Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szálbehúzás arc területén: PDO szálbehúzás arcfiatalításhoz- a legjobb szálbehúzás arcon

Szálbehúzás arc

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle eljárást is alkalmazunk annak érdekében, hogy minden páciensünk elégedetten, fiatalos külsővel hagyhassa el rendelőnket. A szálbehúzás arcfiatalításhoz hatékonyan használható, nem vesz igénybe sok időt, és azonnali eredményhez vezet. Mutatjuk hogyan használható szálbehúzás arcfiatalításhoz!

 

Szálbehúzás arcfiatalításhoz az egyik legjobb módszer

A tudomány folyamatos fejlődése a plasztikai sebészetben is kifejti hatását. Folyamatosan egyre újabb eljárások jelennek meg, mi pedig mindig igyekszünk ezeket az eljárásokat minél hamarabb elsajátítani, hogy kedves pácienseink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk. A szálbehúzás arcfiatalításhoz nem régóta alkalmazott technika, azonban mi már nagy tapasztalatot szereztünk benne. Klinikánkon az egyik legkiválóbb anyagot a PDO szálakat alkalmazzuk a ráncok hatékony eltüntetése céljából.

 

Hogyan alkalmazható a szálbehúzás arcon?

A szálbehúzás arcon a megereszkedő bőrszövetek felemelésére és megfiatalítására nagyon hatékonyan használható. Az általunk használt PDO szálak, azaz polidiioxanon szálak, olyan szintetikus anyagok, amik más sebészeti területen is nagy biztonsággal használtak. Ezek a fogas szálak úgy segítenek felemelni a megereszkedett bőrt, hogy közben stimulálják a kollagéntszintézist, ennek köszönhetően pedig a bőr feszesebb lesz, mint a kezelést megelőzően. A szálakon fogak találhatóak, amik kapaszkodnak a szövetekhez, így az ágy lágyrészeit el lehet mozdítani a nekünk tetsző irányba, ezzel csökkenteni a ráncosodást.

 

Hogyan történik a szálbehúzás arcon?

Dr. Tóth András nagy szakértelmemmel végzi el a szálbehúzást arcon. Jellemzően 6-12 cm hosszú szálakat használ, amiket egy tompa kanül segítségével helyez be a bőr alá helyi érzéstelenítés mellett. Tehát a szálbehúzás arcon elvégezhető altatásos műtét nélkül, ráadásul nem is tart sokáig. Az egész beavatkozás még csak fél óráig sem tart. Az eredmény azonnal látványos lesz, de kialakulhatnak duzzanatok a beavatkozást követően, ezek azokban 4-5 napon belül el is tűnnek maguktól.

 

Mennyire eredményes a szálbehúzás arcon?

A szálbehúzás arcon nagyon látványos eredménnyel jár, éppen ezért alkalmazzuk olyan gyakran a fiatalosabb megjelenés után vágyó pácienseinknél. Hiszen fél óra leforgása alatt akár 10 évet is fiatalodhat- ha nem is Ön, de e megjelenése mindenképpen. A szálbehúzás arcon számtalan előnnyel jár az arcplasztikai műtéttel szemben, bár hatása nem tart örökké, de műtéti hegek sem képződnek, illetve nincsen szükség altatásra, műtéti procedúrára sem. Mivel a szálak felszívódnak, bizonyos időközönként meg kell ismételni az eljárást, a szálbehúzás arcon körülbelül másfél évig hatásos. 

 

Biztonságos a szálbehúzás arc területén?

Mint minden ilyen jellegű plasztikai beavatkozásnak, természetesen a szálbehúzásnak is vannak kockázatai, azonban ez egyértelműen a kevésbé kockázatos eljárások közé tartozik. A PDO szálak magas minőségben készülnek, biológiailag lebomló anyagokból, amik egyáltalán nem károsak, és nem is allergizálnak. 30 éve teljesen szövődmények nélkül zajlanak a szálbehúzások a plasztikai sebészetben, Önnek sem kell ilyenektől tartania. A kezelés területén esetlegesen kialakuló duzzanatok napokon belül felszívódnak.

 

Szálbehúzás arcon? Válassza a leghatékonyabb módszert, a PDO szálakat! Kérjen konzultációs időpontot Dr. Tóth Andráshoz IDE kattintva

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!