Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Orrműtét Budapest tervezéssel: orrműtét Budapesten biztonságosan, hosszútávú eredménnyel

Orrműtét Budapest

Orrműtét Budapesten, exkluzív környezetben, a legjobb eljárásokkal, olyan biztonságos módszerekkel, amik hosszútávú eredményhez vezetnek, a legfejlettebb tervezési módszerekkel, biztonságos környezetben, folyamatos konzultációval és műtét után követéssel? Válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet és a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Tóth András plasztikai sebész csodákat készítő kezeit!

 

Mire jó az orrműtét Budapesten?

Az orrműtét Budapesten egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre többen fekszenek kés alá, annak érdekében, hogy orrukat egy kicsit átszabhassák. Ez teljesen érthető, hiszen az ott központi elhelyezkedése miatt nagyban meghatározza az arc egészének a képét, így a megjelenést. Az orrplasztika Budapesten az esztétikai célok mellett, funkcionális célokat is szolgálhat. Az orrplasztika Budapesten többfelé céllal elvégezhető: kisebbítés, nagyobbítás, rövidítés, hosszabbítás, keskenyítés, szélesítés, egyenesítés, kiemelés, illetve egyéb görbületek és egyenetlenségek megszüntetése.

 

Orrműtét Budapesten a legjobb módszereket alkalmazva

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb eljárásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy Ön a legelégedetteb távozzon a műtétet követően, ez igaz az orrműtétre is.  Az orrműtét Budapesten több helyen is elérhető, de nálunk találja meg a legmodernebb beavatkozást, aminek része a műtét előtti 3D-s, virtuális tervezés, és a műtétet követő vizsgálatok, azaz a folyamat nyomon követés is. A műtét alatt teljes biztonságban érezheti magát, erre garancia Dr. Tóth András, aki egy kiváló specialista, megannyi továbbképzéssel és több évnyi rutinnal a kezében.

 

Hogyan zajlik az orrműtét Budapesten?

Az orrműtét Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten egy személyes konzultációval indul, amikor is minden fontos és kevésbé fontos információról, tudnivalóról, többek között az orrműtét teljes és részletes folyamatáról tájékoztatást kap. Ezen a konzultáción nemcsak választ kaphat a kérdéseire, hanem a teljes beavatkozással kapcsolatban mindent megtudhat. Az orrműtét Budapesten tehát egy személyes konzultációval indul, valamin része egy számítógépes orrplasztikai tervezés is. Ekkor a plasztikai sebész az Ön segítségével megtervezi a várható végeredményt. Ebbe Önnek is van beleszólása, hiszen az Ön igényei, kérései segítségével fog elkészülni ez a terv, amit a legmodernebb4D-s technológiával készítünk el Önnek. Éppen ezért az orrműtét Budapesten nem kockázatos, ha minket választ, hiszen előre látni fogj az eredményt.

 

Orrműtét Budapesten: ezek a legfontosabb tudnivalók

Maga az orrműtét Budapesten egy 1-2 órás beavatkozás, amit általában helyi érzéstelenítő beadását követően végzünk el, azonban azt is fontos tudni, hogy a  műtétet követően egy napos  megfigyelés célzatú klinikai tartózkodás szükséges. Fontos azt is tudni, hogy a felépülési idő nem egy-két nap, a gipsz leszedésére 14 nap után kerül sor, ekkor fogja visszanyerni munkaképességét is, a végleges eredmény 6 hónap múlva áll be. A műtét utáni időszakban, szem körüli duzzanatra véraláfutásra lehet számítani, de ez is 2 hét alatt felszívódik. Az orrműtét utáni időszakban fokozottan kell ügyelni különösen alváskor, sportoláskor hogy ne érje nagyobb ütés a felületet.  

 

Kisebbítés, egyenesítés, más forma? Orrplasztika Budapesten a legjobb helyen? Válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet! IDE kattintva kérjen időpontot személyes konzultációra!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!