Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Részleges orrplasztika | Dr. Tóth András plasztikai sebész

Részleges orrplasztika

Rengeteg ember valami számára nem tetsző vonással született, így aztán nagy népszerűségnek örvendenek a korrigáló eljárások. Az egyik ilyen eljárás a részleges orrplasztika, ami sok, az orrával elégedetlen ember számára remek megoldás egy boldogabb élethez. Nálunk a Bónusz Plasztikai Sebészeten a lehető legjobb kezekbe helyezik a páciensek a szépségüket.

 

Mi is az a részleges orrplasztika?

 

Az orrplasztika az egyik legismertebb korrekciós eljárás. És ahogy a huszonegyedik században még oly sok egyéb területen, itt is megjelentek különböző típusú beavatkozások az adottságok és a kívánt cél tükrében. A részleges orrplasztika, másnéven zárt orrplasztika során a műtét nem érinti az orrcsontot, csupán az orr porcos részét és néhány esetben az orrcsúcsot és az orrszárnyak lágyrészét.

 

Miért jó a részleges orrplasztika?

 

Mivel a részleges orrplasztika során az orvos nem nyúl az orrcsonthoz, kisebb mértékben kell csak helyre jönnie az érintett területnek, így aztán a gyógyulási idő is jelentősen kevesebb, mint a klasszikus orrműtétek esetében. A felépülési idő rövidülésével hamarabb lehet búcsút inteni a véraláfutásoknak és a beavatkozást követő fájdalomnak is.

 

A részleges orrplasztika esetében a nem tetsző terület korrigálása megoldható sokkal könnyebben, műtét és az azzal járó kockázatok, fertőzésveszélyek mellőzésével. Természetesen ilyen eljárás akkor megvalósítható, ha a probléma a porcos részeket érinti. Mára már odáig fejlődött az orvostudomány, hogy egy ilyen beavatkozás szinte rutinműtétnek számít, sok esetben egy órán belül készen is van.

 

Kinek ajánlott a részleges orrplasztika?

 

A részleges orrplasztika minden olyan ember számára ajánlott, aki úgy érzi, az arca harmóniáját megtöri az orr és változtatna rajta. Ugyan közhely, de ettől még igaz, hogy a legfontosabb, hogy önmagunkat szeressük, elfogadjuk és tetszünk is magunknak. Ha pedig ebben csupán orra formája gátol valakit, akkor a jó döntés a korrekció. Nem érdemes leélni egy életet úgy, hogy valaki végig elégedetlen egy apró részével, különösen, ha az ezen változtató eljárások széles tárháza érhető el.

 

Természetesen az orvos dönti el, hogy milyen beavatkozással érhető el a kívánt eredmény, szükség van-e operációra, vagy elég a részleges orrplasztika. Napjainkban az orrkorrekciós beavatkozások már kifinomultak, nem jelentenek szükségszerűen egyet a több hetes fájdalommal, gyógyulással, nem beszélve a fertőzésekről és az elrontott esetekről. 

 

Ma már a részleges orrplasztika csak egy apró beavatkozás a legkorszerűbb berendezésekkel, elenyésző kockázattal és olyan anyagok használatával, melyek biztosan nem gyakorolnak semmilyen káros hatást a szervezetre.

 

Miért érdemes a Bónusz Plasztikai Sebészeten a részleges orrplasztika igénylése?

 

Nálunk a Bónusz Plasztikai Sebészeten magas minőségű anyagokkal és a legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Dr. Tóth András, a sebészet vezető orvosa nagy tapasztalattal, óriási szaktudással és rengeteg elégedett pácienssel rendelkezik, az ő kezei között egy részleges orrplasztika során Ön is a legnagyobb biztonságban szépülhet meg!

 

Amennyiben úgy érzi, elérkezett az ideje, hogy részleges orrplasztika által megváltoztassa azt, ami mindig is zavarta, keressen fel minket a Bónusz Plasztikai Sebészeten, szeretettel várjuk Önt! Itt olyanná válhat, amilyennek mindig is szerette volna látni a tükörből visszanéző személyt!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!