Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ránctalanítás Budapesten Dr. Tóth András plasztikai sebésztől. A legújabb ránctalanító eljárások Budapesten.

Ránctalanítás Budapest

A kor előrehaladtával egyre inkább jelennek meg ráncok az arcon. A legtöbben fiatalos külsőt szeretnének, erre plasztikai sebészetünk számos megoldást kínál: ránctalanítás Budapest legexkluzívabb környezetében. Többféle technológia közül választjuk ki, az Ön számára legideálisabb eljárást.

 

Ránctalanítás Budapest szívében

 

Fiatalos külsejéhez nem kell elutaznia, ránctalanítás Budapest szívében, exkluzív környezetben! A rendelő jól megközelíthető, nem kell sokat utaznia, hogy elérhesse az általunk kínált ránctalanító eljárásokat. Ráadásul, mindezt magas színvonalon kapja, ugyanis óriási szaktudással, a legjobb minőségű eszközökkel dolgozunk, fiatalos szépsége érekében.

 

Ránctalanítás Budapesten egyedülálló módszerrel

 

A leghatékonyabb ránctalanítás Budapesten is elérhető. A Beautifill technológia egy egyedülálló ránctalanítás Budapesten, sőt egész Magyarországon is, amit a LipeLife 3G lézeres zsírleszívó gép segítségével végzünk. Ez a forradalmi technológia, amit Alma Laser, egy híres plasztikai sebész fejlesztett ki, a páciens saját testzsírjával tölti fel a karakteres ráncokat. Ehhez természetesen zsírleszívást kell végeznünk az eljárást megelőzően. Ezt a klinikán ambulánsan helyi érzéstelenítést követően tesszük meg a LipoLife 3G használatával.

 

A legjobb ránctalanítás Budapesten

 

LipoLife 3G lézeres zsírszívó 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva ép zsírsejtekhez tudunk jutni. Ennek következtében a zsírsejteket mechanikai károsodás nem éri, így ennek köszönhetően a sejtek túlélési aránya meghaladja a 80%-ot. A leszívott zsírsejteket egy speciális eljárás során megtisztítjuk, majd a kezelni kívánt terültre visszatöltjük. Nincs ennél jobb ránctalanítás Budapesten.

 

Hatékony ránctalanítás Budapesten 

 

Mivel idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így sokkal biztonágosabbb mint más ránctalanítási eljárások. Továbbá sokkal tartósabb is, hiszen a testzsír nem szívódik fel, csupán drasztikus fogyás esetén tűnhet el a már kezelt területről. Több külföldön tevékenykedő plasztikai sebész is pozitív tapasztalatokkal rendelkezik a kezelés eredményességéről, de az általunk lebonyolított kezelések is kivétel nélkül kiemelkedően sikeresek voltak. Ez a hatékony ránctalanítás Budapesten elérhető, egyedülálló módon csak Dr. Tóth András plasztikai sebésznél.

 

Ezért éri meg a ránctalanítás Budapesten 

 

Az orvosok évek óta használják a „természetes” anti-aging töltőanyagokat, azonban a BeautiFill az egyik leghatékonyabb technológia, amit valaha kifejlesztettek. A hatékonyság szempontjából az autológ zsírátvitelben a legfontosabb szempont a sejtek túlélése. Klinikai vizsgálatok során a BeautiFill kezelés során érték el a legmagasabb átlagos túlélési arányt a zsírsejtek terén, több mint 95%-ot. Az esetek nagyrészében ez az arány szinte mindig 90% felett van. Így nem csoda, hogy ez a leghatékonyabb ránctalanítás Budapesten. 

 

Egyéb hatékony ránctalanítás Budapesten

 

Természetesen számtalan más ránctalanító eljárás közül választhat kínálatunkból, legyen szó a ráncok feltöltéséről, vagy akár felvarrásáról is. A konzultáció során, mindig az a páciensnek legmegfelelőbb eljárást ajánljuk. Függetlenül attól, hogy milyen eljárást választ, mindig a legmagasabb minőségű eszközöket és anyagokat használjuk. Ráncfeltöltésre az alábbi anyagokat használjuk, a saját testzsíron kívül.

 

Alapanyagok ránctalanításra Budapesten 

 

•    Botox
•    hialuronsavas ráncfeltöltés
•    Ellanse tartós ráncfeltöltés
•    LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés

 

Ha ön is szeretné még többet megtudni Budapesti ránctalanító szolgáltatásainkról, akkor kérjen időpontot Dr. Tóth András Plasztikai sebésztől.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!