Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szemöldök lifting módszerei- így zajlik a szemöldök megemelése, azaz a szemöldök lifting

Szemöldök lifting

Ha az arcán akar látványos változást elérni, szeretné fiatalosabbá tenni a megjelenését, akkor a szemöldök lifting ideális választás lehet Ön számára. Plasztikai Sebészetünkön több éves tapasztalattal, szakértelemmel és kellő gondoskodással végezzük a beavatkozást. Megannyi elégedett pácienssel büszkélkedhetünk, tartozzon közéjük Ön is, és varázsolja fiatalosabbá külsejét!

 

Szemöldök lifting a fiatalos külsőért

A legtöbben fiatalos külsőt szeretnének, azonban a tükörbe nézve nem feltétlenül a sok évvel ezelőtti arcuk köszön vissza rájuk. Az öregedés egy teljesen természetes folyamat, ahogy a többi szervünkre, úgy a bőrre is hat az idő múlása. A kor előrehaladtával a bőr szövetei már nem olyanok, mint régen, veszítenek a rugalmasságukból, megereszkedik a bőr, így ráncok alakulnak ki. Ezek a ráncok az arc területén okoznak a legszembetűnőbb változást. Az arc területén belül is vannak kritikus pontok, ahol különösen zavaró lehet a ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése. A szemöldök is egy ilyen terület, de nem kell aggódnia, hiszen a szemöldök liftinggel látványos változásokat lehet elérni. 

 

Miért válassza a szemöldök liftinget?

Sokan nem gondolnák, de a szemöldök nagyon meghatározója az arcnak. Egy szép szemöldök teljesen más ívet ad az egész arcának, és vele az egész megjelenésének is. „A szem a lélek tükre”- szokták mondani, és ez valóban igaz. Azonban még szemünk színét, annak tulajdonságit nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk megváltoztatni, addig a szemöldök vonalán nagyon egyszerűen lehet módosítani, és a szemhez ez is hozzátartozik. A szemöldök lifting az egyik leglátványosabb plasztikai beavatkozás, ami sokat javíthat az arc teljes kinézetén, karakteresebbé, fiatalosabbá varázsolhatja azt nagyon egyszerűen. 

 

Hogyan zajlik a szemöldök lifting?

Plasztikai Sebészetünkön többféle módszert is használunk szemöldök liftingre, azaz a szemöldök megemelésére. Az egyik legnépszerűbb beavatkozás az endoszkópos szemöldökemelés, más néven forehead lift. Ennek az eljárásnak a során általában 5 apróbb bemetszést végzünk a hajas fejbőrön, valamint a homlok lágyrészeit a csonthártyáról felpreparáljuk endoszkóp ellenőrzése mellett, így megemelkedik a haj- és a szemöldökvonal is az eljárás eredményeként, sőt még a homlok ráncosodása is kezelhető. Természetesen ily módon nemcsak a szemöldök alakja, hanem az estleges aszimmetria is könnyedén korrigálható. Egy másik népszerű eljárás szemöldök lifting esetében a direkt homlok és szemöldökemelés, melynek során lehetőség van a szemöldökvonalát felemelni, valamint a szemhéját felemelni és a homlok ráncait elsimítani, úgy, hogy a homlok magassága közben ne változzon. Ez úgy lehetséges, hogy a homlok hajvonalalán ejtett metszés után eltávolítjuk a bőr és az alatta lévő lágyrészek egy részét is. Direkt szemöldök emeléssel lehetőség van csupán a szemöldök vonalának megváltoztatására, aszimmetriák korrigálására is.

 

Mire lehet számítani a szemöldök lifting után?

A válaszunk erre a kérdésre: fiatalos arcvonásokra, évekkel fiatalabb kinézetre. A látványos változás előtt azonban egy rövidebb gyógyulási időre is számítania kell. A különböző eljárásoknak különböző a felépülési, gyógyulási ütemük, de ne aggódjon erről minden esetben részletes tájékoztatást kap sebészetünkön, és a teljes felépülési időt nyomon követjük. Általánosan elmondható, hogy az első 10-12-14 nap alatt lehet bevérzésekre és duzzanatokra számítani a szemöldök lifting után. A pácienseinknek körülbelül 1-2 hét kell ahhoz, hogy visszatérjenek a rutin feladataikhoz.

 

Bármilyen kérdése felmerül, vagy szeretne belevágni a szemöldök liftingbe, és ezzel egy hatalmas lépést tenni a fiatalos kinézete felé, akkor kérjen időpontot hozzánk egy személyes konzultációra! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!