Ránctalanítás Budapesten Dr. Tóth András plasztikai sebésztől. A legújabb ránctalanító eljárások Budapesten.

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Ránctalanítás Budapest

Ránctalanító kezelések Budapesten

A kor előrehaladtával egyre inkább jelennek meg ráncok az arcon. A legtöbben fiatalos külsőt szeretnének, erre plasztikai sebészetünk számos megoldást kínál: ránctalanítás Budapest legexkluzívabb környezetében. Többféle technológia közül választjuk ki, az Ön számára legideálisabb eljárást.

 

Ránctalanítás Budapest szívében

 

Fiatalos külsejéhez nem kell elutaznia, ránctalanítás Budapest szívében, exkluzív környezetben! A rendelő jól megközelíthető, nem kell sokat utaznia, hogy elérhesse az általunk kínált ránctalanító eljárásokat. Ráadásul, mindezt magas színvonalon kapja, ugyanis óriási szaktudással, a legjobb minőségű eszközökkel dolgozunk, fiatalos szépsége érekében.

 

Ránctalanítás Budapesten egyedülálló módszerrel

 

A leghatékonyabb ránctalanítás Budapesten is elérhető. A Beautifill technológia egy egyedülálló ránctalanítás Budapesten, sőt egész Magyarországon is, amit a LipeLife 3G lézeres zsírleszívó gép segítségével végzünk. Ez a forradalmi technológia, amit Alma Laser, egy híres plasztikai sebész fejlesztett ki, a páciens saját testzsírjával tölti fel a karakteres ráncokat. Ehhez természetesen zsírleszívást kell végeznünk az eljárást megelőzően. Ezt a klinikán ambulánsan helyi érzéstelenítést követően tesszük meg a LipoLife 3G használatával.

 

A legjobb ránctalanítás Budapesten

 

LipoLife 3G lézeres zsírszívó 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva ép zsírsejtekhez tudunk jutni. Ennek következtében a zsírsejteket mechanikai károsodás nem éri, így ennek köszönhetően a sejtek túlélési aránya meghaladja a 80%-ot. A leszívott zsírsejteket egy speciális eljárás során megtisztítjuk, majd a kezelni kívánt terültre visszatöltjük. Nincs ennél jobb ránctalanítás Budapesten.

 

Hatékony ránctalanítás Budapesten 

 

Mivel idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így sokkal biztonágosabbb mint más ránctalanítási eljárások. Továbbá sokkal tartósabb is, hiszen a testzsír nem szívódik fel, csupán drasztikus fogyás esetén tűnhet el a már kezelt területről. Több külföldön tevékenykedő plasztikai sebész is pozitív tapasztalatokkal rendelkezik a kezelés eredményességéről, de az általunk lebonyolított kezelések is kivétel nélkül kiemelkedően sikeresek voltak. Ez a hatékony ránctalanítás Budapesten elérhető, egyedülálló módon csak Dr. Tóth András plasztikai sebésznél.

 

Ezért éri meg a ránctalanítás Budapesten 

 

Az orvosok évek óta használják a „természetes” anti-aging töltőanyagokat, azonban a BeautiFill az egyik leghatékonyabb technológia, amit valaha kifejlesztettek. A hatékonyság szempontjából az autológ zsírátvitelben a legfontosabb szempont a sejtek túlélése. Klinikai vizsgálatok során a BeautiFill kezelés során érték el a legmagasabb átlagos túlélési arányt a zsírsejtek terén, több mint 95%-ot. Az esetek nagyrészében ez az arány szinte mindig 90% felett van. Így nem csoda, hogy ez a leghatékonyabb ránctalanítás Budapesten. 

 

Egyéb hatékony ránctalanítás Budapesten

 

Természetesen számtalan más ránctalanító eljárás közül választhat kínálatunkból, legyen szó a ráncok feltöltéséről, vagy akár felvarrásáról is. A konzultáció során, mindig az a páciensnek legmegfelelőbb eljárást ajánljuk. Függetlenül attól, hogy milyen eljárást választ, mindig a legmagasabb minőségű eszközöket és anyagokat használjuk. Ráncfeltöltésre az alábbi anyagokat használjuk, a saját testzsíron kívül.

 

Alapanyagok ránctalanításra Budapesten 

 

•    Botox
•    hialuronsavas ráncfeltöltés
•    Ellanse tartós ráncfeltöltés
•    LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés

 

Ha ön is szeretné még többet megtudni Budapesti ránctalanító szolgáltatásainkról, akkor kérjen időpontot Dr. Tóth András Plasztikai sebésztől.
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow