk kezelni ezt a területet is. Ráadásul megfizethető tokaplasztika árakra számíthat, ha felkeres minket.

 

Tokaplasztika ár- miért kell fizetni?

Ügyfeleink mindig kíváncsiskodva nézik, hogy a tokai plasztika árak mire vonatkoznak pontosan, miért kell fizetni, mi tartozik bele a kezelés árába. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nincsenek rejtett költségek, a kezelést megelőző konzultáción mindenről részletes tájékoztatást kaphat, valamint egy pontos árajánlatot is, ami minden egyes tételt tartalmaz. A tokaplasztika árak értelmezéséhez fontos azt is tudni, hogy a nyak területén található zsír- és bőrréteg eltávolítása komplikált feladat. Sok plasztikai sebész éppen ezért nem is foglalkozik ezzel a területtel. Dr. Tóth András azonban nagy tapasztalattal kezeli ezt a területet is. Ráadásul plasztikai sebészetünkön a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk, amik szinte kockázatmentesek, valamint hosszantartó eredménnyel párosulnak.

 

Tokaplasztika ár- mennyibe kerül a tokaplasztika?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a leghatékonyabb eljárásokkal zajlik a tokaplasztika. Nemcsak a megnyúlt zsírréteget tudjuk eltávolítani, hanem amennyiben szükséges a felesleges zsírt is. A leghatékonyabb LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gép használatával szinte kockázatok nélkül, meglepő hatékonysággal lehet a zsírszöveteket eltávolítani, ennek ára 450 000 Ft. A megnyúlt bőrréteget pedig számtalan hatékony bőrfiatalító eljárással tudjuk kezelni az egyéni preferenciák szerint, ezek ára eljárásonként változó. 

 

Megfizethető tokaplasztika ár színvonalat ellátással, hosszantartó, látványos eredménnyel? Kérjen időpontot személyes konzultácóra a Bónusz Plasztikai Sebészetre IDE kattintva!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!