Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szájfeltöltés Budapesten exkluzív környezetben- Szájfeltöltés Budapesten a leghatékonyabb módszerekkel

Szájfeltöltés Budapesten

Szájfeltöltés Budapesten a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszerekkel. Napjainkban a szájfeltöltés nagyon népszerű beavatkozás, ezzel együtt egyre több helyen is végzik, így könnyű belefutni rossz minőségű ellátásba. Ha nem szeretné a véletlenre bízni, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészet magas minőségű szolgáltatását!

 

Szájfeltöltés Budapesten biztonságos módszerekkel

Szájfeltöltés Budapesten? Rengeteg helyen végeznek szájfeltöltést Budapesten a legkülönfélébb technológiákkal, plasztikai sebészetünkön is többféle eljárás közül választhatnak pácienseink. A szájfeltöltés lényege, hogy egy kozmetikai eljárást követően a száj teltebbnek tűnjön, ezt többféleképpen is el lehet érni. A leggyakrabban alkalmazott módszer, az injekciós eljárás, amely során az ajkakba bizonyos típusú töltőanyag kerül, manapság már nagyon sok biztonságos, a szervezetben is megtalálható anyaghoz hasonló szérum létezik. Ezeknek árai és hatásosságai is eltérőek, de ami a legfontosabb, hogy egytől-egyig biztonságosak, csak a legritkább esetben okoznak mellékhatásokat. Hatásuk nem végleges, a befecskendezett anyag idővel felszívódik a szervezetben. A szájfeltöltés Budapesten egy másik gyakori fajtája, amikor egy nem felszívódó anyag kerül az ajkakba, ez végleges eredményhez vezet, de kevésbé biztonságos. Nézzük részletesen a leghatékonyabb szájfeltöltési eljárások részleteit! 

 

Hilauronsavas szájfeltöltés Budapesten

Az egyik leggyakrabban alkalmazott, sokak által ismert módszert a hilauronsavas szájfeltöltés Budapesten. Ez az anyag nagyon hatékony, nemcsak javítja az ajkak alakját és szerkezetét, hanem teltebbé is teszi azokat. Bár ennek a szájfeltöltési eljárásnak a hatása csupán 6 hónapig tart, nagyon gyorsan elvégezhető: körülbelül fél óra alatt, egy érzéstelenítést követően. Teljesen fájdalommentes, és biztonságos az eljárás, a hatás azonnal láthatóvá válik. Mellékhatások, zúzódások, duzzanatok megjelenése nem jellemző, allergiás reakciókra is nagyon kicsi az esély.

 

Szájfeltöltés Budapesten saját zsírral

A hilauronsavas szájfeltöltésnél már csak egy természetesebb módszer van, ez pedig a sajátzsíros szájfeltöltés Budapesten. Plasztikai sebészetünkön egyedülálló módon lehetőség van a LipoLife 3G lézeres zsírszívó gépnek köszönhetően ép zsírszövetekhez jutni, amiket nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni az ajkakba is akár. Mivel a zsírszövetek a zsírleszívás során nem, vagy csak nagyon kis mértékben sérülnek, a túlélési arányuk a visszatöltést követően is nagyon magas lesz. Így teljesen elkerülhető, hogy bármilyen idegen anyag kerüljön a szervezetbe. A szájfeltöltés egyik leghatékonyabb módszere, mert ebben az esetben tényleg nem kell mellékhatásokra, allergiás reakciókra számítani, és a zsír nem is szívódik fel, mint más töltőanyag, csupán együtt öregszik a szervezettel.

 

Szájfeltöltés Budapesten nem felszívódó anyagokkal

Szájfeltöltés Budapesten nem felszívódó anyagokkal is lehetséges, így kétségkívül sokkal hosszabban tartó eredményt lehet elérni, mint a felszívódó anyagok esetében, azonban a felépülési idő is hosszabb, illetve mellékhatások is gyakrabban fordulnak elő, úgy, mint véraláfutás vagy duzzanat. Plastikai Sebészetünkön a legjobb eljárásokkal, leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk, így ezeket minimalizálni tudjuk. Az álalunk használt PermaLip™ implantátum, elődjeinél sokkal biztonságosabb, nem jár a hagyományos implantátumok kockázataival.

 

Ha szájfeltöltés Budapesten, biztonságosan, akkor válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!