Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hogan működik a szálbehúzás Budapesten? Szálbehúzás Budapesten, PDO szálbehúzás Budapesten, szálbehúzás Budapest a ráncok ellen,

Szálbehúzás Budapest

A legjobb szálbehúzás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhető el. Rengeteg korszerű módszert alkalmazunk, folyamatosan továbbképzésekre játunk, annak érdekében, hogy Önt is a leghatékonyabb kezelésben tudjuk részesíteni. Válassza a PDO szálbehúzást Budapesten és felejtse el a ráncait!

 

Szálbehúzás Budapesten- hatékony módszer a ráncok ellen

A Bónusz Plasztikai Sebészeten számtalan szolgáltatás elérhető, többek között a ráncok leküzdésére is van többféle szolgáltatásunk. Az egyszerű botoxon túl, vannak különböző ráncfeltöltő módszerek, de szálbehúzást is alkalmazunk. A szálbehúzás Budapesten egy nem is olyan régen alkalmazott módszer, amivel csökkenteni lehet az arcon megjelenő karakteres ráncok számát, és mélységét is. E kezelés segítségével éveket fiatalodhat külseje. A módszer azonnali eredményhez vezet, és egyáltalán nem fájdalmas.  Gyakorlatilag egy fél év alatt 10 évet fiatalítunk a kinézetén. A PDO szálbehúzás Budapesten az egyik legjobb módszer a ráncok eltüntetésére, próbálja ki a Bónusz Plasztikai Sebészeten!

 

Felkeltettük az érdeklődését? IDE kattintva jelentkezhet be személyes konzultációra Dr. Tóth Andráshoz!

 

A szálbehúzás Budapesten, Sebészetünkön 10 évet fiatalíthat kinézetén

Biztosan érdekli, hogy mégis hogyan működik a szálbehúzás Budapesten, mi a titka ennek a technikának, hogyan tudja eltüntetni a ráncokat arca területéről? Rendszerint használjuk ezt a technikát a megereszkedő bőrszövetek megemelésére. A bőr a kor előre haladtával veszít a rugalmasságából, ahogy telnek az évek, úgy jelennek meg a ráncok, a professzionális szálbehúzással azonban ez könnyedén visszaszorítható.

 

A szálbehúzás Budapesten milyen anyagokkal történik?

A szálbehúzás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten PDO, azaz polidiioxanon szálak segítségével történik. Ezek a szintetikus anyagok nagyon hatékonyan, és nagy biztonsággal használhatóak a plasztikai sebészetben. Sebészetünkön kizárólag magas minőségű, többszörösen bevizsgálta anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy elkerüljük a nem várt komplikációkat, allergiás reakciókat.

 

Hogyan működik a PDO szálbehúzás Budapesten?

A PDO szálak, olyan fogas sálak, amik nemcsak egyszerűen megemelik a megereszkedett bőrt, hanem stimulálják a kollagéntszintézist is. Ennek köszönhetően még fiatalosabb lesz a bőr megjelenése. Mivel a PDO szálakon miniatűr fogak találhatóak, amik belekapaszkodnak a szövetekbe, a lágy részeket is nagy biztonsággal el lehet mozdítani.

 

PDO szálbehúzás Budapesten- ez az eljárás menete

Mint minden egyes plasztikai sebészetünkön történő beavatkozást, a szálbehúzást is egy személyes konzultáció előzi meg, amikor nemcsak a kezelés teljes menetéről kap felvilágosítást, hanem minden Önt érdeklő kérdést is feltehet nekünk. Ennek ellenére megosztunk most is a kezeléssel kapcsolatban néhány lényeges információt Önnel. A PDO szálbehúzás Budapesten egy műtét nélküli beavatkozás, ami altatást nem igényel. Az egész beavatkozás hossza, mindösszesen fél óra. Azonnal látni fogja az eredményt, azonban a kezelés utáni időszakban kialakulhatnak duzzanatok, de ezek 4-5 napon belül el is tűnnek. Műtéti hegek nem keletkeznek, és fájdalomra sem kell számítani.Jellemzően 6-12 cm-es PDO szálakat helyezünk be egy speciális kanul segítségével a bőr alá: így készül el a szálbehúzás Budapesten. 

 

Szeretne fél óra leforgása alatt 10 évet fiatalodni, kockázatok és mellékhatások nélkül? A szálbehúzás Budapesten tökéletes megoldás az ÖN számára! Jelentkezzen be még ma a Bónusz Plasztikai Sebészetre, egy személyes konzultációra IDE kattintva!  

 

Tudta, hogy Sebészetünkön a legbiztonságosabb anyagokat használjuk? A PDO szálak nemcsak kimagasló minőségben készülnek, hanem kifejezetten olyan biológiai lebomló anyagból vannak, amik nem károsak a szervezetre, és nem is allergizálnak? Mi sem bizonyítja jobban biztonságosságukat, mint hogy 30 éves használtuk során még egyszer sem tapasztaltak szövődményt! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!