Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai sebészet árak mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, ránctalanítás és zsírleszívás esetén

Plasztikai sebészet árak

Évente egyre többen fekszenek kés alá, hogy valamilyen plasztikai műtét során megváltoztassák külsejüket. A plasztikai beavatkozások nagyon népszerűek manapság, annak ellenére, hogy a plasztikai sebészet árak elég magasak. A legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik a mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, ránctalanítás és a zsírleszívás. Nézzük mennyibe kerülnek ezek a plasztikai eljárások!

 

Plasztikai sebészet árak: milyen költségekkel kell számolni?

A plasztikai beavatkozások során nem csak egy egyszeri költség keletkezik, hiszen minden valamire való beavatkozást megelőz egy konzultáció, illetve kivizsgálás. Plasztikai sebészetünkön a beavatkozást megelőző konzultáció, melynek során a páciens elmondja az igényeit, elvárásait, vágyait, teljesen ingyenes. Azonban vannak olyan beavatkozások, amikhez meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a páciens állapota lehetővé teszi a beavatkozást, ehhez egy teljeskörű orvosi vizsgálatra van szükség, ami 40 000 Ft. Tehát a plasztikai sebészet árak több részből állnak össze.

 

Plasztikai sebészet árak: mellnagyobbítás esetén

A mellnagyobbítás nagyon népszerű pácienseink körében. Sok hölgy küzd önbizalomhiánnyal kis mellei miatt, nekik ajánljuk ezt a beavatkozást. A mellnagyobbítás altatásban történik, szükség van előzetes orvosi vizsgálathoz, ami, ahogy fentebb írtuk plusz költség. A mellnagyobbítás esetében a plasztikai sebészet árak a következőképpen alakulnak: 790 000 Ft a mellnagyobbítás, 990 000 Ft a mellnagyobbítás felvarrással együtt. Ez az ár tartalmazza az implantátumot is, illetve az altatást, az orvos és az ápolók munkadíját és az egyéb szükséges anyagokat is.

 

Plasztikai sebészet árak: ajakfeltöltés esetén

Az ajakfeltöltés főleg a fiatalok körében igen népszerű. A telt ajkak nagyon sokat tudnak javítani nemcsak az arcon, hanem az egész megjelenésen is. Plasztikai sebészetünk többféle anyaggal és technikával végez ajakfeltöltést, amiknek minősége egytől-egyik kiváló, csupán tartósságuk tér el, ezért más-más áron elérhetőek. Ajakeltöltés esetén a plasztikai sebészet árak 70 000 Ft-tól 360 000 Ft-ig tartanak. Vannak olyan szérumok, amelyek 1 év alatt felszívódnak, de van olyan módszer is ami tartós hatást eredményes, illetve sajátzsíros ajakfeltöltésre is van lehetőség, amihez előzetesen zsírleszívásra van szükség.

 

Plasztikai sebészet árak: ránctalanítás esetén

Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből, melynek következtében az arcon is elkezd megereszkedni a bőr. Sok hölgyet, vagy akár a férfiakat is zavarja ez a látvány, így plasztikai sebészhez fordulnak, fiatalos vonásaik visszaszerzésének érdekében. Manapság már annyira népszerű ez a probléma, hogy plasztikai sebészetünk is többféle módszerrel nyújt rá megoldást: botox, saját zsírral történő ráncfeltöltés, hialuronsavas ráncfeltöltés, Ellanse tartós ráncfeltöltés, illetve elérhető a forradalmian új BeautiFill ráncfeltöltés a LipoLife 3G eszközének köszönhetően. A ránctalanítás esetében a plasztikai sebészet árak 70 000 Ft-tól 350 000 Ft-ig terjednek.

 

Plasztikai sebészet árak: zsírleszívás esetén

Mióta világ a világ vannak emberek, akik vékonyabb testalakot szeretnének, de bármennyire is szeretnének nem tudnak megszabadulni felhalmozott zsírpárnáiktól. Nekik biztosít kiváló megoldást a zsírleszívás. Sebészetünkön kétféle szolgáltatás közül lehet választani, a hagyományos, és a lézeres zsírleszívás közül A lézeres zsírleszívás egy forradalmian új eljárás, ami csökkenti a kocskázatokat és az esetleges szövődményeket, a fájdalmat, de még a gyógyulási időt is akár 10 napra. természetesen ez az eljárás drágább, mint a hagyományos, 350 000 Ft. A plasztikai sebészet árak a hagyományos zsírleszívás 75 000 Ft-nál kezdődnek.

 

Azonban azt vegye figyelembe, hogy nemcsak a plasztikai sebészet árak a meghatározóak, amikor megfelelő plasztikai sebészt keres. Hiszen akik alacsony áron dolgoznak valószínűleg vagy silány anyagokat használnak, vagy kevés tapasztalatuk, szakértelmük van, ami az eredményen is meg fog látszani, de ami még rosszabb nagy kockázatot is rejthetnek. 

 

Dr. Tóth András óriási szakértelemmel, és több éves tapasztalattal rendelkezik, csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és a legmoderneb technikákkal. IDE kattintva kérhet hozzá konzultációs időpontot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés