Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai sebészet árak mellnagyobbítás, Plasztikai sebészet árak ajakfeltöltés, ránctalanítás és zsírleszívás esetén

Plasztikai sebészet árak

Plasztikai sebészet árak mennyibe kerülnek? Évente egyre többen fekszenek kés alá, hogy valamilyen plasztikai műtét során megváltoztassák külsejüket. Ön is gondolkozik rajta? Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy mennyibe kerülnek a plasztikai sebészet árak a különböző beavatkozások esetében! A legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik a mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, ránctalanítás és a zsírleszívás. Nézzük, mennyibe kerülnek ezek a plasztikai eljárások!

Plasztikai sebészet árak: milyen költségekkel kell számolni?


A plasztikai beavatkozások során nem csak egy egyszeri költség keletkezik, hiszen minden valamire való beavatkozást megelőz egy konzultáció, illetve kivizsgálás. Plasztikai sebészetünkön a beavatkozást megelőző konzultáció, melynek során a páciens elmondja az igényeit, elvárásait, vágyait, teljesen ingyenes, amennyiben online foglal időpontot, a plasztikai sebészet árakat ezzel az összeggel már nem terheljük. Azonban vannak olyan beavatkozások, amikhez meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a páciens állapota lehetővé teszi a beavatkozást, altatást, műtétet, ehhez egy teljeskörű orvosi vizsgálatra van szükség, ami 40 000 Ft. Tehát a plasztikai sebészet árak több részből állnak össze, de ezeket az árakat megtalálhatja részletes plasztikai sebészet árainkat tartalmazó listánkon.
JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA
 
 

Plasztikai sebészet árak mellnagyobbítás esetén

A mellnagyobbítás nagyon népszerű pácienseink körében. Sok hölgy küzd önbizalomhiánnyal kis mellei miatt, nekik ajánljuk ezt a beavatkozást. A mellnagyobbítás altatásban történik, szükség van előzetes orvosi vizsgálathoz, ami, ahogy fentebb írtuk plusz költség, amit a mellnagyobbítás plasztikai sebészet árak mellé még be kell kalkulálni. Részletes, friss mellnagyobbítás plasztikai sebészet árainkat honlapunkon is megtalálhatja, de bővebb tájékoztatást kaphat a mellnagyobbítást megelőző konzultáción. Amennyiben a mellnagyobbítás és mellfelvarrás együttesen történik, úgy a mellplasztikai sebészet árakból kedvezményt számítunk fel. Gyakori kérdés: a mellplasztikai sebészet árak már tartalmazzák a beültetendő implantátum árát is, és minden szükséges alapanyag, szolgáltatás díját, nincsenek rejtett költségek!

Plasztikai sebészet árak ajakfeltöltés esetén

Az ajakfeltöltés főleg a fiatalok körében igen népszerű. A telt ajkak nagyon sokat tudnak javítani nemcsak az arcon, hanem az egész megjelenésen is. Plasztikai sebészetünk többféle anyaggal és technikával végez ajakfeltöltést, amiknek minősége egytől-egyik kiváló, csupán tartósságuk tér el, ezért más-más áron elérhetőek. Ajakeltöltés esetén a plasztikai sebészet árak különbözőek lehetnek, ami azért van, mert az ajakfeltöltésre használt eszközök, és anyagok is különbözőek. Vannak olyan szérumok, amelyek 1 év alatt felszívódnak, de van olyan módszer is ami tartós hatást eredményes, illetve sajátzsíros ajakfeltöltésre is van lehetőség, amihez előzetesen zsírleszívásra van szükség.
 

Plasztikai sebészet árak ránctalanítás esetén

Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből, melynek következtében az arcon is elkezd megereszkedni a bőr. Sok hölgyet, vagy akár a férfiakat is zavarja ez a látvány, így plasztikai sebészhez fordulnak, fiatalos vonásaik visszaszerzésének érdekében, ilyenkor adódik a kérdés, hogy mennyibe kerülnek a ránctalanítás plasztikai sebészet árak. Manapság már annyira népszerű ez a probléma, hogy plasztikai sebészetünk is többféle módszerrel nyújt rá megoldást: botox, saját zsírral történő ráncfeltöltés, hialuronsavas ráncfeltöltés, Ellanse tartós ráncfeltöltés, illetve elérhető a forradalmian új BeautiFill ráncfeltöltés a LipoLife 3G eszközének köszönhetően, és a legújabb újdonságunk a lézeres ráncfeltöltés. A ránctalanítás esetében a plasztikai sebészet árak 70 000 Ft-tól kezdődnek, de az egyes szolgáltatásoknak nemcsak a tartóssága, és a hatása, hanem az ára is eltér egymástól. Hogy Ön számára melyik a legjobb ránctalanítási módszer, azt a beavatkozás előtti konzultáción segítünk eldönteni. Addig is tájékozódjon a ránctalanítás plasztikai sebészet árakról ITT!  
 

Plasztikai sebészet árak zsírleszívás esetén

Mióta világ a világ vannak emberek, akik vékonyabb testalakot szeretnének, de bármennyire is szeretnének, nem tudnak megszabadulni felhalmozott zsírpárnáiktól. Nekik biztosít kiváló megoldást a zsírleszívás. Sebészetünkön kétféle szolgáltatás közül lehet választani, a hagyományos, és a lézeres zsírleszívás közül. A lézeres zsírleszívás egy forradalmian új eljárás, ami csökkenti a kockázatokat és az esetleges szövődményeket, a fájdalmat, de még a gyógyulási időt is akár 10 napra. Természetesen ebben az esetben a plasztikai sebészet árak magasabbak, de az eredmény is jóval látványosabb, sőt a kezelés után a hízás is nehezebb. Árlistánkon megtalálhatja a friss zsírleszíváskor alkalmazandó plasztikai sebészet árakat. 


Azonban azt vegye figyelembe, hogy nemcsak a plasztikai sebészet árak a meghatározóak, amikor megfelelő plasztikai sebészt keres. Hiszen akik alacsony áron dolgoznak valószínűleg vagy silány anyagokat használnak, vagy kevés tapasztalatuk, szakértelmük van, ami az eredményen is meg fog látszani, de ami még rosszabb nagy kockázatot is rejthetnek. 
 

Dr. Tóth András óriási szakértelemmel, és több éves tapasztalattal rendelkezik, csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és a legmoderneb technikákkal. IDE kattintva kérhet hozzá konzultációs időpontot!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!