Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ráncfelvarrás Budapest hatékonyan: Ráncfelvarrás Budapesten PDO szálbehúzással, MACS Facelift technikával

Ráncfelvarrás Budapest

Ráncfelvarrás Budapesten több helyen elvégezhető, de mi a legjbbat ajánljuk Önnek: a legkorszerűbb eljárások, a leghatékonyabb módszerek, a legjobb eszközök, biztos kezek, amik segítségével akár éveket fiatalodhat. Válassza Ön is a Bónusz Plasztikai Sebészetet, ha ráncfelvarrásról van szó Budapesten!

 

Ráncfelvarrás Budapesten- harc a ráncok ellen

Egy bizonyos kor felett mindenki azt érezheti, hogy tükörbe nézve már nem ugyanaz az arc fogadj, mint néhány évvel ezelőtt. Az öregedés, a ráncok kialakulása egy teljesen természetes folyamat, amit nem lehet megállítani semmiféle csodákat ígérő kozmetikai szerrel, maximum egy kicsit lelassítani megfelelő odafigyeléssel. A kor előrehaladtával ugyanis a bőr szövetei elveszítik rugalmasságukat, így karakteres ráncok jelennek meg nemcsak az arc, hanem a test többi területén is, de a legzavaróbb az arcon keletkezett megnyúlt bőr. Ezt csak a plasztikai sebészet eszközeivel lehet korrigálni: a ráncfeltöltés, illetve a ráncfelvarrás Budapesten éveket fiatalíthat az Ön megjelenésén is!

 

Ráncfelvarrás Budapesten, a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle módszert is alkalmazunk, amik segítenek a ráncok eltüntetésében. A ráncfelvarrás Budapesten nagyon népszerű, ugyanis a legújabb módszerek segítségével akár 10 évet is fiatalodhat pácienseink megjelenése, de ráncfeltöltést is végzünk, többféle anyaggal. A ráncfelvarrás és a ráncfeltöltés között több különbség is van, ami alapvetően megkülönbözteti a két eljárást egymástól, hogy a ráncfeltöltés során nem kerül sor bemetszésre, csupán töltőanyag befecskendezésére, a ráncfelvarrás során pedig bemetszést is végzünk, így garantálni tudjuk az eredmény tartósságát. Hogy amelyik eljárás a jobb, azt nehéz megmondani anélkül, hogy ismernénk az Ön személyes preferenciáit. Jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra és segítünk eldönteni! Most azonban bemutatjuk a nálunk alkalmazott ráncfelvarrási módszereket röviden!

 

Ráncfelvarrás Budapesten PDO szálbehúzással

Az egyik leghatékonyabb, legeredményesebb és egyben legbiztonságosabb ráncfelvarrás Budapesten a PDO szálbehúzás, ami ráadásul kevés idő alatt is elvégezhető, ugyanis a teljes folyamat mindössze fél órát vesz igénybe. Ez a technika nem minősül sebészeti eljárásnak, így érzéstelenítő mellett, altatás nélkül elvégezhető. A PDO szálak behúzása után akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnhet az arca. Ez a ráncfelvarrás Budapesten a legjobb a száj körül kialakult, úgynevezett nevetőráncok kezelésére. A Thread Face Lift arcplasztika is egy hasonló eljárás, amit szintén nagy szakértelemmel alkalmazunk Plasztikai Sebészetünkön!

 

Ráncfelvarrás Budapesten MACS Facelift technikával

Ez a technika is hasonlóan működik, mint a PDO szálak behúzása, de kicsit máshogyan, ehhez ugyanis már szükség van sebészeti beavatkozásr. Ez a technika a mélyebb ráncok eltüntetésére is alkalmas az arc több területén, a száj, orr, ajkak körül keletkezett ráncok felvarrására is alkalmas. Állatában a MACS Facelift beavatkozást is helyi érzéstelenítésben végezzük, de altatásban is lehetséges, amennyiben indokolt. 

 

További kérdései vannak? Keressen fel minket személyesen! A Ráncfelvarrás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten nemcsak hatékonyan, hanem biztonságosan is történik! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!