Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Teltebb ajkak a legjobb módszerekkel- teltebb ajkak ajakfeltöltéssel, természetes anyagokkal

Teltebb ajkak

Teltebb ajkakra vágyik? Keresse fel plasztikai sebészetünket, hiszen megannyi eljárást alkalmazunk, amik segítenek abban, hogy teltebb ajkakkal térjen haza! 

 

Hogyan érhetőek el teltebb ajkak?

Nagyon sokan vágynak teltebb ajkakra. Ön is köztük van? Akkor van számára egy jó hírünk: manapság már nagyon sokféle technikával, akár kockázatoktól, és mellékhatásoktól mentesen lehet nagyon egyszerűen, és viszonylag gyorsan teltebb ajkakat varázsolni. Plasztikai Sebészetünkön is megannyi eljárás alkalmazunk a teltebb ajkak érdekében. Alapvetően két féle típusú ajakfeltöltést alkalmazunk: felszívódó és nem felszívódó anyagokkal történő ajakfeltöltést. Az alapvető különbség e két módszer kötött, hogy a felszívódó anyagok idővel felszívódnak a szervezetben, és hatásuk is elmúlik, még a nem felszívódó anyagok nem szívódnak fel, így tartós eredményt biztosítanak, de ezzel egyidőben több mellékhatással, hosszabb felépülési idővel is kell számolni. Teltebb ajkak tehát többféle módszerrel is elérhetőek, hogy Ön számára melyik a legideálisabb, azt egy személyes konzultáció során segítünk eldönteni, ahol pontosan tisztázzuk az igényeit, valamint tájékoztatjuk az eljárások részleteiről, de azért összeszedünk most is néhány fontosabb tudnivalót.

 

Teltebb ajkak biztonságosan-ajakfeltöltéssel

A teltebb ajkak eléréséhez leggyakrabban használt technika a felszívódó anyagokkal való ajakfeltöltés. Ez a legbiztonságosabb, és leggyorsabban elvégezhető eljárás. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szaktudással, nagy rutinnal és a legjobb anyagokkal végezzük el, annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebben távozzon. Az ajkak feltöltésére többféle anyag közül lehet választani, a leggyakrabban használt a hialuronsavhoz nagyon hasonló anyag, ennek a legnagyobb előnye, hogy nagyon hasonlít a szervezetben található hialuronsavhoz, ami segíti az ajkak növekedését is. Ez az eljárás nagyon biztonságos, allergiás reakcióra csak a legritkább esetekben kell számítani, a gyógyulási idő pár nap, azonban hatása csak fél-egy évig tart. Ebben az esetben a teltebb ajkak eléréséhez nincsen szükség bemetszésre, csupán egy befecskendezésre kerül sor, ami nem vesz több időt igénybe, mint fél óra.

 

Teltebb ajkak saját zsíros feltöltéssel

Plasztika Sebészetünkön lehetőség van az egyik legmodernebb, legbiztonságosabb, és egyben legtermészetesebb módon is teltebb ajkakat varázsolni, méghozzá sajátzsíros ajakfeltöltéssel. Ennek során nem kerül idegen anyag a szervezetbe, allergiás reakciók így nem képződnek, a gyógyulási idő nagyon gyors, és a hatása is hosszantartó, hiszen a zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik. Azonban ahhoz, hogy saját zsírt lehessen az ajkakba fecskendezni, zsírleszívásra van szükség, amit sebészetünkön a forradalmian új LipoLife 3G eszközével végzünk, így magas arányban tudunk ép zsírszövetekhez jutni.

 

Teltebb ajkak tartósan

Ha tartósan teltebb ajkakat szeretne, akkor lehetőség van nem felszívódó anyaggal való anyagfeltöltésre is. Ennek egy nagy előnye van, ami talán a hátránya is, az, hogy csak nagyon nehezen visszafordítható. A kockázatok is magasabbak, nagyobb arányban fordulhatnak elő komplikációk, azonban plasztikai sebészetünkön a legmodernebb eljárásokkal, magas minőségű anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy ezt minimalizálni tudjuk. Egy olyan forradalmian új eljárást alkalmazunk a tartós teltebb ajkakhoz, amit hazánkban még csak kevesen. A PermaLip™ implantátumot, egyesíti a két féle eljárás előnyét, ez a szilikonos anyag tartós használatra készült, de bármikor kivehető.

 

Tudjon meg többet teltebb ajkakat eredményező eljárásokról. Jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!