Hogan működik a szálbehúzás Budapesten? Szálbehúzás Budapesten, PDO szálbehúzás Budapesten, szálbehúzás Budapest a ráncok ellen,

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Szálbehúzás Budapest

Kockázatmentes arcfiatalítás: szálbehúzás Budapesten

A legjobb szálbehúzás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhető el. Rengeteg korszerű módszert alkalmazunk, folyamatosan továbbképzésekre játunk, annak érdekében, hogy Önt is a leghatékonyabb kezelésben tudjuk részesíteni. Válassza a PDO szálbehúzást Budapesten és felejtse el a ráncait!

 

Szálbehúzás Budapesten- hatékony módszer a ráncok ellen

A Bónusz Plasztikai Sebészeten számtalan szolgáltatás elérhető, többek között a ráncok leküzdésére is van többféle szolgáltatásunk. Az egyszerű botoxon túl, vannak különböző ráncfeltöltő módszerek, de szálbehúzást is alkalmazunk. A szálbehúzás Budapesten egy nem is olyan régen alkalmazott módszer, amivel csökkenteni lehet az arcon megjelenő karakteres ráncok számát, és mélységét is. E kezelés segítségével éveket fiatalodhat külseje. A módszer azonnali eredményhez vezet, és egyáltalán nem fájdalmas.  Gyakorlatilag egy fél év alatt 10 évet fiatalítunk a kinézetén. A PDO szálbehúzás Budapesten az egyik legjobb módszer a ráncok eltüntetésére, próbálja ki a Bónusz Plasztikai Sebészeten!

 

Felkeltettük az érdeklődését? IDE kattintva jelentkezhet be személyes konzultációra Dr. Tóth Andráshoz!

 

A szálbehúzás Budapesten, Sebészetünkön 10 évet fiatalíthat kinézetén

Biztosan érdekli, hogy mégis hogyan működik a szálbehúzás Budapesten, mi a titka ennek a technikának, hogyan tudja eltüntetni a ráncokat arca területéről? Rendszerint használjuk ezt a technikát a megereszkedő bőrszövetek megemelésére. A bőr a kor előre haladtával veszít a rugalmasságából, ahogy telnek az évek, úgy jelennek meg a ráncok, a professzionális szálbehúzással azonban ez könnyedén visszaszorítható.

 

A szálbehúzás Budapesten milyen anyagokkal történik?

A szálbehúzás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten PDO, azaz polidiioxanon szálak segítségével történik. Ezek a szintetikus anyagok nagyon hatékonyan, és nagy biztonsággal használhatóak a plasztikai sebészetben. Sebészetünkön kizárólag magas minőségű, többszörösen bevizsgálta anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy elkerüljük a nem várt komplikációkat, allergiás reakciókat.

 

Hogyan működik a PDO szálbehúzás Budapesten?

A PDO szálak, olyan fogas sálak, amik nemcsak egyszerűen megemelik a megereszkedett bőrt, hanem stimulálják a kollagéntszintézist is. Ennek köszönhetően még fiatalosabb lesz a bőr megjelenése. Mivel a PDO szálakon miniatűr fogak találhatóak, amik belekapaszkodnak a szövetekbe, a lágy részeket is nagy biztonsággal el lehet mozdítani.

 

PDO szálbehúzás Budapesten- ez az eljárás menete

Mint minden egyes plasztikai sebészetünkön történő beavatkozást, a szálbehúzást is egy személyes konzultáció előzi meg, amikor nemcsak a kezelés teljes menetéről kap felvilágosítást, hanem minden Önt érdeklő kérdést is feltehet nekünk. Ennek ellenére megosztunk most is a kezeléssel kapcsolatban néhány lényeges információt Önnel. A PDO szálbehúzás Budapesten egy műtét nélküli beavatkozás, ami altatást nem igényel. Az egész beavatkozás hossza, mindösszesen fél óra. Azonnal látni fogja az eredményt, azonban a kezelés utáni időszakban kialakulhatnak duzzanatok, de ezek 4-5 napon belül el is tűnnek. Műtéti hegek nem keletkeznek, és fájdalomra sem kell számítani.Jellemzően 6-12 cm-es PDO szálakat helyezünk be egy speciális kanul segítségével a bőr alá: így készül el a szálbehúzás Budapesten. 

 

Szeretne fél óra leforgása alatt 10 évet fiatalodni, kockázatok és mellékhatások nélkül? A szálbehúzás Budapesten tökéletes megoldás az ÖN számára! Jelentkezzen be még ma a Bónusz Plasztikai Sebészetre, egy személyes konzultációra IDE kattintva!  

 

Tudta, hogy Sebészetünkön a legbiztonságosabb anyagokat használjuk? A PDO szálak nemcsak kimagasló minőségben készülnek, hanem kifejezetten olyan biológiai lebomló anyagból vannak, amik nem károsak a szervezetre, és nem is allergizálnak? Mi sem bizonyítja jobban biztonságosságukat, mint hogy 30 éves használtuk során még egyszer sem tapasztaltak szövődményt! 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow