Plasztikai sebészet árak mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, ránctalanítás és zsírleszívás esetén

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Plasztikai sebészet árak

Plasztikai sebészet árak Budapesten

Évente egyre többen fekszenek kés alá, hogy valamilyen plasztikai műtét során megváltoztassák külsejüket. A plasztikai beavatkozások nagyon népszerűek manapság, annak ellenére, hogy a plasztikai sebészet árak elég magasak. A legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik a mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, ránctalanítás és a zsírleszívás. Nézzük mennyibe kerülnek ezek a plasztikai eljárások!

 

Plasztikai sebészet árak: milyen költségekkel kell számolni?

A plasztikai beavatkozások során nem csak egy egyszeri költség keletkezik, hiszen minden valamire való beavatkozást megelőz egy konzultáció, illetve kivizsgálás. Plasztikai sebészetünkön a beavatkozást megelőző konzultáció, melynek során a páciens elmondja az igényeit, elvárásait, vágyait, teljesen ingyenes. Azonban vannak olyan beavatkozások, amikhez meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a páciens állapota lehetővé teszi a beavatkozást, ehhez egy teljeskörű orvosi vizsgálatra van szükség, ami 40 000 Ft. Tehát a plasztikai sebészet árak több részből állnak össze.

 

Plasztikai sebészet árak: mellnagyobbítás esetén

A mellnagyobbítás nagyon népszerű pácienseink körében. Sok hölgy küzd önbizalomhiánnyal kis mellei miatt, nekik ajánljuk ezt a beavatkozást. A mellnagyobbítás altatásban történik, szükség van előzetes orvosi vizsgálathoz, ami, ahogy fentebb írtuk plusz költség. A mellnagyobbítás esetében a plasztikai sebészet árak a következőképpen alakulnak: 790 000 Ft a mellnagyobbítás, 990 000 Ft a mellnagyobbítás felvarrással együtt. Ez az ár tartalmazza az implantátumot is, illetve az altatást, az orvos és az ápolók munkadíját és az egyéb szükséges anyagokat is.

 

Plasztikai sebészet árak: ajakfeltöltés esetén

Az ajakfeltöltés főleg a fiatalok körében igen népszerű. A telt ajkak nagyon sokat tudnak javítani nemcsak az arcon, hanem az egész megjelenésen is. Plasztikai sebészetünk többféle anyaggal és technikával végez ajakfeltöltést, amiknek minősége egytől-egyik kiváló, csupán tartósságuk tér el, ezért más-más áron elérhetőek. Ajakeltöltés esetén a plasztikai sebészet árak 70 000 Ft-tól 360 000 Ft-ig tartanak. Vannak olyan szérumok, amelyek 1 év alatt felszívódnak, de van olyan módszer is ami tartós hatást eredményes, illetve sajátzsíros ajakfeltöltésre is van lehetőség, amihez előzetesen zsírleszívásra van szükség.

 

Plasztikai sebészet árak: ránctalanítás esetén

Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből, melynek következtében az arcon is elkezd megereszkedni a bőr. Sok hölgyet, vagy akár a férfiakat is zavarja ez a látvány, így plasztikai sebészhez fordulnak, fiatalos vonásaik visszaszerzésének érdekében. Manapság már annyira népszerű ez a probléma, hogy plasztikai sebészetünk is többféle módszerrel nyújt rá megoldást: botox, saját zsírral történő ráncfeltöltés, hialuronsavas ráncfeltöltés, Ellanse tartós ráncfeltöltés, illetve elérhető a forradalmian új BeautiFill ráncfeltöltés a LipoLife 3G eszközének köszönhetően. A ránctalanítás esetében a plasztikai sebészet árak 70 000 Ft-tól 350 000 Ft-ig terjednek.

 

Plasztikai sebészet árak: zsírleszívás esetén

Mióta világ a világ vannak emberek, akik vékonyabb testalakot szeretnének, de bármennyire is szeretnének nem tudnak megszabadulni felhalmozott zsírpárnáiktól. Nekik biztosít kiváló megoldást a zsírleszívás. Sebészetünkön kétféle szolgáltatás közül lehet választani, a hagyományos, és a lézeres zsírleszívás közül A lézeres zsírleszívás egy forradalmian új eljárás, ami csökkenti a kocskázatokat és az esetleges szövődményeket, a fájdalmat, de még a gyógyulási időt is akár 10 napra. természetesen ez az eljárás drágább, mint a hagyományos, 350 000 Ft. A plasztikai sebészet árak a hagyományos zsírleszívás 75 000 Ft-nál kezdődnek.

 

Azonban azt vegye figyelembe, hogy nemcsak a plasztikai sebészet árak a meghatározóak, amikor megfelelő plasztikai sebészt keres. Hiszen akik alacsony áron dolgoznak valószínűleg vagy silány anyagokat használnak, vagy kevés tapasztalatuk, szakértelmük van, ami az eredményen is meg fog látszani, de ami még rosszabb nagy kockázatot is rejthetnek. 

 

Dr. Tóth András óriási szakértelemmel, és több éves tapasztalattal rendelkezik, csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és a legmoderneb technikákkal. IDE kattintva kérhet hozzá konzultációs időpontot!
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow