Szemöldök lifting módszerei- így zajlik a szemöldök megemelése, azaz a szemöldök lifting

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Szemöldök lifting

Szemöldök lifting menete

Ha az arcán akar látványos változást elérni, szeretné fiatalosabbá tenni a megjelenését, akkor a szemöldök lifting ideális választás lehet Ön számára. Plasztikai Sebészetünkön több éves tapasztalattal, szakértelemmel és kellő gondoskodással végezzük a beavatkozást. Megannyi elégedett pácienssel büszkélkedhetünk, tartozzon közéjük Ön is, és varázsolja fiatalosabbá külsejét!

 

Szemöldök lifting a fiatalos külsőért

A legtöbben fiatalos külsőt szeretnének, azonban a tükörbe nézve nem feltétlenül a sok évvel ezelőtti arcuk köszön vissza rájuk. Az öregedés egy teljesen természetes folyamat, ahogy a többi szervünkre, úgy a bőrre is hat az idő múlása. A kor előrehaladtával a bőr szövetei már nem olyanok, mint régen, veszítenek a rugalmasságukból, megereszkedik a bőr, így ráncok alakulnak ki. Ezek a ráncok az arc területén okoznak a legszembetűnőbb változást. Az arc területén belül is vannak kritikus pontok, ahol különösen zavaró lehet a ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése. A szemöldök is egy ilyen terület, de nem kell aggódnia, hiszen a szemöldök liftinggel látványos változásokat lehet elérni. 

 

Miért válassza a szemöldök liftinget?

Sokan nem gondolnák, de a szemöldök nagyon meghatározója az arcnak. Egy szép szemöldök teljesen más ívet ad az egész arcának, és vele az egész megjelenésének is. „A szem a lélek tükre”- szokták mondani, és ez valóban igaz. Azonban még szemünk színét, annak tulajdonságit nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk megváltoztatni, addig a szemöldök vonalán nagyon egyszerűen lehet módosítani, és a szemhez ez is hozzátartozik. A szemöldök lifting az egyik leglátványosabb plasztikai beavatkozás, ami sokat javíthat az arc teljes kinézetén, karakteresebbé, fiatalosabbá varázsolhatja azt nagyon egyszerűen. 

 

Hogyan zajlik a szemöldök lifting?

Plasztikai Sebészetünkön többféle módszert is használunk szemöldök liftingre, azaz a szemöldök megemelésére. Az egyik legnépszerűbb beavatkozás az endoszkópos szemöldökemelés, más néven forehead lift. Ennek az eljárásnak a során általában 5 apróbb bemetszést végzünk a hajas fejbőrön, valamint a homlok lágyrészeit a csonthártyáról felpreparáljuk endoszkóp ellenőrzése mellett, így megemelkedik a haj- és a szemöldökvonal is az eljárás eredményeként, sőt még a homlok ráncosodása is kezelhető. Természetesen ily módon nemcsak a szemöldök alakja, hanem az estleges aszimmetria is könnyedén korrigálható. Egy másik népszerű eljárás szemöldök lifting esetében a direkt homlok és szemöldökemelés, melynek során lehetőség van a szemöldökvonalát felemelni, valamint a szemhéját felemelni és a homlok ráncait elsimítani, úgy, hogy a homlok magassága közben ne változzon. Ez úgy lehetséges, hogy a homlok hajvonalalán ejtett metszés után eltávolítjuk a bőr és az alatta lévő lágyrészek egy részét is. Direkt szemöldök emeléssel lehetőség van csupán a szemöldök vonalának megváltoztatására, aszimmetriák korrigálására is.

 

Mire lehet számítani a szemöldök lifting után?

A válaszunk erre a kérdésre: fiatalos arcvonásokra, évekkel fiatalabb kinézetre. A látványos változás előtt azonban egy rövidebb gyógyulási időre is számítania kell. A különböző eljárásoknak különböző a felépülési, gyógyulási ütemük, de ne aggódjon erről minden esetben részletes tájékoztatást kap sebészetünkön, és a teljes felépülési időt nyomon követjük. Általánosan elmondható, hogy az első 10-12-14 nap alatt lehet bevérzésekre és duzzanatokra számítani a szemöldök lifting után. A pácienseinknek körülbelül 1-2 hét kell ahhoz, hogy visszatérjenek a rutin feladataikhoz.

 

Bármilyen kérdése felmerül, vagy szeretne belevágni a szemöldök liftingbe, és ezzel egy hatalmas lépést tenni a fiatalos kinézete felé, akkor kérjen időpontot hozzánk egy személyes konzultációra! 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online szeptemper 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow