Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szülés utáni alakformálás eredményesen

Szülés utáni alakformálás gyorsan, látványosan

Egy kisbaba megérkezése az egyik legnagyobb áldás, ami érhet egy embert. Ugyanakkor a várandósság gyakran az alak elváltozásával is együtt jár. Egyes részeket testmozgással is könnyen lehet korrigálni, azonban nem ritka az sem, hogy a korábbi alak visszanyerése művi úton történik. Számos eljárás áll a rendelkezésére, Dr. Tóth András plasztikai sebészt választva pedig Ön is garantáltan a legjobb kezekbe kerül!

 

Kinek ajánlott a szülés utáni alakformálás?

A szülés utáni alakformálás többféleképpen is történhet. Egyes elváltozások terhesség előtti állapotát akár rendszeres sporttal és gondosan megtervezett étrenddel is el lehet érni. Azonban vannak bizonyos változások, melyekre kizárólag a műtéti beavatkozás jelent megoldást, például a bőrfelesleg eltüntetésére a hason, a mellek megereszkedésére, vagy épp a kismama időszakból visszamaradt súlyfelesleg eltávolítására napi edzés nélkül.

 

A szülés utáni alakformálás talán leggyorsabb és legkényelmesebb módja az operáció. Természetesen a lábadozás időszakában felléphetnek kellemetlenségek, a gyógyulással járó fájdalmak, ám ezeket csupán egyszer szükséges átvészelni, utána pedig kész a bomba alak!

 

Szülés utáni alakformálás – milyen beavatkozások segítenek benne?

A szülés utáni alakformálás részeként gyakran igényelnek az anyukák mellplasztikai beavatkozást. A várandósság bizony megváltoztathatja a mellek alakját, méretét és rugalmasságát is. Szerencsére nem kell kétségbe esni, ezek művi úton könnyedén korrigálhatóak.

 

Szülés utáni alakformálás mellfelvarrással

Az egyik mellplasztikai beavatkozás, ami a szülés utáni alakformálás során alkalmazható, a mellfelvarrás. A mellek a várandósság következtében megnőnek, elnehezednek, emiatt veszítenek a rugalmasságukból és sokszor meg is ereszkednek. Ezen könnyen lehet segíteni a mellfelvarrással, hogy Ön újra büszkén hordhasson szépen dekoltált ruhákat!

 

Szülés utáni alakformálás mellnagyobbítással

A nők keble egész életükben változik, nem ritka az sem, hogy a kisebb idomokkal rendelkező hölgyeknél az áldott állapot következtében tartós mellnagyobbodás lép fel. Amennyiben ez nem következik be, de Ön szeretne nagyobb keblekkel büszkélkedni, a szülés utáni alakformálás részeként igényelhet mellnagyobbítást.

 

Szülés utáni alakformálás mellkisebbítéssel

Az is nagyon gyakori, hogy ugyancsak az áldott állapot következtében megnövekedett mellek megtartják az új méretüket, ez azonban járhat kellemetlenségekkel, például állandó hátfájással. A szülés utáni alakformálás során ebben az esetben a mellkisebbítés jelenti a megoldást a kellemetlenül nagyra nőtt keblek okozta problémákra.

 

Szülés utáni alakformálás hasplasztikával

A várandósság során folyamatosan növekszik a has, ezzel párhuzamosan nyúlik a bőr is. Azonban a szülést követően ez a bőrfelesleg idő, amíg visszahúzódik, ráadásul nem elég várni, bizony tornáztatni is kell. Az sem ritka, hogy az edzés ellenére sem tűnik el teljesen a nemkívánt rész, de még gyakoribb, hogy egyszerűen nincs a kismamának ideje és energiája, hogy naponta gyakorlatozzon. A hasplasztika egy könnyebb megoldást kínál a szülés utáni alakformálás folyamatában, hiszen ezáltal nincs szükség hosszantartó edzésekre, melyek vagy hatásosak, vagy nem, genetikától függően.

 

Szülés utáni alakformálás lézeres zsírleszívással

Továbbá látványos eredményeket hozhat a szülés utáni alakformálás érdekében alkalmazott lézeres zsírleszívás is, hiszen így könnyedén és gyorsan szabadulhat meg Ön is a nemkívánatos zsírpárnáktól és a várandósság alatt felszedett kilóktól.

 

Természetesen nem szükséges ezek közül egyet kiválasztani, hiszen ezek a kezelések a szülés utáni alakformálás során kombinálhatóak is. Hogy melyik beavatkozások alkalmazhatóak párhuzamosan, arról viszont már az orvosával kell konzultálnia, aki ismeri az Ön adottságait, hátterét. Dr. Tóth András plasztikai sebész nagy szaktudásának és tapasztalatának köszönhetően pontos tanácsot tud adni Önnek, hogy mely eljárások segítik Önt a vágyott alak elérésében!

Kérjen időpontot rendelőnkbe ingyenes konzultációra! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!